A fost anunţată data la care va fi lansat noul sezon Vikings, sezonul 6

noiembrie 21, 2018

Vikings” urmărește aventurile lui Ragnar Lothbrok, cel mai mare erou al vremurilor sale. Serialul ne prezintă viaţa și acţiunile bandei de vikingi, dar și a familiei lui Ragnar și drumul său către tronul triburilor vikinge. Pe lângă faptul că este un luptător neînfricat, Ragnar îmbrăţișază tradiţiile și devotamentul către zei, legenda spunând că era un descendent direct al lui Odin, zeul războiului și al războinicilor.

Serialul a evoluat de la primele raiduri din Anglia și moartea lui Ragnar Lothbrok la luptele sângeroase cu Great Heathen Army, iar acum îi vom vedea pe fii lui Ragnar explorând și cucerind lumea,” a declarat Eli Lehrer, Executive Vice President of Programming al History. “Michael Hirst mai are multe de arătat în această sagă epică. Suntem optimiști să continuă parteneriatul cu unul dintre cei mai grozavi scenariști în era Peak TV și să distrăm telespectatorii cu 40 de episoade noi în decursul a două noi sezoane (5 și 6).

Hystory a anunţat, printr-un nou trailer, data la care se va lansa noul sezon. Acesta va avea premiera pe 29 noiembrie 2018.

Restul sezoanelor ( 1-5) le puteti viziona aici….

 

12 persoane care au vizionat acest film/serial

Lasă un comentariu (Feedback)

Toate filmele online gratuite găsite pe acest site sunt găzduite pe serverele terți , filmele online sunt disponibile gratuit cu subtitrare pentru toti utilizatorii de internet.Orice masuri juridice cu privire la filme online gratuite de pe acest site ar trebui să fie luate direct catre site-ul ce găzduiește filmele (fisierele video) , vezi-online.eu nu este un afiliat de-al lor .