Cele mai bune filme în care a jucat Will Smith

martie 19, 2020

Will Smith aduce o notă amuzantă Duhului din Lampă în noul film live-action Aladdin, cu lansarea pe marile noastre ecrane vineri, 24 mai. Abordarea pe care o face actorul de culoare celebrului personaj Fantastic a fost salutată de bloggerii și presa de specialitate care au văzut deja filmul, în America. Totodată, se împlinesc aproape 30 de ani de când Will Smith devenea o vedetă a micului ecran în The Fresh Prince of Bel Air (după ce cunoscuse succesul pe scena muzicală ca hip-hopper adolescent) şi 24 de când actorul se reinventa ca star al filmelor de acţiune cu Bad Boys (1995).

Cele mai bune filme în care a jucat Will Smith

Ziua Independenţei, trilogia Men In Black, I, Robot, I Am Legend şi Hancock sunt doar câteva dintre titlurile populare din cariera acestui actor mai rar văzut în ultima vreme pe marile ecrane. Odată cu premiera filmului Aladdin pe marile ecrane, trecem în revistă cele mai bune filme din cariera actorului Will Smith.

Iată lista noastră:

Bad Boys for Life – Băieți răi pe viață (2020), film online subtitrat în Română Cele mai bune filme în care a jucat Will Smith

 • Bad Boys for Life – Băieți răi pe viață (2020) – Ce se întâmplă când Băieții Răi devin bărbați? Ei bine, după 25 de ani de la lansarea primului film “Bad Boys”, îi regăsim pe celebrii detectivi Mike Lowrey și Marcus Burnett la fel de simpatici cum îi știm. Doar că acum îi cam bântuie criza vârstei mijlocii, pe fiecare în alt fel: Marcus tocmai devine bunic și se gândește deja la pensionare pentru a petrece mai mult timp în Familie, dar Mike se împăunează cu forma sa de zile mari și vrea să demonstreze că este mai pregătit ca oricând să-i prindă pe răufăcători. Și fiindcă Mike este urmărit de interlopi periculoși iar prietenii nu renunță la greu, Marcus se lasă convins să-l însoțească într-o ultimă misiune, sub deviza “Luptăm împreună. Murim Împreună”. Așa că revin în focurile acțiunii pe străzile din Miami, în urmăriri palpitante, cascadorii spectaculoase și surprize comice.

Spies in Disguise – Spioni deghizați (2019), film animat online subtitrat în Română Cele mai bune filme în care a jucat Will Smith

 • Spies in Disguise – Spioni deghizați (2019) – Lance Sterling, cel mai minunat spion din lume, este cool, fermecător și super-calificat, iar salvarea lumii este ocupația sa. Și nimeni nu o face mai bine. Aproape exact opusul lui Lance este Walter, o minte sclipitoare, însă nu și cea mai sociabilă persoană. Totuși, ceea ce îi lipsește în sfera abilităților sociale, se compensează în ceea ce privește inteligența și inventivitatea de care dă dovadă: Walter este geniul științific care inventează gadgeturile super cool pe care Lance le folosește în misiunile sale. Cu toate acestea, atunci când evenimentele iau brusc o întorsătură neașteptată, Walter și Lance trebuie să se bazeze unul pe un altul într-un mod cu totul nou. Dacă acest cuplu ciudat nu poate învăța să lucreze ca o echipă, întreaga lume va fi în primejdie.

Gemini Man (2019), film online subtitrat în Română Cele mai bune filme în care a jucat Will Smith

 • Gemini Man (2019) – Gemini Man urmărește povestea lui Henry Brogan, un asasin de elită care este brusc vizat și urmărit de un tânăr Misterios care aparent îi poate prezice fiecare mișcare. Prea bătrân pentru a rămâne în afacere, un asasin plătit decide să se retragă. Cu toate acestea, retragerea sa nu va fi la fel de ușoară precum și-a imaginat, atunci când descoperă că pe urmele lui se află un rival formidabil, o clonă a sa mult mai tânără, cu abilități fizice impresionante. Șeful său, Clay Varris, trimite clona în misiunea de a-l ucide pe originalul Henry, dar acest lucru devine destul de greu de realizat. Curând, versiunea mai tânără a lui Henry se afundă într-o criză existențială, ajungând să chestioneze totul, de la scopul din spatele misiunii sale, până la natura și identitatea sa.

Aladdin – Aladin (2019), film online subtitrat în Română Cele mai bune filme în care a jucat Will Smith

 • Aladdin (2019) – Bazat pe filmul Animat din 1992, Aladdin (2019) urmărește povestea unui tânăr sărac, isteț și fermecător, a cărui viață se schimbă radical atunci cand întâlnește un spirit magic care îi poate îndeplini trei dorințe. În ciuda sărăciei extreme, Aladdin visează să cucerească inima frumoasei și enigmaticei prințese Jasmine. Într-o zi, ticălosul Jafar îi cere lui Aladdin să intre în „Caves of Wonders”, pentru a recupera o lampă magică care se găsește acolo printre diferite comori. Norocul lui pare să schimbe din acel moment. În interiorul lămpii se ascunde un spirit magic atotputernic care, după ce a fost eliberat de Aladdin, îi acordă acestuia șansa de a-i împlini trei dorințe. Tânărul visează să se căsătorească într-o zi cu prințesa Jasmine, dar asta înseamnă să devină ceea ce nu este și să se confrunte cu Jafar, care dorește spiritul pentru propriile sale planuri malefice.

Collateral Beauty: A doua şansă (2016), film online subtitrat în Română Cele mai bune filme în care a jucat Will Smith

 • Collateral Beauty: A doua şansă (2016) – Dintr-un director de publicitate ce se bucura de succes profesional şi personal, Howard Inlet (Will Smith) devine un singuratic depresiv clinic ce are tendinţe suicidale ca urmare a morţii tragice a fiicei sale. Prietenii lui de care s-a îndepărtat, şi foşti parteneri de afaceri, Whit Yardshaw (Edward Norton), Claire Wilson (Kate Winslet) şi Simon Scott (Michael Peña), se tem pentru sănătatea psihică a lui Howard, dar şi pentru viitorul companiei deoarece comportamentul acestuia i-a costat pierderea a numeroşi clienţi de rang înalt.Deoarece Howard este acţionar majoritar al companiei aflate în pragul falimentului, ceilalţi acţionari nici nu pot vinde compania pentru că el se opune. Cei trei angajează apoi o detectivă particulară pe nume Sally Price (Ann Dowd) ca să adune dovezi cum că Howard este instabil psihic şi nu mai poate să conducă în condiţii optime compania, îndepărtându-l astfel şi preluând controlul. Sally interceptează o scrisoare a lui Howard adresată conceptelor abstracte de Iubire, Timp şi Moarte, pe care le-o oferă celor trei.

Suicide Squad – Brigada sinucigasilor, filme online HD subtitrat în Română Cele mai bune filme în care a jucat Will Smith

 • Suicide Squad – Brigada sinucigasilor (2016) – Amanda Waller înfiinţează în cadrul agenţiei guvernamentale A.R.G.U.S., pe care o conduce, o Brigadă Sinucigaşă, care oficial se numeşte Task Force X. Pentru Brigada Sinucigaşă au fost recrutaţi răufăcători celebri, printre care Joker, Harley Quinn şi Deadshot. Aceştia, împreună cu alţi răufăcători de teapa lor, trebuie să desfăşoare misiuni de mare risc pentru guvern în schimbul amnistiei. Dacă misiunea lor are succes, binecunoscuţii infractori au dreptul să mai trăiască încă o zi, iar pedeapsa le este redusă. Însă dacă misiunea dă greş, guvernul se poate debarasa de ei pe loc. În acest scop le-au fost implantate micro bombe care pot fi detonate dacă membrii brigăzii încearcă să evadeze sau să creeze probleme în timpul misiunilor care le sunt desemnate. Astfel, cei mai mari malefici din lume sunt obligaţi să îşi câştige dreptul la viaţă făcând fapte bune.

The Pursuit of Happyness – In cautarea fericirii (2006), film online subtitrat în Română Cele mai bune filme în care a jucat Will Smith

 • The Pursuit of Happyness – In cautarea fericirii (2006)Will Smith joaca in acest film induiosator, inspirat dupa povestea adevarata a lui Chris Gardner, un comis-voiajor din San Francisco care se lupta sa construiasca un viitor pentru el si baiatul lui de 5 ani, Christopher (Jaden Smith).Cand iubita lui, Linda (Thandie Newton), il paraseste, Chris ramane sa il creasca singur pe Christopher. Tenacitatea lui Chris da roade in cele din urma, caci el primeste o bursa in cadrul unui program de training pentru agenti de bursa – un mediu al competitiei brutale caci in final numai unul din douazeci de bursieri va reusi sa termine.Cum insa Chris nu mai are salariu, el si fiul sau sunt evacuati din apartamentul unde stateau si nevoiti sa doarma pe strazi, in adaposturile pentru saraci sau chiar in spatele usilor incuiate ale toaletei dintr-o statie de metrou. Sustinut de increderea personala in sine, dar si de dragostea si increderea fiului sau, Chris Gardner depaseste toate obstacolele si devine o adevarata legenda pe Wall Street.

Concussion – Trauma (2015), film online subtitrat în Română Cele mai bune filme în care a jucat Will Smith

 • Concussion – Trauma (2015) – Cercetările genialului neuropatolog legist, dr. Bennet Omalu, au condus către descoperirea encefalopatiei post-traumatice, o afecţiune a creierului generată de loviturile repetate la cap, cum ar fi cele din sporturile de mare impact ca fotbalul profesionist american. Conştient de magnitudinea descoperirii sale, dr. Omalu porneşte într-o cursă contra cronometru de a atrage atenţia asupra acestei afecţiuni, pentru a preîntâmpina lezarea şi mai multor sportivi. Însă Liga de Fotbal American nu numai că respinge cu vehemenţă existenţa unei astfel de probleme, dar şi contracarează agresiv prin încearcarea de a-l discredita pe Omalu. Astfel, doctorul Omalu ajunge în situaţia de a se confrunta cu una dintre cele mai puternice şi intimidante instituţii din lume.

Men in Black – Barbati in negru (1997), film online subtitrat în Română Cele mai bune filme în care a jucat Will Smith

 • Men in Black – Barbati in negru (1997) – Îmbracă-te în negru! Poartă-te firesc! Fii pregătit de petrecere! K şi J sunt Bărbaţii în negru – agenţii unei organizaţii nerecunoscute oficial, dar totuşi guvernamentale. Existenţa lor e unul dintre cele mai bine păstrate secrete din univers! Ei se ocupă de problema extratereştrilor pe Pământ şi sunt ultima noastră linie de apărare în cazul în care întâlnirile de gradul III ar lua-o razna. Activitatea lor e deci strict secretă, iar ei se îmbracă în negru.Agentul K este unul dintre membrii fondatori ai BIN-ului şi acum trebuie să se ocupe de pregătirea unui fost ofiţer de poliţie, care va deveni agentul J. Ca personalitate însă, J este diameral opus lui K. Îi place să se distreze şi să experimenteze lucruri noi, iar pentru el este o mare provocare să facă parte din BIN, cea mai sofisticată forţa de “poliţie”. Însă o face cu zâmbetul pe buze. Şi mai ales, nu-i place să se îmbrace în negru. În plus, întotdeauna vorbeşte prea mult şi pune mâna pe ce nu trebuie. Este un fel de Mr. Bean al Bărbaţilor în negru. Iar pentru K este un dezastru total.

Focus (2015), film online subtitrat în Română Cele mai bune filme în care a jucat Will Smith

 • Focus (2015) – Escrocul Nicky Spurgeon (Will Smith) se duce într-un club de noapte unde se întâlneşte cu o fată care practică aceeaşi „meserie” ca şi el, Jess Barrett (Margot Robbie), însă nu are nici pe departe experienţa lui şi încearcă să-l seducă pentru a-l atrage într-o capcană. Bineînţeles că Nicky nu se lasă păcălit şi le oferă sfatul prietenesc de-a nu-şi pierde niciodată concentrarea atunci când are de-a face cu situaţii pe care nu le anticipaseră, iar apoi pleacă de acolo. Câteva zile mai târziu, Jess îl găseşte din nou pe Nicky într-un alt club de noapte şi îl convinge pe acesta să-i devină mentor după ce îi spune toate informaţiile pe care le-a aflat despre el şi trecutul său nu tocmai plăcut. Chiar dacă are unele reţineri în a face acest lucru, Nick o duce pe Jess în New Orleans unde o pune să realizeze câteva mici escrocherii ca să-i testeze capacităţile.

Seven Pounds – Șapte suflete (2008), film online subtitrat în Română Cele mai bune filme în care a jucat Will Smith

 • Seven Pounds – Șapte suflete (2008) – Un agent al Fiscului, Ben Thomas (Will Smith), încearcă să-și ispășească o greșeală din trecut ajutând șapte persoane. Dându-se drept fratele său, Ben schimbă viețile celor șapte, dar planul său este dat peste cap când se îndrăgostește de Emily (Rosario Dawson) care suferă de o gravă boală de inimă. Dar ce are oare Ben de gând să facă după ce-și duce la îndeplinire planul?

Independence Day – Ziua Independenței (1996), film online subtitrat în Română Cele mai bune filme în care a jucat Will Smith

 • Independence Day – Ziua Independenței (1996) – În data de 2 iulie, o navă-mamă extraterestră ce măsoară 500 de kilometri pătrunde pe orbita Pământului şi eliberează câteva zeci de nave spaţiale mai mici, dar cu capacitate de distrugere. Pe măsură ce acaparează câteva dintre cele mai mari oraşe ale lumii, David Levinson (Jeff Goldblum), un absolvent al MIT ce lucrează pentru o companie de cablu din New York, descoperă transmisiuni ascunse în sateliţii Pământului care acţionează ca un cronometru ce coordonează atacurile extratereştrilor.Cu susţinere din partea soţiei sale înstrăinată, Constance Spano (Margaret Colin), Directorul de Comunicaţii al Casei Albe şi al tatălui său Julius (Judd Hirsch), el pătrunde în Biroul Oval pentru a-l informa pe Preşedintele Thomas J. Whitmore (Bill Pullman) cu privire la atac. Whitmore ordonă evacuări în masă din oraşele ţintite de extratereştri, dar atacurile acestora le zădărnicesc eforturile şi evacuarea nu se mai poate desfăşura. Whitmore, o parte din personalul său şi cei doi Levinson reuşesc să scape la limită şi se îmbarcă în Air Force One atunci când Washington este distrus.

I Am Legend – Legenda vie (2007), film online subtitrat în Română Cele mai bune filme în care a jucat Will Smith

 • I Am Legend – Legenda vie (2007) –  În septembrie 2012, virologul militar Locotenent-Colonel Robert Neville (Will Smith) este ultimul om din oraşul New York şi, probabil, ultimul om în viaţă de pe planeta pământ. O versiune modificată genetic a virusului rujeolei creată de Dr. Alice Krippin (Emma Thompson), menită să vindece cancerul, a suferit o mutaţie şi s-a transformat într-o armă mortală. S-a răspândit cu repeziciune în întreaga lume şi a ucis 90% din populaţie. Cei 588 de milioane de supravieţuitori s-au transformat în fiinţe prădătoare şi vampirice numite „Darkseekers”, care apar pe timpul nopţii pentru a-i vâna şi a se hrăni cu cei imuni la virus.

Men in Black III – Barbati in negru 3, film online subtitrat în Română Cele mai bune filme în care a jucat Will Smith

 • Men in Black III – Barbati in negru 3 (2012) – În 2012, un criminal extraterestru numit Boris Animalul scapă dintr-o închisoare de maximă siguranţa aflată pe Lună şi soseşte pe Terra cu intenţia de-a se răzbuna pe Agentul K, cel care i-a împuşcat în picior şi l-a capturat în anul 1969. El îl confruntă pe K şi îl ameninţă spunându-i că e ca şi mort. Partenerul lui K este Agentul J, iar acesta se întoarce la sediul MiB unde descoperă că Agentul K nu a fost doar responsabil pentru capturarea lui Boris ci şi pentru activarea unui scut care a prevenit cucerirea Pământului de către semenii lui Boris.Boris călătoreşte în timp în încercarea de a-l ucide pe tânărul K. Cu istoria alterată în aşa fel încât K să fie mort demult, J realizează că doar memoria lui a rămas nealterată numai că nimeni din Agenţia nu înţelege obsesia lui referitor la K până când Agentul O, noul Şef, deduce că ar putea să se fi produs o fractură în continuitatea spaţiu-timp.

Winter’s Tale – Poveste de iarnă (2014), film online subtitrat în Română Cele mai bune filme în care a jucat Will Smith

 • Winter’s Tale – Poveste de iarnă (2014) – De la un New York feeric când tropotul cailor străbătea zgomotos străzile lungi și pietruite, iar onoarea era apărată cu pistolul, până la orașul modern acoperit de clădiri zgârie-nori, veșnic treaz, filmul „Poveste de iarnă“ înfăptuiește miracole și unește destine. După secole de întuneric, vise despre o iubire neînțeleasă și o permanentă luptă cu sine, un bărbat își recuperează amintirile și descoperă incredibilul destin care îl așteaptă.

Eu, Robotul – I, Robot (2004), film online subtitrat în Română Cele mai bune filme în care a jucat Will Smith

 • Eu, Robotul – I, Robot  (2004) – Imaginați-va o lume în care motocicletele rulează singure, roboții dirijează simfonii și fac treburile casnice. În anul 2035, roboții și înalta tehnologie fac parte din viața de zi cu zi, iar oamenii au încredere oarbă în ele. Un singur om face excepție-detectivul Del Spooner (Will Smith). Roboții, denumiți „asistenti domestici automatizati”, fac curățenie în casă, plimbă câinele, fac pe curierii și chiar pe bonele. Orice Familie are cel puțin unul, dacă nu chiar mai mulți. Dar dacă, dintr-o dată, încrederea în aceste automate ne este zdruncinată ? acțiunea filmului are loc într-o perioadă de mari schimbări tehnologice și sociale, în care numărul roboților din SUA este pe cale să se tripleze. Odată cu lansarea ultimului model realizat de compania-gigant U.S. Robotics – asistenții domestici automatizați tipul NS-5-proporția va ajunge de un robot la fiecare cinci oameni. NS-5 este primul robot proiectat să facă orice, de la babysitting la gătit și declarații de impozit. Distribuția în masă a acestui tip de robot va face din U.S. Robotics cea mai puternică companie de pe glob

Inamicul statului – Enemy of the State (1998), film online subtitrat în Română Cele mai bune filme în care a jucat Will Smith

 • Inamicul statului – Enemy of the State (1998) – Inamicul statului este un Thriller foarte bine gradat care urmărește povestea unui avocat nevinovat prins în plasa conspirațiilor la cel mai înalt nivel. Robert Clayton Dean (Will Smith) este un avocat sârguincios, un tată devotat și un soț cum nu se poate mai iubitor. Viața tânărului avocat, dornic de afirmare va lua însă o întorsătură foarte ciudată, în momentul în care se trezește în posesia unei casete în care este înregistrată moartea unui important senator. Din acest moment identitatea sa îi este furată de un șef al Agenției naționale de Securitate, Thomas Brian Reynolds (John Voight), care intenționează să se folosească de el pentru a mușamaliza această Crimă odioasă. Robert Clayton Dean se află într-o situație aparent fără nici o ieșire, singurul om care-l poate ajuta să-și dovedească nevinovăția fiind un alt personaj extrem de Misterios, un fost agent al securității, cunoscut sub numele de Brill (Gene Hackman).

Hitch – Consilier in amor (2005), film online subtitrat în Română Cele mai bune filme în care a jucat Will Smith

 • Consilier in amor – Hitch (2005) – In aceasta Comedie RomanticWill Smith va interpreta rolul lui Hitch un mare profesionist consilier in amor care studiaza femeile intelegand tehnica atractiei si seductiei si astfel devine “doctor in aranjarea de intalniri”, garantand ca numai dupa trei intalniri, dragostea o sa-ti bata la usa. Il are ca pacient pe un contabil timid si neajutorat, Albert (interpreat de Kevin James), care este indragostit de o frumoasa femeie superba si bogata pe nume Allegra (interpretata de Amber Valletta). In acest timp o intalneste pe (Sara interpretata de Eva Mendes), o jurnalista ce urmareste fiecare miscare a Allegrei si care auzind atatea zvonuri despre “Dr. Love” incearca sa-l demaste. O Comedie Romantica care te invata cate sacrificii trebuie sa faci pentru a fi cu persoana iubita.

Hancock (2008), film online subtitrat în Română Cele mai bune filme în care a jucat Will Smith

 • Hancock (2008) – Un fel de erou nepopular, se simte nemulțumit, chinuit și înțeles greșit. Cu acțiunile sale eroice, el reușește să salveze multe vieți, dar în același timp, provocând dezastre reale. Cu toate că, în general, populația este recunoscătoare, majoritatea Angelenos nu poate suporta. Într-o zi, el salvează viața lui Ray Embrey (Jason Bateman), un executiv senior la o firmă de relații publice Hancocksi își dă seama că este o ființă vulnerabilă.

Bad Boys II – Băieți răi 2 (2003), film online subtitrat în Română Cele mai bune filme în care a jucat Will Smith

 • Bad Boys II – Băieți răi 2 (2003)  In cea de-a doua parte a filmului de actiune plin de supsans cei doii detectivi la narcotice, Mike Lowrey (Will Smith) si Marcus Burnett (Martin Lawrence) sunt cooptati intr-un grup desemnat sa opreasca invazia de droguri spre Miami. Ei descopera o conspiratie primejdioasa si lucrurile se complica, deoarece frumoasa sora a lui Marcus, Syd, un agent DEA sub acoperire, este prinsa la mijloc, fortandu-i pe cei doi sa ajunga la limita legalitatii. Sarcina devine si mai complicata atunci cand intre Mike si Syd se infiripa o idila.

Bad Boys – Băieți răi (1995), film online subtitrat în Română Cele mai bune filme în care a jucat Will Smith

 • Bad Boys – Băieți răi (1995) – Un film de actiune, cu scene explozive si suspans, Bad Boys este primul film in care Will Smith si Martin Lawrence isi unesc fortele in formula „Baietilor rai”. Cei doi politisti urmaresc firele incurcate ale unei afaceri cu droguri si crime, cind la un moment dat se vad in postura de a avea grija de unicul martor ocular care ii poate ajuta. Acest martor se intimpla sa fie o femeie foarte sexy (Tea Leoni), fapt care le incurca planurile celor doi. Comic de situatie, confuzii si peste toate actiune din belsug, iata reteta ce sta la baza acestui film.

Men in Black II – Barbati in negru 2, film online subtitrat în Română Cele mai bune filme în care a jucat Will Smith

 • Men in Black II – Barbati in negru 2 (2002) – Primul film Men in Black (Barbații în negru), a cumulat peste 587 de milioane de dolari în întreaga lume (peste 250 de milioane de dolari în Statele Unite), în numai cinci zile de primăvară atingând recordul de aproximativ 85 de milioane de dolari. A devenit filmul cu cel mai mare succes în anul 1997. În el apăreau pentru prima dată agenții Kay și Jay, o echipă de polițiști de elită intergalactici care monitorizau activitatea extraterestră pe Pământ pentru o agenție de securitate care oficial nu există: Men In Black.În filmul Men in Black II continuă aventura acestor gardieni ai nebuloaselor din univers ce servesc drept poartă pentru accesul pe planeta noastră mult râvnită – tocmai la timp pentru a ne spune povestea celei mai grozave amenințări la adresa Pământului.

After Earth – 1.000 post Terra (2013), film online subtitrat în Română Cele mai bune filme în care a jucat Will Smith

 • After Earth – 1.000 post Terra (2013) – O aterizare forțată îi aduce pe adolescentul Kitai Raige (Jaden Smith) și pe legendarul său tată, Cypher (Will Smith), pe Pământ, la 1.000 de ani după cataclismul care îi forțase pe oameni să-și părăsească planeta. Cypher fiind grav rănit, Kitai trebuie să pornească singur după ajutor, confruntându-se cu un teren necunoscut, specii modificate de animale, care stăpânesc în prezent planeta, și o creatură extraterestră, care a evadat în timpul aterizării forțate. Tatăl și fiul trebuie să învețe să conlucreze și să aibă încredere unul în celălalt dacă nu vor să-și rateze unica șansă de a se întoarce acas

Ali (2001), film online subtitrat în Română Cele mai bune filme în care a jucat Will Smith

 • Ali (2001) – In 1964, Cassius Clay, un nou boxer profesionist, care tocmai a castigat medaliade aur la Olimpiada, se impune pe scena boxului mondial. El reprezinta noua imagine a boxului reusind sa deschida drumul sportivilor afro-americani. Lucrurile iau o alta intorsatura in momentul in care viata lui personala si preferintele sale politice si religioase (inscrierea in Partidul Islamist, prieteniacu Malcom X, dar si preschimbarea numelui in Muhammad Ali) interfereaza cu cariera sa sportiva. Flimul ne relatează viaţa marelui boxer Muhammad Ali (Will Smith) în perioada 1964-1974. În acele timpuri în care domina boxul, el şi-a cunoscut viitoarea soţie, s-a convertit la islamism, schimbându-şi numele din Cassius Clay şi a sfidat guvernul Statelor Unite când a refuzat să participe la Războiul din Vietnam. Titlul de campion mondial i-a fost furat din motive politice, iar acum încearcă să-şi recâştige coroana. În călătoriile sale, Ali a devenit un simbol pentru oamenii de culoare din America şi nu numai.

Six Degrees of Separation (1993), film online subtitrat în Română Cele mai bune filme în care a jucat Will Smith

 • Sase diferente fundamentale –  Six Degrees of Separation (1993) – Paul (Will Smith) este un tanar de culoare incantator, fost puscarias caruia ii face o deosebita placere sa petreaca cat mai mult timp in compania oamenilor bogati din clasa de sus a societatii. Deseori, el se infiltreaza in grupurile lor elitiste nu pentru a fura sau a-i pacali, ci doar pentru a-si dovedi siesi ca se poate. Intr-o zi, el nimereste in casa sotilor Kittredge, negustori de obiecte de arta extrem de scumpe. Flan(Donald Sutherland) si sotia sa Ouisa (Stockard Channing) sunt pe cale de a vinde un tablou scump unui magnat african. Paul bate la usa lor pretinzand ca a fost jefuit, ca este un bun prieten de-al copiilor lor si ca este fiul actorului Sidney Poitier. Pentru a le rasplati ospitalitatea, Paul le gateste o cina delicioasa si le ofera roluri in filmul pe care asa-zisul sau tata il regizeaza. Sotii sunt mai mult decat incantati si il invita sa ramana peste noapte la ei. Doar ca dimineata, atunci cand cei doi il descopera pe Paul in pat cu un baiat prostituat, entuziasmul lor piere brusc si invitatului i se cere sa plece. Curiosi, sotii Kittredge incep o investigatie pe cont propriu pentru a descoperi adevarata identitate a lui Paul. In timpul anchetei, ei ajung sa cunoasca diferentele pe care orasul in care traiesc le face intre bogati si saraci, albi si negri, heterosexuali si homosexuali, parinti si copii.

The Legend of Bagger Vance (2000), film online subtitrat în Română Cele mai bune filme în care a jucat Will Smith

 • The Legend of Bagger Vance (2000)Misteriosul Bagger Vance – The Legend of Bagger Vance (2000) film online subtitrat in romana – Savannah-Georgia, anii ‘20. Dupa moartea tatalui, tanara Adele decide sa scape de datorii, organizand un mare concurs de golf cu un premiu de 10.000 dolari. La competitie participa si un fost soldat, adevarat talent nativ, care, din cauza razboiului, a pierdut sansa de a se afirma. filmul rememoreaza drumul parcurs de acesta de la glorie la prabusire, dezvaluind totodata si eforturile jucatorului de a-si recastiga faima pierduta, cu ajutorul Misteriosului Bagger Vance

 

Where the Day Takes You (1991)

 

Bright (2017)

 

Welcome to Hollywood (1998)

 

Made in America (1993)

 

Wild Wild West (1999)

 

The Suicide Squad (2021)

 

Categorii

Lasă un comentariu (Feedback)