Cele mai bune seriale de spionaj – Recomandam numai seriale bune

august 8, 2019

Cele mai bune seriale de spionaj – Recomandam numai seriale bune, numai pe vezi-online.eu

  • Tom Clancy`s Jack Ryan – Finally, one good fuckin shit! –  Franciza Tom Clancy a avut de toate: carti, filme, jocuri si seriale. Personajul Rack Ryan (un fel de James Bond mai destept) a ajuns cvasicunoscut in randul cinefililor si cativa  actori celebri au avut sansa sa imbrace haina celebrului analist CIA.

  • The Looming Tower – The road to 9/11 – The Looming Tower este un serial produs de HULU dupa romanul cu acelasi nume al scriitorului  american Lawrence Wright.  Mini seria de 10 episoade,  urmareste activitatea  lui Osama Bin Laden si Al-Qaeda  la sfarsitul anilor  90  si ne dezvaluie cum rivalitatea dintre  FBI si CIA  pare sa fi netezit calea periculoasei organizatii catre atentatul din 9/11

  • THE AMERICANS – For Russia with love! – The Americans e un serial cu spioni dar fara spioni. Un cuplu de tineri din State cu  problemele unei vieti americane clasice – copii, scoala, gradinita, servici, masina, rate,  etc, se dovedesc a fi doi spioni sovietici  deosebit de periculosi.  Misiunea lor:  sa submineze puterea militara a Statelor Unite.

  • The Game – Nu o sa-ti vina sa crezi cine joaca in acest serial! –  Britanic pana in maduva oaselor, serialul The Game  este despre o “joaca” de-a spionii bine argumentata in timp si romantata suficient de mult ca sa dea bine la TV. Actiunea are loc in Londra anului 1972 cand un ofiter KGB este dispus sa ofere informatii despre reteaua de “adormiti” sovietici din Anglia

  • Turn – Spionii lui Washington – Razboaiele se castiga cu armate si informatii. Degeaba ai soldati buni daca nu stii unde sa-i trimiti. Spioni exista de cand lumea. Cu cat sunt mai multi cu atat mai bine. Daca nu ai aflat numarul lor, inseamna ca sunt si buni.

  • HOMELAND – Reteaua terorii Pe Homeland l-am descoperit din greseala la o frunzareala pe net. Claire Denes, protagonista  serialului, nu-mi spunea mare lucru. O mai vazuzem alaturi de Leo Di Caprio in Romeo si Julieta dar nu m-a convins deloc. Mai mult de atat, Damian Lewis, partenerul ei din Homeland, imi displacea total cu toate ca actorul englez era intr-o continua ascensiune.

  • False Flag – Cinci cetateni israelieni obisnuiti  afla de la televizor  ca sunt principalii suspecti in  disparitia unui inalt oficial Hamas. Cinci oameni simpli, cinci identitati furate sau 5 dintre cei mai periculosi agenti Mossad? Un serial  foarte bun, inspirat dupa fapte reale.

  • The Blacklist – Who`s your daddy! – Cautat de mai bine de douazeci de ani, Raymond “Red” Reddington, un fost ofiter american de informatii navale, se preda in sfarsit, directorului adjunct al FBI, Harold Cooper. Red Reddington este dispus sa ajute FBI-ul la prinderea unui terorist periculos  cu o singura conditie: să colaboreze cu Elizabeth „Liz” Keen, o tânăra şi frumoasă agenta a FBI-ului.

  • Person of Interest – Un serial pe care n-ai voie sa-l ratezi. – Person of Interest nu mi-a placut de la inceput si asta pentru ca n-am fost niciodata un fan Jim Caviezel.   L-am vazut prima data  in  Passion of Christ in regia lui Mel Gibson,  jucand foarte convingtor un rol de imagine. Ne-am mai intalnit  in Contele de Monte Cristo, si  The Prisonier si cam atat. a durat prietenia noastra.

Propune si tu un film care nu exista in aceasta lista printr-un comentariu.

20 persoane care au vizionat acest film/serial

Lasă un comentariu (Feedback)

Toate filmele online gratuite găsite pe acest site sunt găzduite pe serverele terți , filmele online sunt disponibile gratuit cu subtitrare pentru toti utilizatorii de internet.Orice masuri juridice cu privire la filme online gratuite de pe acest site ar trebui să fie luate direct catre site-ul ce găzduiește filmele (fisierele video) , vezi-online.eu nu este un afiliat de-al lor .