Data de lansare a filmelor – serialelor din Octombrie 2019

octombrie 28, 2019

Data de lansare a filmelor – serialelor din Octombrie 2019

Bine ati venit pe pagina de lansare a filmelor noi. Cele mai aşteptate filme care vor fi lansate, asigurati-va ca cititi Disclaimer de mai jos.
filmele si serialele lunii Octombrie 2019. Cele mai asteptate pelicule si episoade tv !

Dolemite Is My Name (2019), film online subtitrat în Română Data de lansare a filmelor – serialelor din Octombrie 2019

 • Dolemite Is My Name (2019) – Oct 25 – Dolemite Is My Name (2019) urmărește povestea reală a controversatului Rudy Ray Moore, un comediant, muzician, cântăreț, actor și producător de film din anii ’70. Confruntat cu un șir de eșecuri în showbiz, comediantul fără succes Rudy Ray Moore are o revelație care îl transformă într-o senzație: urcă pe scenă ca altcineva. Vezi gratuit filmul: Dolemite Is My Name (2019), film online subtitrat în Română. Dolemite Is My Name (2019), film online subtitrat în Română este un film de genul :  , ,. Vezi acum acest film online gratuit!

Zomboat! (2019), serial online subtitrat în Română Data de lansare a filmelor – serialelor din Octombrie 2019

 • Zomboat (2019) – Oct 25 – O apocalipsă zombie este dezlănțuită în Birmingham și surorile Kat și Jo, împreună cu puținele însoțitoare de călătorie Sunny și Amar trebuie să fugă pentru viața lor … cu barca pe canal.

A Good Woman Is Hard to Find (2019), film online subtitrat în Română Data de lansare a filmelor – serialelor din Octombrie 2019

 • A Good Woman is Hard to Find (2019) – Oct 25 – Sarah, o tânără mamă văduvă, se luptă să facă față circumstanțelor chinuitoare, trăind într-un cartier violent, care este în mare parte sub controlul unui baron al drogurilor nemilos. Fiul ei, Ben, nu a mai spus niciun cuvânt din ziua în care l-a văzut pe tatăl său înjunghiat mortal chiar în moșia lor. Poliția nu a făcut nimic pentru a-l prinde pe ucigaș, catalogându-i moartea ca fiind o ceartă între hoți.  Vezi gratuit filmul: A Good Woman Is Hard to Find (2019), film online subtitrat în Română. A Good Woman Is Hard to Find (2019), film online subtitrat în Română este un film de genul :  ,. Vezi acum acest film online gratuit!

Data de lansare a filmelor – serialelor din Octombrie 2019

 • Girl On The Third Floor (2019) – Oct 25 – Don Koch încearcă să renoveze un conac renunțat, cu o istorie sordidă pentru familia sa în creștere, doar pentru a afla că casa are alte planuri. Vezi gratuit filmul: Girl on the Third Floor – Fata de la etajul al treilea (2019), film online subtitrat în Română. Girl on the Third Floor – Fata de la etajul al treilea (2019), film online subtitrat în Română este un film de genul :  ,. Vezi acum acest film online gratuit!

The Cat and the Moon (2019), film online subtitrat în Română Data de lansare a filmelor – serialelor din Octombrie 2019

 • The Cat And The Moon (2019) – Oct 25 – În timp ce mama sa solicită tratament în reabilitare, adolescentul Nick (Wolff) vine la New York pentru a rămâne cu Cal (Epps), un muzician de muzică Jazz al tatălui său răposat. În timpul șederii sale își face prieteni care îi arată ce are de oferit orașul. Vezi gratuit filmul: The Cat and the Moon (2019), film online subtitrat în Română. The Cat and the Moon (2019), film online subtitrat în Română este un film de genul : . Vezi acum acest film online gratuit!

The Nightingale (2019), film online subtitrat în Română Data de lansare a filmelor – serialelor din Octombrie 2019

 • The Nightingale (2019) – Oct 25 – Înființată în 1825, Clare, o tânără femeie condamnată irlandeză, urmărește un ofițer britanic prin sălbăticia sălbatică din Tasmania, aplecată în răzbunare pentru un act teribil de violență comise împotriva Familiei sale. În drum, ea apelează la serviciile unui aboriginal numit Billy, care este de asemenea marcat de traume din propriul trecut plin de violență. Vezi gratuit filmul: The Nightingale (2019), film online subtitrat în Română. The Nightingale (2019), film online subtitrat în Română este un film de genul :  , ,. Vezi acum acest film online gratuit!

Good Boys (2019), film online subtitrat în Română Data de lansare a filmelor – serialelor din Octombrie 2019

 • Good Boys (2019) – Oct 28 – Trei băieți din clasa a șasea abandonează școala și pornesc într-o călătorie epică în timp ce transportau droguri furate din greșeală, fiind vânate de fete adolescente și încearcă să-și croiască drumul acasă la timp pentru o petrecere mult așteptată. Vezi gratuit filmul: Good Boys (2019), film online subtitrat în Română. Good Boys (2019), film online subtitrat în Română este un film de genul :  ,. Vezi acum acest film online gratuit!

47 Meters Down: Uncaged (2019), film online subtitrat în Română Data de lansare a filmelor – serialelor din Octombrie 2019

 • 47 Meters Down Uncaged (2019) – Oct 28 – Patru fete adolescente care se scufundă într-un oraș subacvatic ruinat învață repede că au intrat pe teritoriul speciilor de rechini morți în labirintul claustrofob al peșterilor scufundate. Trei prietene pleacă să exploreze orașul ruinat sub apă, dar în curând află că nu au venit singure să se uite la ruine. Distracția așteptată se transformă într-un coșmar – acum ele vor trebui să fugă de rechinii însetați de sânge. Vezi gratuit filmul: 47 Meters Down: Uncaged (2019), film online subtitrat în Română. 47 Meters Down: Uncaged (2019), film online subtitrat în Română este un film de genul :  , ,. Vezi acum acest film online gratuit!

The Farewell (2019), film online subtitrat în Română Data de lansare a filmelor – serialelor din Octombrie 2019

 • The Farewell (2019) – Oct 28 – O femeie chinezo-americană revigorată se întoarce în China când bunica ei iubită este diagnosticată cu cancer terminal. Billi se luptă cu decizia Familiei sale de a ține bunicul în întuneric cu privire la boala ei, în timp ce toți își fac o nunta improvizată pentru a vedea bunicul pentru ultima oară. Vezi gratuit filmul: The Farewell (2019), film online subtitrat în Română. The Farewell (2019), film online subtitrat în Română este un film de genul : . Vezi acum acest film online gratuit!

Brian Banks (2019), film online subtitrat în Română Data de lansare a filmelor – serialelor din Octombrie 2019

 • Brian Banks (2019) – Oct 28 – Povestea adevărată de inspirație a lui Brian Banks (Aldis Hodge), un jucător de fotbal din liceul american, angajat în USC, care își găsește viața ridicată atunci când este condamnat greșit pentru o Crimă pe care nu a comis-o. În ciuda lipsei de dovezi, Băncile sunt căi ferate printr-un sistem de justiție rupt și condamnat la un deceniu de închisoare și probațiune. Ani mai târziu, cu sprijinul lui Justin Brooks (Greg Kinnear) și al proiectului California Innocence, Banks luptă pentru a-și recupera viața și a-și îndeplini visele de a juca în NFL. Vezi gratuit filmul: Brian Banks (2019), film online subtitrat în Română. Brian Banks (2019), film online subtitrat în Română este un film de genul : . Vezi acum acest film online gratuit!

Manifest Destiny Down: Spacetime (2019), film online subtitrat în Română Data de lansare a filmelor – serialelor din Octombrie 2019

 • Manifest Destiny Down: Spacetime (2019) – Oct 29 – În această satiră absurdistă, un geniu de fizică OCD incomod și o fată fierbinte ex-catolică de sororitate se trezesc după ce au negru noaptea de Halloween pentru a descoperi că au ratat evacuarea Pământului. Un agent Misterios urmărește cuplul înfăptuit, în timp ce își dau seama cum să lucreze împreună pentru a rezolva recentele versuri multiple încurcate și în final să încerce să salveze umanitatea de AI. Vezi gratuit filmul: Manifest Destiny Down: Spacetime (2019), film online subtitrat în Română. Manifest Destiny Down: Spacetime (2019), film online subtitrat în Română este un film de genul :  , ,. Vezi acum acest film online gratuit!

Last Ferry (2019), film online subtitrat în Română Data de lansare a filmelor – serialelor din Octombrie 2019

 • Last Ferry (2019) – Oct 30 – Când un tânăr homosexual avocat ajunge pe Insula Focului pentru a-i explora sexualitatea, el devine martor al unei crime după ce a fost drogat. Un străin îl ajută în siguranță, dar în scurt timp descoperă că salvatorul său este prieten cu criminalul. Vezi gratuit filmul: Last Ferry (2019), film online subtitrat în Română. Last Ferry (2019), film online subtitrat în Română este un film de genul :  , ,. Vezi acum acest film online gratuit!

Once Upon a Time in Hollywood (2019), film online subtitrat în Română Data de lansare a filmelor – serialelor din Octombrie 2019

 • Once Upon A Time in Hollywood! (2019)A fost odată la… Hollywood – Un tribut adus momentelor finale ale epocii de aur de la Hollywood, filmul se concentrează asupra peisajului hollywoodian schimbător de la sfârșitul anilor 60, când industria a început să uite pilonii clasici ai cinematografiei. Uciderea oribilă a lui Sharon Tate și a patru dintre prietenii ei de către cultul de adepți ai lui Charles Manson, servește drept fundal pentru povestea principală. În Los Angeles-ul anului 1969, în mijlocul revoluției hippie și a transformării totale a Hollywoodului, un actor de televiziune și dublura sa se străduiesc să obțină faima și succesul în industria cinematografică. Vezi gratuit filmul: Once Upon a Time in Hollywood (2019), film online subtitrat în Română. Once Upon a Time in Hollywood (2019), film online subtitrat în Română este un film de genul :  ,. Vezi acum acest film online gratuit!

The Fighting Preacher (2019), film online subtitrat în Română Data de lansare a filmelor – serialelor din Octombrie 2019

 • The Fighting Preacher (2019) – Nov 1 – Când Willard și Rebecca Bean sunt chemați într-o misiune într-un oraș ostil față de ei, ei trebuie să aleagă dacă să lupte pentru dreptul lor de a trăi acolo sau să-și iubească vecinii ostili.  Vezi gratuit filmul: The Fighting Preacher (2019), film online subtitrat în Română. The Fighting Preacher (2019), film online subtitrat în Română este un film de genul :  ,. Vezi acum acest film online gratuit!

Badland (2019), film online subtitrat în Română Data de lansare a filmelor – serialelor din Octombrie 2019

 • Badland (2019) – Nov 1 – Detectivul Matthias Breecher este angajat pentru a-i urmări pe cei mai răi dintre criminalii de Război confederați. În timp ce străbate Vechiul Vest căutând dreptate, rezolvarea lui este testată atunci când întâlnește o femeie pionieră hotărâtă, care este mult mai mult decât pare. Vezi gratuit filmul: Badland (2019), film online subtitrat în Română. Badland (2019), film online subtitrat în Română este un film de genul : . Vezi acum acest film online gratuit!

Dora and the Lost City of Gold (2019), film online subtitrat în Română Data de lansare a filmelor – serialelor din Octombrie 2019

 • Dora and Lost City of Gold (2019) – Nov 5 – O adaptare a seriei TV „Dora the Explorer”, filmul se va concentra în jurul adolescentei Dora, o exploratoare care care se mută în oraș pentru a experimenta aventura vieții de liceu, descifrând în același timp Misterul orașului de aur al civilizației incașe. După ce și-a petrecut cea mai mare parte a vieții explorând jungla cu părinții săi, nimic nu a pregătit-o pe Dora pentru aventura ei cea mai periculoasă: liceul. Acum ea va trebui să pornească într-o aventură foarte diferită: în înșelătoarea junglă a liceului. În timp ce Dora este mai abilă să navigheze prin jungla propriu-zisă decât prin jungla liceului, adolescenta are probleme de adaptare la noul mediu schimbător. Vezi gratuit filmul: Dora and the Lost City of Gold (2019), film online subtitrat în Română. Dora and the Lost City of Gold (2019), film online subtitrat în Română este un film de genul :  , ,. Vezi acum acest film online gratuit!

Official Secrets (2019), film online subtitrat în Română Data de lansare a filmelor – serialelor din Octombrie 2019

 • Official Secrets (2019) – Nov 5 – Povestea moralității pentru secolul XXI, Official Secrets spune adevărata poveste a infirmierului britanic Katharine Gun care, în perioada imediat următoare invaziei Irakului din 2003, a scăpat o notă de top secret NSA care expune un spionaj comun ilegal SUA-Marea Britanie. operațiune împotriva membrilor Consiliului de Securitate al ONU. Memoriul a propus șantajarea unor state membre mai mici și nehotărâte să voteze Războiul. Cu mare risc personal și profesional, jurnalistul Martin Bright a publicat documentul scurs în ziarul The Observer din Londra, iar povestea a făcut titluri în întreaga lume. Vezi gratuit filmul: Official Secrets (2019), film online subtitrat în Română. Official Secrets (2019), film online subtitrat în Română este un film de genul :  , , ,. Vezi acum acest film online gratuit!

Red Letter Day (2019), film online subtitrat în Română Data de lansare a filmelor – serialelor din Octombrie 2019

 • Red Letter Day (2019) – Nov 5 – În timp ce se adaptează la o viață nouă într-o comunitate suburbană liniștită, o mamă divorțată recent și cei doi adolescenți ei primesc scrisori roșii Misterioase care îi instruiesc pe fiecare să ucidă sau să fie uciși. Vezi gratuit filmul: Red Letter Day (2019), film online subtitrat în Română. Red Letter Day (2019), film online subtitrat în Română este un film de genul :  , ,. Vezi acum acest film online gratuit!

Pickaxe (2019), film online subtitrat în Română Data de lansare a filmelor – serialelor din Octombrie 2019

 • Pickaxe (2019) – Nov 5 – 1982: Supraviețuitorii unei serii de omoruri brutale într-un mic oraș au crezut că criminalul în masă, Alex Black, a murit și a fost înmormântat după ce cetățenii au pus capăt lui. Însă adolescenții care experimentează cu ocultul trezesc monstrul din mormântul său și el începe o altă rampă de teroare cu instrumentul său preferat, un pickaxe. Doar cei care s-au confruntat cu el înainte au vreo șansă să-l oprească pe Alex Black o dată pentru totdeauna. Vezi gratuit filmul: Pickaxe (2019), film online subtitrat în Română. Pickaxe (2019), film online subtitrat în Română este un film de genul : . Vezi acum acest film online gratuit!

 

 • Cosmos (2019) – Nov 8

 

 • Acceleration (2019) – Nov 5

 

 • Hacker (2019) – Nov 11

 

 • Baby Jane (2019) – Nov 11

 

 • Angel Has Fallen (2019) – Nov 12

 

 • Up There (2019) – Nov 12

 

 • IT Chapter Two (2019) – Nov 19

 

 • Where’d You Go, Bernadette (2019) – Nov 19

 

 • Killerman (2019) – Nov 19

 

 • Downton Abbey (2019) – Nov 26

 

 • This is Not Berlin (2019) – Nov 26

 

 • Ms Purple (2019) – Nov 26

 

 • Once Upon A Time in Hollywood….. (2019) – Extended – Nov 26

 

 • The Irishman (2019) – Nov 27

 

 • Abominable (2019) – Dec 3

 

 • More Dates Will Be Added Here Soon….

 

 • And Some Surprises…Stay Tuned….
Noiembrie filmele de la  CINEMA
 • Terminator Dark Fate (2019)

 

 • Doctor Sleep (2019)

 

 • The Irishman (2019)

 

 • Midway (2019)

 

 • Playing With Fire (2019)

 

 • Charlie’s Angels (2019)

 

 • Ford V Ferrari (2019)

 

 • Frozen II (2019)

 

 • A Beautiful Day in The Neighborhood (2019)

 

 • 21 Bridges (2019)

 

 • Dark Water (2019)

 

 • knives Out (2019)

DISCLAIMER: Acestea sunt doar date de film colectate de pe web. Nu înseamnă că aceste filme vor fi disponibile aici la aceiasi data a premierei.

Lasă un comentariu (Feedback)