Solicită seriale sau filme... au vizionat acest episod: 669 persoane online

 • netuTV
Au distribuit aceata pagină1

 

 •  Vezi gratuit episodul: Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova: 1×43, episod online subtitrat. Episodul se numește: "Episodul 43" a avut premiera pe data de: Apr. 15, 2020. Vezi acum acest episod tv online gratuit! 

   

  Distribuie sau scrie parerea ta despre acest episod online!!
 • Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova (2018), serial online subtitrat în Română

  Vezi Sezonul 1, episodul 43, episod online subtitrat în limba Română

  Episodul se numește: "Episodul 43"

  Ma numesc Zuleyha – episodul 43 (rezumat)

  Zuleyha îl așteaptă pe Yilmaz 3 ore apoi se întoarce la ferma Yaman. Yilmaz ajunge în cele din urmă și găsește talismanul copilului pe care Zuleyha i l-a lăsat pe un copac.
  Se făcuse seară și toți de la ferma Yaman au observat lipsa lui Zuleyha. Demir se pregătea să plece în căutarea ei, când a apărut Zuleyha. A întrebat-o unde a fost iar ea i-a spus că s-a plictisit de mulțumea de la petrecere și a plecat la plimbare iar pe drum s-a rătăcit. Hunkar nu o crede și o amenință că o va pedepsi aspru dacă mai încearcă să fugă.
  Zuleyha merge în camera ei și sună la ferma lui Fekeli fiindcă crede că s-a întâmplat ceva cu Yilmaz. Yilmaz lua masa cu familia. Răspunde la telefon iar Zuleyha îi aude pe toți povestind și râzând și pe Mujgan strigându-l pe el. Necăjită, nu spune nimic iar Yilmaz își dă seama că ea e la celălalt capăt al firului și închide telefonul fiindcă nu poate să îi explice de față cu familia de ce nu a apărut la locul de întâlnire.
  După aceea Yilmaz merge la casa lui Sermin unde speră că se va întâlni cu Zuleyha. O vede pe Gulten în curte și îi trimite vorbă prin ea dar Zuleyha nu vrea să vorbească cu el fiindcă crede că a renunțat la ea pentru Mujgan.

  În aceeași seară, la ferma Yaman doi cai se îmbolnăvesc iar Demir îl ceartă pe Gaffur și insinuează în auzul tuturor că Hunkar și angajații nu au putut să se ocupe de fermă în lipsa lui. Hunkar îi spune revoltată că de acum înainte ea nu se mai ocupă de nimic. Zuleyha privește cu satisfacție cum neînțelegerile dintre ei cresc cu fiecare zi.
  A doua zi Zuleyha merge în oraș iar Yilmaz găsește oportunitatea de a vorbi cu ea. Când Zuleyha află de ce nu a fugit cu ea, îi spune că ea a riscat mult ca să fugă cu el și că a murit de nenumărate ori pentru el: când a fost arestat, când a fost forțată să se căsătorească cu Demir și când l-a văzut împreună cu Mujgan iar acum a ucis-o el. Îi spune să trăiască fericit cu soția și copilul lui apoi se întoarce devastată acasă.
  Yilmaz știe că trebuie să rămână cu Mujgan dar nu poate să își imagineze viața fără Zuleyha. Fekeli îl sfătuiește să își accepte destinul.

  Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova: 1×43, episod online subtitrat
  Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova: 1×43, episod online subtitrat
  Data lansării episodului: Apr. 15, 2020

  Lasă un comentariu

  Acest site nu stochează niciun fișier pe serverul său. Tot conținutul este furnizat de terți neafiliați.