Solicită seriale sau filme...

 • netuTVSubtitrare: 

 

 •  Vezi gratuit episodul: Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova: 1×52, episod online subtitrat Episodul: "Episodul 52" a avut premiera pe data de: May. 06, 2020. Vezi acum acest episod tv online gratuit! 

   

  Distribuie sau scrie parerea ta despre acest episod online!!
 • Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova (2018), serial online subtitrat în Română: 1x52

  "Episodul 52"

  Ma numesc Zuleyha – episodul 52 (rezumat)

  Sermin a mers în vizită la Behice și fiind aproape de conacul Yaman, l-a văzut pe Adnan intrând singur în grajd. Imediat după aceea a văzut că a izbucnit un incendiu și a mers după copil. În timp ce ea căuta o cale de ieșire, toți din conac au aflat că Adnan era acolo iar Demir a pornit după el. Chiar atunci Sermin a ieșit cu copilul în brațe.
  Zuleyha îi este recunoscătoare pentru că i-a salvat viața fiului ei iar Demir și Hunkar își retrag plângerea făcută împotriva lui Sermin și îi dăruiesc o casă și niște bani. Fiul lui Yilmaz a început să respire singur și a depășit pericolul. Cu toate acestea trebuie să mai rămână în spital pentru o vreme.
  Mujgan e la fel de supărată pe Yilmaz, nu îl vrea în preajma ei și nici nu îi permite să își vadă copilul. Îi spune că nu e nevoie să mai stea în spital și dacă vrea să afle informații despre el, să îl sune pe Sebahattin. Yılmaz încearcă din răsputeri să fie răbdător. În cele din urmă Behice o convinge să îl lase să își țină copilul în brațe.
  După o lună, Mujgan și copilul sunt externați. Yilmaz se decide să se întoarcă în conacul lui Fekeli ca să nu o mai necăjească pe Mujgan, forțându-o să locuiască lângă Zuleyha. Mujgan crede că a luat decizia asta pentru Zuleyha și îi spune că ea vrea să locuiască în continuare în conacul de lângă Yamani și că Zuleyha e cea care trebuie să se mute dacă o deranjează prezența ei.
  Când ajung acasă Mujgan face tot posibilul să îl țină pe Yilmaz departe de fiul lor iar el începe să își piardă răbdarea. În fiecare zi se ceartă iar Behice încearcă să îi împace și să îi explice lui Mujgan că greșește.

  Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova: 1×52, episod online subtitrat
  Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova: 1×52, episod online subtitrat
  Episod adaugat pe data de: May. 06, 2020

  Lasă un comentariu (Feedback)