Solicită seriale sau filme...

 • netuTVSubtitrare: 

 

 •  Vezi gratuit episodul: Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova: 1×53, episod online subtitrat Episodul: "Episodul 53" a avut premiera pe data de: May. 07, 2020. Vezi acum acest episod tv online gratuit! 

   

  Distribuie sau scrie parerea ta despre acest episod online!!
 • Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova (2018), serial online subtitrat în Română: 1x53

  "Episodul 53"

  Ma numesc Zuleyha – episodul 53 (rezumat)

  Un grup de fermieri îl salvează pe Demir. El le răsplătește pentru ajutor și renunță să mai meargă la Yilmaz. În drum spre birou, Demir se gândește la vorbele lui Hunkar cu privire la faptul că averea Familiei ar putea ajunge în mâinile lui Yilmaz dacă va afla că Adnan e fiul lui.
  Mujgan îl așteaptă la birou și îi povestește că Zuleyha a fost acasă la ea când era plecată la spital sub pretext că l-a auzit pe copil plângând și a vrut să îl alăpteze. Îi cere să o țină pe Zuleyha departe de soțul ei și chiar să se mute. Demir îi spune că exagerează dar când ajunge acasă îi vede pe Zuleyha și pe Yilmaz povestind în curte iar pe Yilmaz ținându-l în brațe pe Adnan. Gulten îi spune că copilul a mers singur la Yilmaz iar el o ceartă și îi zice să nu îl mai piardă din ochi. După aceea Demir o ia pe Zuleyha, o duce în casă și îi spune că și-a dat seama că își caută scuze pentru a se putea întâlni cu Yilmaz și o amenință că dacă continuă astfel, nu își va mai vedea copiii.

  Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova: 1×53, episod online subtitrat
  Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova: 1×53, episod online subtitrat
  Episod adaugat pe data de: May. 07, 2020

  Lasă un comentariu (Feedback)