Solicită seriale sau filme... au vizionat acest episod: 799 persoane online

 • netuTV
Au distribuit aceata pagină1

 

 •  Vezi gratuit episodul: Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova: 1×57, episod online subtitrat. Episodul se numește: "Episodul 57" a avut premiera pe data de: May. 15, 2020. Vezi acum acest episod tv online gratuit! 

   

  Distribuie sau scrie parerea ta despre acest episod online!!
 • Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova (2018), serial online subtitrat în Română

  Vezi Sezonul 1, episodul 57, episod online subtitrat în limba Română

  Episodul se numește: "Episodul 57"

  Ma numesc Zuleyha – episodul 57 (rezumat)

  Mujgan i-a urmărit pe Yilmaz și pe Zuleyha când s-au întâlnit la o cabană, i-a filmat și i-a trimis filmarea lui Demir. Demir primește filmarea la birou însă nu poate să o vizioneze fiindcă videoproiectorul lui e defect. Neștiind cine i-a trimis-o sau despre ce este vorba, Demir nu e nerăbdător să vadă filmarea și comandă un videoproiector nou din Germania, care îi va fi livrat abia peste câteva zile. La conac, încep pregătirile pentru nunta lui Gulten. Fekeli îi spune lui Cetin că este ca un fiu pentru el și de aceea vrea să îi facă o nuntă frumoasă în curtea lui și să meargă împreună cu părinții lui să o ceară pe Gulten de la familia ei. După aceea o sună pe Hunkar și stabilesc să o ceară de la ea, nu de la Gaffur, fiindcă e ca o mamă pentru Gulten.
  Mujgan face din nou o scenă de gelozie când află că Yilmaz și Fekeli o vor cere pe Gulten și îl acuză pe Yilmaz că face asta nu pentru că Cetin e important pentru ei, ci ca să nu piardă ocazia de a o vedea pe Zuleyha.

  Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova: 1×57, episod online subtitrat
  Data lansării episodului: May. 15, 2020

  Lasă un comentariu

  Acest site nu stochează niciun fișier pe serverul său. Tot conținutul este furnizat de terți neafiliați.