Solicită seriale sau filme... au vizionat acest episod: 805 persoane online

 • netuTV
Au distribuit aceata pagină1

 

 •  Vezi gratuit episodul: Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova: 1×58, episod online subtitrat. Episodul se numește: "Episodul 58" a avut premiera pe data de: May. 20, 2020. Vezi acum acest episod tv online gratuit! 

   

  Distribuie sau scrie parerea ta despre acest episod online!!
 • Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova (2018), serial online subtitrat în Română

  Vezi Sezonul 1, episodul 58, episod online subtitrat în limba Română

  Episodul se numește: "Episodul 58"

  Ma numesc Zuleyha – episodul 58 (rezumat)

  Mujgan i-a trimis lui Demir filmarea cu Yilmaz și Zuleyha întâlnindu-se la cabană. După ce o vizionează împreună cu Hunkar, Demir își ia arma din birou și merge la Zuleyha care e în sufragerie cu Sermin și Nacyie. Hunkar încearcă să îl oprească și să îl convingă să o întrebe întâi pe Zuleyha de ce s-a întâlnit cu Yilmaz dar nu reușește. Demir o duce pe Zuleyha la mașină amenințând cu pistolul pe angajații de la fermă care încearcă să îl oprească. Hunkar îi spune lui Fekeli ce s-a întâmplat și merg amândoi să îi caute pe Demir și pe Zuleyha.
  Sermin merge în birou ca să afle ce l-a făcut pe Demir să facă asta și vede și ea filmarea. Sanyie îi spune să plece dar Sermin a văzut ce era de văzut și imediat după ce pleacă, răspândește zvonuri în oraș că Zuleyha l-a înșelat pe Demir iar el a ucis-o.

  Mujgan o cheamă pe Behice și îi povestește tot ce a făcut. Ea crede că Yilmaz și Zuleyha plănuiau să fugă împreună și că i-ar fi luat și copilul. Behice îi spune că nu a făcut bine și că ar fi trebuit să divorțeze de Yilmaz dacă crede că a înșelat-o, nu să îl trimită la moarte împreună cu Zuleyha. Abia acum Mujgan își dă seama că e posibil ca Demir să îl ucidă și pe Yilmaz.

  Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova: 1×58, episod online subtitrat
  Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova: 1×58, episod online subtitrat
  Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova: 1×58, episod online subtitrat
  Data lansării episodului: May. 20, 2020

  Lasă un comentariu

  Acest site nu stochează niciun fișier pe serverul său. Tot conținutul este furnizat de terți neafiliați.