Solicită seriale sau filme... au vizionat acest episod: 834 persoane online

 • netuTV
Au distribuit aceata pagină1

 

 •  Vezi gratuit episodul: Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova: 2×11, episod online subtitrat. Episodul se numește: "Episodul 71" a avut premiera pe data de: Jun. 08, 2020. Vezi acum acest episod tv online gratuit! 

   

  Distribuie sau scrie parerea ta despre acest episod online!!
 • Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova (2018), serial online subtitrat în Română

  Vezi Sezonul 2, episodul 11, episod online subtitrat în limba Română

  Episodul se numește: "Episodul 71"

  Ma numesc Zuleyha – episodul 71 (rezumat)

  Tentativa de a face pace intre Demir si Yilmaz nu are succes. Zuleyha si Hunkar il pun pe Demir sa jure ca va renunta la arma iar el le face pe plac insa zice ca o va folosi daca va fi nevoie pentru autoaparare. Yilmaz ii promite lui Mujgan ca nu-l va ucide pe Demir, dar se va razbuna in alt fel.

  Hatip face presiuni asupra lui Gaffur sa-i returneze suma de 99000 de lire pe care o datoreaza. Ii da la dispozitie doua zile pentru a face rost de 5000 de lire. Gaffur vinde bijuteriile lui Sanyie pentru a-i plati lui Hatip o parte din datorie apoi o minte ca au fost jefuiti. Pentru a fi cat mai credibila minciuna, face dezordine in casa si pe langa bijuterii, ia si ceasul lui care i-a ramas amintire de la tatal sau, insa nu il vinde, ci il ascunde. Apoi pleaca la fabrica de bumbac si-l acuza pe Cetin ca i-a jefuit. Yilmaz il bate si-l duce la ferma Yaman unde ii spune lui Hunkar ca el garanteaza pentru Cetin si sa-l tina in frau pe Gaffur, altfel data viitoare nu va scapa usor din mainile lui.

  Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova: 2×11, episod online subtitrat
  Data lansării episodului: Jun. 08, 2020

  Lasă un comentariu

  Acest site nu stochează niciun fișier pe serverul său. Tot conținutul este furnizat de terți neafiliați.