Solicită seriale sau filme... au vizionat acest episod: 837 persoane online

 • netuTV
Au distribuit aceata pagină1

 

 •  Vezi gratuit episodul: Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova: 2×12, episod online subtitrat. Episodul se numește: "Episodul 72" a avut premiera pe data de: Jun. 09, 2020. Vezi acum acest episod tv online gratuit! 

   

  Distribuie sau scrie parerea ta despre acest episod online!!
 • Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova (2018), serial online subtitrat în Română

  Vezi Sezonul 2, episodul 12, episod online subtitrat în limba Română

  Episodul se numește: "Episodul 72"

  Ma numesc Zuleyha – episodul 72 (rezumat)

  Demir participa la o intalnire de afaceri importanta alaturi de cateva persoane din Europa care sunt interesate de noua lui ferma de lactate. Yılmaz apare la intalnire si-i zice lui Demir ca nu mai este implicat in afacere pentru ca si-a vandut actiunile unei firme germane.

  Cei care au cumparat actiunile se intalnesc urmatoarea zi cu Demir si-i spun ca vor sa construiasca o ferma de trei ori mai mare decat intentiona el si ca Yilmaz le-a spus ca si el va fi de acord. Demir nu are bani pentru a finaliza un astfel de proiect dar nu vrea sa renunte la visul sau. Yilmaz afla ca Fekeli i-a dat inapoi lui Hunkar terenul pe care il cumparase de la ea. Yilmaz se cearta cu el intrucat considera ca l-a tradat si i-a ajutat pe dusmanii lui apoi ii propune lui Mujgan sa se mute in conacul pe care l-a cumparat de la Sermin.

  Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova: 2×12, episod online subtitrat
  Data lansării episodului: Jun. 09, 2020

  Lasă un comentariu

  Acest site nu stochează niciun fișier pe serverul său. Tot conținutul este furnizat de terți neafiliați.