Solicită seriale sau filme... au vizionat acest episod: 854 persoane online

 • netuTV
Au distribuit aceata pagină1

 

 •  Vezi gratuit episodul: Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova: 2×17, episod online subtitrat. Episodul se numește: "Episodul 77" a avut premiera pe data de: Jun. 16, 2020. Vezi acum acest episod tv online gratuit! 

   

  Distribuie sau scrie parerea ta despre acest episod online!!
 • Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova (2018), serial online subtitrat în Română

  Vezi Sezonul 2, episodul 17, episod online subtitrat în limba Română

  Episodul se numește: "Episodul 77"

  Ma numesc Zuleyha – episodul 77 (rezumat)

  Zuleyha ii spune lui Fekeli ca Hunkar si Demir au inchis-o intr-un spital de psihiatrie si au tinut-o departe de fiul ei cateva luni pentru a o impiedica sa fuga cu Yilmaz. Fekeli este foarte socat sa afle ca femeia pe care a iubit-o 40 de ani este atat de cruda si o paraseste.

  Zuleyha o intreaba pe Hunkar daca crede ca merita sa fie fericita iar Hunkar ii răspunde ca nu merita si ca regreta tot raul pe care i l-a făcut pentru ca fiul ei sa fie fericit. Apoi, Hunkar ii zice ca a sosit momentul sa decida daca ii spune lui Yilmaz ca Adnan este fiul lui si o atentioneaza ca viitorul ei, al lui Demir, al lui Yilmaz, al lui Mujgan si al copiiilor sunt in mana ei. Zuleyha merge la spital pentru a-i cere un sfat lui Sebahattin. Ii povesteste tot ce i-a spus lui Fekeli si ca nu a putut sa-i spuna ca Adnan este fiul lui Yilmaz.

  Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova: 2×17, episod online subtitrat
  Data lansării episodului: Jun. 16, 2020

  Lasă un comentariu

  Acest site nu stochează niciun fișier pe serverul său. Tot conținutul este furnizat de terți neafiliați.