Solicită seriale sau filme... au vizionat acest episod: 850 persoane online

 • netuTV
Au distribuit aceata pagină1

 

 •  Vezi gratuit episodul: Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova: 2×23, episod online subtitrat. Episodul se numește: "Episodul 83" a avut premiera pe data de: Jun. 24, 2020. Vezi acum acest episod tv online gratuit! 

   

  Distribuie sau scrie parerea ta despre acest episod online!!
 • Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova (2018), serial online subtitrat în Română

  Vezi Sezonul 2, episodul 23, episod online subtitrat în limba Română

  Episodul se numește: "Episodul 83"

  Ma numesc Zuleyha – episodul 83 (rezumat)

  Zuleyha se cearta cu Demir pentru ca i se pare ca face diferenta intre copii. Demir nu recunoaste si-i spune ca Adnan este mostenitorul lui. Hunkar se gandeste sa discute cu el si sa-i explice ca ar trebui sa treaca averea pe numele Leylei, pentru ca doar ea este fiica lui biologica.

  Mujgan este chemata la spital fiind nevoie urgenta de semnatura ei pe niste documente. Mujgan nu vrea sa lase copilul in grija lui Yilmaz dar de data aceasta el ii spune categoric sa plece pentru ca si el are dreptul sa stea cu fiul lor. Mujgan merge la spital si cand se intoarce spre casa face pana la masina si intarzie mult. Yilmaz este singur acasa iar copilului ii este foame si refuza biberonul. Zuleyha il aude plangand si merge sa vada ce se intampla. Cand afla ca copilul nu a mancat de cateva ore, se ofera sa-l alapteze iar Yilmaz accepta pentru ca nu are alta solutie.

  Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova: 2×23, episod online subtitrat
  Data lansării episodului: Jun. 24, 2020

  Lasă un comentariu

  Acest site nu stochează niciun fișier pe serverul său. Tot conținutul este furnizat de terți neafiliați.