Solicită seriale sau filme... au vizionat acest episod: 849 persoane online

 • netuTV
Au distribuit aceata pagină1

 

 •  Vezi gratuit episodul: Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova: 2×25, episod online subtitrat. Episodul se numește: "Episodul 85" a avut premiera pe data de: Jun. 26, 2020. Vezi acum acest episod tv online gratuit! 

   

  Distribuie sau scrie parerea ta despre acest episod online!!
 • Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova (2018), serial online subtitrat în Română

  Vezi Sezonul 2, episodul 25, episod online subtitrat în limba Română

  Episodul se numește: "Episodul 85"

  Ma numesc Zuleyha – episodul 85 (rezumat)

  Hunkar s-a asigurat ca Behice nu castiga voturile pentru presedintia asociatiei de caritate. Behice ii aminteste ca-i stie secretul iar Hunkar se teme de amenintarile ei si-i face urgent o vizita lui Fekeli. Il pune sa-i promita ca nu va spune nimanui ce vor vorbi apoi ii povesteste cum a obligat-o pe Zuleyha sa se casatoreasca cu Demir si ca Adnan este fiul lui Yilmaz.

  Ii zice ca Behice stie si-l roaga sa o ajute sa gaseasca o solutie pentru a pastra secretul pentru ca daca se va afla, Demir si Yilmaz se vor ucide intre ei. Fekeli ii spune sa plece iar cand ramane singur face infarct. Fekeli a facut infarct dupa ce Hunkar i-a spus ca Adnan este fiul lui Yilmaz. Behice il gaseste inconstient si-i acorda primul ajutor pana la sosirea ambulantei. Fekeli supravietuieste iar Yilmaz si Mujgan ii sunt recunoscatori lui Behice pentru ca i-a salvat viata.

  Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova: 2×25, episod online subtitrat
  Data lansării episodului: Jun. 26, 2020

  Lasă un comentariu

  Acest site nu stochează niciun fișier pe serverul său. Tot conținutul este furnizat de terți neafiliați.