Solicită seriale sau filme... au vizionat acest episod: 839 persoane online

 • netuTV
Au distribuit aceata pagină1

 

 •  Vezi gratuit episodul: Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova: 2×6, episod online subtitrat. Episodul se numește: "Episodul 66" a avut premiera pe data de: Jun. 01, 2020. Vezi acum acest episod tv online gratuit! 

   

  Distribuie sau scrie parerea ta despre acest episod online!!
 • Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova (2018), serial online subtitrat în Română

  Vezi Sezonul 2, episodul 6, episod online subtitrat în limba Română

  Episodul se numește: "Episodul 66"

  Ma numesc Zuleyha – episodul 66 (rezumat)

  Demir isi cere scuze de la Zuleyha pentru ca nu a vrut sa o creada atunci cand i-a spus ca nu a incercat sa fuga cu Yilmaz si-i promite ca daca il va ierta,ii va face sa plateasca pe cei care au defaimat-o. Apoi, Demir ii spune lui Gaffur sa-i dea inapoi cheile masinii si discuta pe toti angajatii cu privire la accidentul lui Sanyie.

  Sanyie si Gaffur da vina pe Zuleyha iar dadaca minte ca nu era acolo. Gulten, care a fost singura martora, ii spune lui Demir ca dadaca a impins-o pe Sanyie pe scari, dar nu a facut-o intentionat. Dadaca este concediata iar Sanyie si Gaffur sunt alungati de la ferma. Gulten se intalneste cu Yilmaz la casa lui Sermin. Yılmaz ii spune ca nu mai poate sa doarma de cand a aflat ca Zuleyha si-a sacrificat libertatea pentru a-i salva viata si ca ar vrea sa fuga impreuna de acolo pentru ca nu poate trai fara ea. Gulten ii spune ca ea a ars scrisorile lui Zuleyha.

  Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova: 2×6, episod online subtitrat
  Data lansării episodului: Jun. 01, 2020

  Lasă un comentariu

  Acest site nu stochează niciun fișier pe serverul său. Tot conținutul este furnizat de terți neafiliați.