Solicită seriale sau filme...

 • netuTVSubtitrare: 

 

 •  Vezi gratuit episodul: Sacrificiul: 2×2, episod online Episodul: "Episodul 2" a avut premiera pe data de: Feb. 12, 2020. Vezi acum acest episod tv online gratuit! 

   

  Distribuie sau scrie parerea ta despre acest episod online!!
 • Sacrificiul (2019), serial online în Română: 2x2

  "Episodul 2"

  • Sacrificiul (2019), serial online în limba Română – Sacrificiul, noul serial Antena1 produs de Ruxandra Ion, are în distribuție actori de excepție. Sacrificiul este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

  Sacrificiul este un serial foarte ofertant pentru un scenarist, pentru că e o frescă a societăţii româneşti contemporane, cu adânci rădăcini din trecutul nostru de acum 55 de ani. Sunt multe poveşti care se împletesc, multe personaje care descoperă secrete şi brusc se trezesc într-o altă viaţă”, declară Simona Macovei, scenarista serialului.

  4 persoane care au vizionat acest film/serial
  Episod adaugat pe data de: Feb. 12, 2020

  Lasă un comentariu (Feedback)

  Toate filmele online gratuite găsite pe acest site sunt găzduite pe serverele terți , filmele online sunt disponibile gratuit cu subtitrare pentru toti utilizatorii de internet.Orice masuri juridice cu privire la filme online gratuite de pe acest site ar trebui să fie luate direct catre site-ul ce găzduiește filmele (fisierele video) , vezi-online.eu nu este un afiliat de-al lor .