Solicită seriale sau filme... au vizionat acest episod: 298 persoane online

 • netuTVwaaw.tv
Au distribuit aceata pagină0

 

 •  Vezi gratuit episodul: The Wall – Marele Zid: 2×13, episod online. Episodul se numește: "EDIȚIA 13" a avut premiera pe data de: Nov. 21, 2019. Vezi acum acest episod tv online gratuit! 

   

  Distribuie sau scrie parerea ta despre acest episod online!!
 • The Wall – Marele Zid (2017), emisiune TV online în Română

  Vezi Sezonul 2, episodul 13, episod online subtitrat în limba Română

  Episodul se numește: "EDIȚIA 13"

  „Am întâlnit concurenți determinați, oameni frumoși, am observat cum legătura dintre coechipieri și încrederea pe care și-o acordă unul altuia pot schimba soarta jocului. Am văzut zâmbete, lacrimi de fericire și decizii curajoase care au schimbat destine.
  Experiența acestui show este cu totul și cu totul palpitantă și nu de puține ori m-am găsit atât de cuprins de energia din platou, încât am experimentat alături de concurenți același carusel de sentimente. Cel de-al doilea sezon este spectaculos, așa că vor urma multe seri pline de emoții în fața Marelui Zid.” a de clarat Valentin Butnaru, prezentatorul showului.
  Show-ul este creat de LeBron James, celebrul jucător NBA, alături de Maverick Carter (SpringHill Entertainment) si Andrew Glassman (Glassman Media) împreună cu Universal Television Alternative Studio și distribuit de Endemol Shine Group, The Wall este “o combinație între quiz-show, noroc și strategie”.

  ,,The Wall- Marele Zid” a îndeplinit până acum zeci de vise și i-a făcut pe participanți să treacă prin toate stările, de la agonie, la extaz, doar prin căderea unei singure bile. Noul sezon promite și mai multe surprize, căci Marele Zid va fi și de data aceasta la fel de imprevizibil.

  The Wall – Marele Zid: 2×13, episod online
  The Wall – Marele Zid: 2×13, episod online
  Data lansării episodului: Nov. 21, 2019

  Lasă un comentariu

  Acest site nu stochează niciun fișier pe serverul său. Tot conținutul este furnizat de terți neafiliați.