Filme cu Dwayne Johnson pe care nu poti sa le treci cu vederea

ianuarie 12, 2019

  • A cucerit lumea wrestling-ului, stabilind un record de șase titluri de campion al WWF (World Wrestling Federation), înainte de a intra în domeniul solicitant al filmului. Debutul său răsunător în rolul Regelui Scorpion din Mumia revine i-a adus rolul principal din prezentul film, în care sunt puse în evidență atât calitățile sale de atlet, cât și ușurința de care dă dovadă ca actor.
    Dwayne Douglas Johnson s-a născut la San Francisco în California, în 1972, fiind fiul celebrului luptător profesionist Rocky Johnson și nepotul legendarului wrestler Peter Maivia din Samoa.
    Dorindu-și întotdeauna o carieră de actor, The Rock a mai apărut în câteva roluri minore în producții de televiziune precum Star Trek: Voyager, That 70’s Show și cel mai recent în Saturday Night Live dovedind talent în a juca dar și în a cânta. El a fost recompensat pentru rolurile sale din filme, în 2017, cu steaua numărul 6801, amplasată pe Bulevardul Walk of Fame din Hollyywood.

Jungle Cruise (2020) – Frank – Bazându-se pe parcul tematic din Disneyland, unde o barcă mică ia un grup de călători în junglă plină de animale și reptile periculoase, dar cu un element supranatural.

Red Notice (2020) – În curând


Fighting with My Family (2019) – Dwayne ‘The Rock’ Johnson  – Fighting with My Family prezintă povestea familiei Bevis și a afacerii lor neconvenționale din lumea luptelor profesioniste. Ricky și Julia își doresc o viață mai bună pentru copiii lor și atunci când fiica lor Saraya și fiul Zak, primesc o șansă la audițiile pentru World Wrestling Entertainment, visul familiei pare că va prinde contur și toate problemele lor vor fi rezolvate. Cu toate acestea, Saraya și Zak sunt pe cale să afle că a deveni un superstar WWE solicită mult mai mult decât și-au imaginat vreodată.Wrestlingul a păstrat întotdeauna această familie împreună, dar acum i-ar putea distruge. Pelicula prezintă modul în care fiica lor Saraya a primit cea mai mare oportunitate pe care o poate oferi industria WWE într-un contract, un dar miraculos care aparent a provocat tensiuni în cadrul familiei, în special cu fratele Zak, care a luptat pentru același premiu. Filmul descrie modul în care afacerea a afectat viața familială, agitația de a-și promova afacerea locală și, mai târziu, momentul în care Saraya a aterizat pe cel mai important ring de lupte din lume.


Jumanji 3 (2019) – Spencer – Dacă ați fost obsedat de Jumanji: Bine ați venit în junglă , veți fi foarte încântați de această veste. La scurt timp dupa ce a dominat box-urile din toata lumea, a fost anuntat ca Jumanji 3 se afla pe drum. Acum, mulțumită producătorului executiv al filmului și postului Dwayne “The Rock” Johnson, ultimul post al lui Instagram, data oficială a lansării lui Jumanji 3 este aici și este momentul să vă marcați calendarele. Potrivit artiștilor, fanii se pot pregăti să-și răstoarne mintea cu mai multă realitate a junglei, 13 decembrie 2019.


Shazam! (2019) – Black Adam -Billy Batson este un orfan problematic de 14 ani, luat în asistență maternală și pregătit să se mute în noua sa casă, cu familia Vazquez și ceilalți cinci copii pe care îi au în îngrijire. Într-o zi, călătorind cu metroul, Billy se găsește transportat într-un alt tărâm, unde un vrăjitor antic îi dă puterea de a se transforma într-un supererou adult, pronunțând cuvântul „Shazam!”. Dincolo de aparența sa fizică impresionantă, supereroul Shazam are totuşi inima unui copil, iar cu superputerile sale, acesta se distrează așa cum ar fi făcut orice adolescent. Shazam se străduiește să-și testeze limitele abilităților sale cu bucuria nesăbuită a unui copil. Cu toate acestea, Billy și noul său frate, Freddy Freeman, trebuie să afle ce sunt noile puteri ale acestuia, și cum să le folosească pentru a-l opri pe răufăcătorul Dr. Thaddeus Sivana de la a-și utiliza propriile puteri malefice.


Suicide Squad 2 (2019) – Black Adam (rumored) – Continuarea ansamblului suicidului din 2016


Rampage / Rampage: Scăpaţi de sub control (2018) – Davis Okoye – Lui Davis Okoye (Dwayne Johnson) îi face mai mare plăcere să lucreze şi să stea printre primate decât să aibă de-a face cu oamenii, preferând să menţină o oarecare distanţă faţă de aceştia. Davis are o relaţie aparte cu o gorilă argintie pe care a numit-o George, aceasta fiind foarte inteligentă şi s-a aflat în grija lui cam toată viaţa ei. Această primată blândă devine subiectul unui experiment genetic al cărui rezultat este unul dramatic şi o transformă într-o creatură de proporţii imense.

Skyscraper / Infernul din zgârie-nori (2018) – Will Ford – Stabilită într-un zgârie-nori masiv din China, povestea urmărește un bărbat cu o misiune dificilă, care trebuie să se confrunte cu o serie de circumstanțe teribile. Fostul lider FBI al echipei de salvare a ostaticilor și veteranul american de război, Will Ford, evaluează în prezent securitatea zgârie-norilor. În timpul unei misiuni în China, el găsește cea mai înaltă și mai sigură clădire din lume arzând instantaneu, motiv pentru care intră rapid în atenția tuturor. Aflat într-o cursă contracronometru, munca lui Will nu va fi deloc ușoară, pentru că trebuie să-i găsească pe cei responsabili, să-și spele reputația și să-și salveze familia care este prinsă în interiorul clădirii, deasupra zonei de risc. Cu o miză uriașă la mijloc, va reuși Will să-și ducă la bun sfârșit misiunea?

Baywatch – Salvamarii (2017)Mitch Buchannon – În Emerald Bay, Florida, Lt. Mitch Buchannon şi echipa lui de salvamari, care-i include şi pe adjuncta Stephanie Holden şi veteranul C.J. Parker, protejează plajele şi golful ca parte a unei divizii de salvamari numită Baywatch. Având în carieră peste 500 de salvări, Mitch este foarte iubit de comunitate, spre nemulţumirea unui poliţist penume Garner Allerbee şi superiorului lui Mitch, Căpitanul Thorpe. În timpul unei patrule de dimineaţă, Mitch descoperă nişte droguri esuate pe ţărm în apropierea Clubului Huntley, deţinut de femeia de afaceri Victoria Leeds.


Fast & Furious 8 / Furios şi Iute 8 (2017) – Hobbs – Dominic “Dom” Toretto (Vin Diesel) şi Letty Ortiz (Michelle Rodriguez) se bucură de luna de miere pe care o petrec în Havana, acolo unde Dom este provocat la o cursă auto de un pilot local pe nume Fernando căruia vărul lui Dom îi este dator cu nişte bani. Dom se întrece cu Fernando şi cine pierde cursa va pierde şi maşina. Deşi câştigă cursa, Dom îl lasă pe Fernando să-şi păstreze maşina, câştigând respectul acestuia. În ziua următoare, Dom este abordat de o cyberteroristă cunoscută drept Cipher (Charlize Theron) care-l obligă să lucreze pentru ea.

Journey 3: From the Earth to the Moon (2017) – Hank – În curând


Jumanji: Welcome to the Jungle / Jumanji: Aventură în junglă (2017) – dr. Smolder Bravestone – Este un film din anul 2017. urmărește aventurile a patru adolescenți care descoperă o veche consolă de jocuri video și sunt trași în jungla jocului, devenind literalmente avatarurile pe care le-au ales. Atunci când un grup de liceeni descoperă un joc necunoscut numit Jumanji. Ei află că nu trebuie doar să-l joace, ci mai ales să-i supraviețuiască. Aceștia sunt imediat trași în jungla jocului. Devenind avatarurile pe care le-au ales: gamerul Spencer devine un aventurier musculos, jucătorul de fotbal Finbar devine un mic geniu. Bethany, fata populară, devine un profesor de vârstă mijlocie. Si neatletica Martha devine o războinică amazoniană.

Rock and a Hard Place / The Rock și a doua șansă (2017) – “Rock and a hard place” prezintă călătoria tinerilor încarcerați care primesc o a doua șansă: ocazia ca, în schimbul sentinței, să primească un nou început, terminând Miami-Dade County Corrections & Rehabilitation Boot Camp. Acesta este un program unic care durează șase luni, în care un sergent îi împinge pe deținuți la limită, încurajându-i să învețe din greșelile trecute și să devină membri constructivi ai societății, cu șanse scăzute de a se întoarce în închisoare. Dwayne Johnson, ale cărui experiențe cu legea au inspirat filmul, apare în documentar. Proiectul este regizat de Matthew O’Neill și Jon Alpert, nominalizați la Oscar.


A Trip to Unicorn Island (2016) – Himself – Acest film de lungmetraj oferă fanilor un aspect extraordinar în viața și călătoria lui Lilly Singh, în timp ce se îmbarcă într-un turneu global de 26 de orașe, unde trebuie să-și amintească să practice ceea ce predică: fericirea este singurul lucru de care merită să lupți. Lilly Singh, iisuperwomanii din YouTube, își aduce viața fericită într-un turneu ambițios de 27 de orașe din lume, unde mâna îi transmite un mesaj inspirat celor 7+ milioane de fani, în timp ce află ce este nevoie pentru a deveni un animator live și șef. Acest film de lungmetraj oferă fanilor un aspect extraordinar în viața și călătoria lui Lilly Singh, în timp ce se îmbarcă într-un turneu global de 26 de orașe, unde trebuie să-și amintească să practice ceea ce predică: fericirea este singurul lucru de care merită să lupți.


Central Intelligence / Agenţi aproape secreţi (2016) – Bob Stone – În anul 1996, Calvin Joyner (Kevin Hart) este luat în considerare pentru a primi un premiu la liceul său. Între timp, Robbie Weirdicht (Dwayne Johnson), un puşti supraponderal fără vreun prieten, este dat afară din vestiarul băieţilor de către şmecherii liceului şi este aruncat în sală gol puşcă exact în momentul în care Calvin îşi primeşte premiul. Calvin îşi dă imediat jos geaca şi îl acoperă pe Robbie pentru a nu mai râde lumea de el şi acesta îi mulţumeşte, iar apoi pleacă din şcoală. 20 de ani mai târziu, Calvin este căsătorit cu iubita lui din liceu, Maggie (Danielle Nicolet), şi a devenit contabil. El este uşor nesatisfăcut de viaţa lui şi tocmai a ratat o promovare care a fost oferită fostului său asistent.

Moana / Vaiana (2016) – Maui (voce) – Te Fiti, o insulă-zeitate, a creat toată viaţa şi s-a transformat într-o insulă. Inima lui Te Fiti, o piatră mică şi verde, a fost furată de semi-zeul Maui pentru a încerca să îi cultive puterea. Însă demonul din lavă, Te Kā, l-a atacat şi l-a făcut să piardă inima în adâncurile oceanului împreună cu cârligul magic al acestuia. Un mileniu mai târziu, Moana Waialiki, fiica şi urmaşa unei căpetenii de trib de pe o mică insulă Polineziene numită Motunui, intră pentru puţin timp în posesia acelei pietre când era bebe şi colecta scoici.


Ballers / Jucătorii (2015) – Spencer Strasmore – Un serial de comedie de jumătate de oră, Ballers se petrece în lumea fotbalului american, îndrăgit peste ocean. Dwayne “The Rock” Johnson este personajul principal, fiind un fost jucător, iar universul său este lumea foștilor și actualilor jucători de fotbal american.

Furious Seven / Furios și iute 7 (2015) – Luke Hobbs – Furios şi iute 7 este un film actiune crima thriller 2015 ,regizat de James Wan. Deckard Shaw caută răzbunare împotriva Dominic Toretto și familia sa pentru fratele său în comă. Dominic Toretto şi Brian O’Conner. Cu cazierul curăţat şi liniştiţi alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să îşi facă o nouă viaţă, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiţi să calce din nou în afara legii.


San Andreas / Dezastrul din San Andreas (2015) – Ray – Dwayne Johnson revine din nou in filmul american de actiune “San Andreas 2015” alături de renumti actorii Kylie Minogue ,Carla Gugino,Paul Giamatti si Alexandra Daddario in regia lui Brad Peyton bazat pe scenariul original de Jeremy Passmore și Andre Fabrizio.
În urma unui cutremur masiv catastrofal din San Andreas de peste 9 grade magnitudine în Clifornia, Pilotul Ray (Dwayne Johnson) de elicopter şi fosta lui soţie îşi unesc forţele pentru a-şi salva fiica prinsă printre dărâmături. Insă intervenţia lor printre ruine este doar începutul, pentru că lucrurile degenerează chiar atunci când ei cred că totul s-a terminat.

Hercules (2014) – Hercule – Chinuit de amintirea unui păcat din trecut, Hercule devine mercenar. Alături de cinci camarazi devotați, pornește spre vechea Grecie punându-se în slujba celor bogați și folosindu-se de reputația sa legendară pentru a-și intimida dușmanii. Dar când mărinimosul conducător al Traciei și fiica sa îi cer ajutorul pentru a învinge un sălbatic și înspăimântător comandat militar, Hercule vede în asta o ocazie de face ca binele să triumfe și dreptatea să iasă la iveală… el trebuie să redevină eroul de altădată… trebuie să se ridice la nivelul propriei legende… trebuie să fie Hercule.


The Sheik (2014) – Când Khosrow Vaziri a devenit Federația Mondială de Luptă, șeful de fier și cămilă-a strâns drumul spre faima în anii 1980, a obținut visul american prin personificarea unui ticălos străin. Pierderea centurii de campionat mondial la Hulk Hogan a devenit un moment definitoriu în luptele profesionale. În zilele noastre, șocurile șeicilor se află pe Twitter, unde au câștigat noi rezultate. Odată ce a fost o speranță olimpică, bodyguard pentru Irans Shah și icon-ul culturii pop, observăm că Vaziri se luptă cu dependență și disperare ca om de familie.


Empire State / Empire State: Lovitura Secolului (2013) – Pentru că nu reușește să intre la Academia de Poliție, Chris Potamitis (Liam Hemsworth) se mulțumește cu o slujbă de gardian la Empire State, o companie de automobile blindate care transportă valori. Chris face greșeala de a-i povesti celui mai bun prieten al său care sunt hibele de securitate ale firmei și se trezește prins fără voie în cea mai mare spargere din istoria americană. Pe măsură ce miza crește, cei doi trebuie să scape de experimentatul detectiv James Ransone (Dwayne Johnson), dar și de mafia locală, furioasă că, pe teritoriul său, s-a dat o spargere fără permisiunea capilor.

Fast & Furious 6 / Furios și iute 6 (2013) – Luke Hobbs – După evenimentele din Fast Five, Brian O’Connor şi Mia Toretto au un băieţel, Dominic Toretto şi Elena Neves sunt acum împreună, iar restul echipei trăieşte în lux. Deşi duc o viaţă paşnică şi fără griji datorită averii impresionante pe care o au după jaful de la Rio, ei nu se pot întoarce acasă, în Statele Unite, din cauza statutului de infractori internaţionali pe care şi l-au căpătat în urma şirului de evenimente din trecut. Între timp, agentul Luke Hobbs şi noul său partener Riley investighează distrugerea unui convoi rusesc şi ajung la concluzia că responsabil este o echipă condusă de fostul membru al Forţelor Speciale, ofiţerul Owen Shaw.


G.I. Joe: Retaliation / G.I. Joe: Represalii (2013) – Roadblock – Echipa G.I. Joe este acuzată că ar fi furat focoase nucleare din Pakistan de către Zartan, care a preluat înfăţişarea preşedintelui Statelor Unite. Aproape întreaga echipă este eliminată într-un atac militar , iar Duke este una dintre victime. Roadblock, Flint şi Lady Jaye rămân ultimii supravieţuitori. Între timp, Storm Shadow şi fostul membru al echipei Joe, Firefly, îl scot pe comandantul grupului Cobra dintr-un penitenciar din Germania. În timpul evadării, Storm Shadow este rănit şi se retrage într-un templu din Himalaya pentru a se recupera. După ce află că este în viaţă, liderul clanului Arashikage îl trimite pe Snake Eyes şi ucenicul său Jinx (verişoara lui Storm Shadow) pentru a-l captura şi a-l trage la răspundere pentru uciderea unchiului său Hard Master.

Pain & Gain / Trage tare și te scoți (2013) – Paul Doyle – Regizorul Michael Bay ne prezintă comedia de acțiune “Trage tare și te scoți”, cu Mark Wahlberg, Dwayne Johnson și Anthony Mackie, bazată pe incredibila poveste adevărată a unui grup de instructori de fitness din anii ’90 de la Miami care, în goana lor după Visul American, decid să dea o lovitură care ia o cale extrem de periculoasă. După ce vezi așa ceva este foarte greu să mai spui vreodată despre un film că este absurd, tras de păr și ilogic. Pentru că viața bate cu mult filmul și la fel ca și în Compliance (2012). Vedem că prostia omenească nu are deloc limite. Dacă în Compliance evenimentele sunt redate în mare parte așa cum s-au petrecut. In Pain & Gain s-a umblat vizibil la unele situații pentru a forța ridicolul și pentru a ambala totul sub forma unei comedii negre.


Journey 2: The Mysterious Island / Călătoria 2: Insula misterioasă (2012) – Hank Parsons – Adolescentul de 17 ani Sean Anderson primeşte un semnal codat şi tatăl lui vitreg, cu care nu se află tocmai în cele mai bune relaţii, îl ajută să-l decripteze, în speranţa că în sfârşit au ceva în comun şi vor începe să se înţeleagă cât de cât bine. Cei doi descoperă că bunicul lui Sean, Alexander Anderson, a găsit insula misterioasă din Pacific, despre care povesteau Jules Verne şi alţi doi scriitori în romanele lor.Încăpăţânatul Seanvrea să meargă către acele coordonate pentru a vedea cu ochii lui, iar Hank decide că nu poate să-l lase singur într-o astfel de aventură, aşa că îl va însoţi. Ajunşi pe o insulă din apropierea coordonatelor, Hank închiriază un elicopter deţinut de un localnic pe nume Gabato şi fiica lui adolescentă Kailani şi se îndreaptă cu toţii către locul necunoscut.

Racing Dreams (2013) – Un documentar caracteristic după trei concurenți tineri pe măsură ce concurează în seria națională de pavărițe a Asociației World Karting. Ceasurile accelerează până la 70 km / h, acești copii urmăresc titlul campionatului național și fac un pas mai aproape de visul lor de a concura într-o zi într-un spectacol mare … NASCAR.


Snitch / Capcana (2013)John Matthews -John Matthews, patronul unei companii de construcţii, primeşte un telefon de la fosta soţie Sylvie Collins. Fiul său, Jason, cu care n-a mai ţinut legătura de mult timp este acuzat de distribuire de narcotice, deşi el este nevinovat, dar prietenul său i-a înscenat asta pentru a-şi diminua propria pedeapsă atunci când este prins. Pedeapsa pe care o poate primi Jason este de minimum 10 ani de închisoare. John se simte responsabil că nu i-a fost alături fiului său atunci când a avut nevoie de el şi devine disperat să-l ajute, mai ales când realizează că acesta poate fi ucis înainte ca sentinţa să fie pronunţată.
The Hero / Cursa eroilor (2013) – Himself – Mentor (unknown episodes) –  În curând
WrestleMania 29 (2013) – The Rock –  În curând
Doc Savage / (2012) – Doc Savage – În curând

Close Up (2011) – În curând
Fast Five / Furios și iute în viteza a 5-a (2011) – Hobbs – În curând
Faster / Faster: Iute ca glonțul (2010) – Driver – În curând
The Other Guys / Agenții de rezervă (2010) – Danson – În curând
Tooth Fairy / Zâna Măseluță (2010) – Derek Thompson – În curând
Planet 51 / Planeta 51 (2009) – Capt. Charles ‘Chuck’ Baker (voce) – În curând
Race to Witch Mountain / Cursa spre Witch Mountain (2009) – Jack Bruno – În curând
Disaster! A Major Motion Picture Ride… Starring You! (2008) – Action Star – În curând
Get Smart / Scăpați de Smart (2008) – Agentul 23 – În curând
Reno 911!: Miami / Apel de urgenta in Reno! Operatiunea Miami (2007) – Rick Smith, S.W.A.T. – În curând
The Game Plan / Plan de joc (2007) – Joe Kingman – În curând
Gridiron Gang / Echipa de încredere (2006) – Sean Porter – În curând
Hannah Montana (2006) – El insusi – În curând
Southland Tales / Așa se va sfârși lumea (2006) – Boxer Santaros/Jericho Kane – În curând
Be Cool / Dă-te mare și tare! (2005) – Elliot Wilhelm – În curând
Doom (2005) – Sarge – În curând
Walking Tall / Praf și pulbere (2004) – Chris Vaughn – În curând
The Rundown / Bun venit în junglă! (2003) – Beck – În curând
King of the Ring (2002) – The Rock – În curând
Royal Rumble (2002) – The Rock – În curând
Summerslam (2002) – The Rock – În curând
The Scorpion King / Regele Scorpion (2002) – Mathayus, Regele Scorpion – În curând
Longshot (2001) – Mugger – În curând
Royal Rumble (2001) – The Rock – În curând
Summerslam (2001) – The Rock – În curând
Survivor: Africa / Survivor 3 (2001) – The Rock – În curând
The Mummy Returns / Mumia revine (2001) – Regele Scorpion – În curând
Fully Loaded (2000) – The Rock – În curând
King of the Ring (2000) – The Rock – În curând
No Way Out (2000) – The Rock – În curând
Royal Rumble (2000) – The Rock – În curând
Summerslam (2000) – The Rock – În curând
Survivor Series (2000) – The Rock – În curând
Armageddon (1999) – The Rock – În curând
Fully Loaded (1999) – The Rock – În curând
Hell Yeah (1999) – The Rock – În curând
Royal Rumble (1999) – The Rock – În curând
Survivor Series (1999) – The Rock – În curând
WrestleMania XV (1999) – The Rock – În curând
Fully Loaded (1998) – The Rock – În curând
King of the Ring (1998) – Rocky Maivia – În curând
No Way Out (1998) – The Rock – În curând
Royal Rumble (1998) – Rocky Maivia – În curând
Summerslam (1998) – The Rock – În curând
Survivor Series (1998) – The Rock – În curând
That ’70s Show / Anii ’70 (1998) – În curând
The Net / Reteaua (1998) – Brody (1 episode, 1999) – În curând
WrestleMania XIV (1998) – Rocky Maivia – În curând
Royal Rumble (1997) – Rocky Maivia – În curând
Survivor Series (1997) – Rocky Maivia – În curând
WrestleMania 13 (1997) – Rocky Maivia – În curând
Survivor Series (1996) – Rocky Maivia – În curând
Star Trek: Voyager (1995) – The Champion (1 episode, 2000) – În curând
Black Adam – Black Adam – În curând
San Andreas 2 – Raymond Gaines  – În curând

Vrei sa propui un film in aceasta lista? Aplica aici…. sau lasa un comentariu mai jos.

12 persoane care au vizionat acest film/serial

Lasă un comentariu (Feedback)