Solicită seriale sau filme... au vizionat acest film: 31002 persoane online

 • Trailer
 • netuTV
 • netuTV
Annabelle Comes Home (2019), film online subtitrat în Română

Annabelle Comes Home (2019), film online subtitrat în Română

Possess them allJun. 26, 2019United States106 Min.R
Your rating: 0
7.3 22 votes
ce se întâmplă?

 

Urmăreste filmul: Annabelle Comes Home (2019), film online subtitrat în Română. Genurile acestui film sunt: . Poți vedea filmul Annabelle Comes Home (2019), film online subtitrat în Română ONLINE sau îl poți descarca pentru a îl vedea Offline la cea mai bună calitate doar pe site-ul nostru.

Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!

 • Malefica păpușă Annabelle se întoarce! Cu această ocazie, fenomenele paranormale declanșate de această păpușă diabolică îi vor afecta în mod direct pe renumiții demonologi Lorraine și Ed Warren, precum și pe fiica lor de 10 ani, pe nume Judy. Determinați să o împiedice pe Annabelle să mai facă rău, demonologii Ed și Lorraine Warren duc păpușa posedată în camera cu artefacte a casei lor, plasându-o strategic în spatele unui vitraliu sacru. Cu toate acestea, o noapte îngrozitoare stă să înceapă, pe măsură ce Annabelle trezește spiritele rele din camera cu artefacte, vizând împreună cu acestea o nouă țintă: fiica de 10 ani a soților Warren, Judy, și bona sa. În micul muzeu în care soții Warren păstrează artefactele magice pe care le-au adunat de-a lungul anilor în care au luptat împotriva forțelor răului, păpușa Annabelle își începe planul macabru și dezlănțuie haosul.

Determined to keep Annabelle from wreaking more havoc, demonologists Ed and Lorraine Warren bring the possessed doll to the locked artifacts room in their home, placing her “safely” behind sacred glass and enlisting a priest’s holy blessing. But an unholy night of horror awaits as Annabelle awakens the evil spirits in the room, who all set their sights on a new target—the Warrens’ ten-year-old daughter, Judy, and her friends.

Annabelle Comes Home (2019), film online subtitrat în Română
Annabelle Comes Home (2019), film online subtitrat în Română
Annabelle Comes Home (2019), film online subtitrat în Română
Annabelle Comes Home (2019), film online subtitrat în Română
Annabelle Comes Home (2019), film online subtitrat în Română
Annabelle Comes Home (2019), film online subtitrat în Română
Annabelle Comes Home (2019), film online subtitrat în Română
Annabelle Comes Home (2019), film online subtitrat în Română
Titlul original Annabelle Comes Home
Rating-ul IMDb 5.9 42,367 voturi
Rating-ul TMDb 6.1 1,111 voturi

Director

Distribuție

Mckenna Grace isJudy Warren
Judy Warren
Madison Iseman isMary Ellen
Mary Ellen
Katie Sarife isDaniela Rios
Daniela Rios
Vera Farmiga isLorraine Warren
Lorraine Warren
Michael Cimino isBob Palmeri
Bob Palmeri
Steve Coulter isFather Gordon
Father Gordon

📌 Titluri similare

The Basement (2018), film online subtitrat în Română
What the Waters Left Behind (2018), film online subtitrat
The Grudge – Blestemul 3 (2009), film online subtitrat în Română
The Predator – Predatorul (2018), film online subtitrat în Română
Avionul groazei (2007), film online subtitrat în Română
Paranormal Activity 3 – Activitate paranormală 3 (2011), film online subtitrat în Română
The Lighthouse (2019), film online subtitrat în Română
The Monster Project (2017), film online subtitrat în Română
Saw – Puzzle mortal (2004), film online subtitrat in Romana
Before I Wake – Înaine să mă trezesc (2016), film online subtitrat în Română
The Appearance (2018), film online subtitrat in Romana
The Conjuring 3, film online subtitrat in Româna

(2) comments

 • Salutare, am creat un cont cu mail de 10 minute doar sa va zic ceva celor ce aveti situl( sa zicem ca vreau sa fac o fapta buna pentru voi)…ziceti mai sus sa dezactivez AdBlock ca sa pot sa am subtitrare la film….am dezactivat, doar ca sa porneasca videoclipul am dat 5 click-uri pe play, s-au deschis 5 pagini cu reclame…cand porneste videoclipul „BOOM” alta reclama de 15 secunde se inchieie reclama apoi „BOOM” alta reclama nu incepe, deja 7 reclame si minine incepe filmul fara subtitrare dupa 10 secunde din film alta reclama incepe cu duraata de 30 de secunde deja deja am doua reclame de 15 secunde si una de 30 secunde + alte 5 ca sa dau play…si acele 5 reclame ca sa dai play se pun fix peste pagina voastra adica daca dai click pe x de doua ori din greleasa inchid pagina voastra( si nu, nu pot sa trag reclama din coltul din dreapta sus in partea din stanga) pe scurt pentru 30 secunde de film am avut 8 reclame primele 5 inchise cu grija ca sa nu va inchid pagina si urmatoarele 3 am asteptat,mai adaugati ca la fiecare 3 minute din film aveti cate o reclama, totul pentru o subtitrare care nu merge….si in final daca dai din greseala pauza la film risti sa fi directionat catre alta pagina cu reclame pe scurt trebuie sa intru inapoi pe site si sa fac tot ce am facut la incept( alea 8 reclame). Sfatul meu este sa o luati mai usor cu reclamele degeaba aveti un site daca eu va inchid situl din caza ca vreau sa inchid acele reclame…mai bine faceti ceva si poate o sa o duceti si voi mai bine…pe drumul asta…sincer comparativ cu alte sit-uri de filme de al vostru imi pare foarte rau( nu o luati cu suparare) dar am incercat sa va ajut cu acest mesaj sa stiti si voi ce vede un utilizator si daca v-ar place asa ceva. Eu personal sunt dezamagit perfer si o sa vad filmul pe alt site chiar in limba engleza…

  • Ne pare rau pentru aceasta inconvenienta. Noi nu detinem fisiere video si le uploadam pe site-uri externe special URL Iframe. Ceea ce ai mentionat tu mai sus ai dreptate, dar reclamele nu sunt de la noi decat 2 POP-UP-uri. Pe nici un site nu ai sa gasesti gratuit un film fara reclame, pop-up sau diferite genuri de reclame
   Noi supravetuim doar din reclame, asa cum este peste tot, chiar si la radio sau televiziune. Pwe viittor poate o sa fie alta cale de a va oferi un film sau episod in conditii mai bune.
   Multumim pentru feedback.
   Comentariu scris via device mobile

Lasă un comentariu

Acest site nu stochează niciun fișier pe serverul său. Tot conținutul este furnizat de terți neafiliați.

افلام انمي