Solicită seriale sau filme... au vizionat acest film: 401 persoane online

  • netuTV
Colectiv – Collective (2019), film documentar online subtitrat în Română

Colectiv – Collective (2019), film documentar online subtitrat în Română

Sep. 04, 2019Romania109 Min.PG
Your rating: 0
10 1 vote
Au distribuit aceata pagină1
ce se întâmplă?
Colectiv – Collective (2019), film documentar online subtitrat în Română

 

Urmăreste filmul: Colectiv – Collective (2019), film documentar online subtitrat în Română. Genurile acestui film sunt: . Poți vedea filmul Colectiv – Collective (2019), film documentar online subtitrat în Română ONLINE sau îl poți descarca pentru a îl vedea Offline la cea mai bună calitate doar pe site-ul nostru.

Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!

  • Documentarul „Colectiv”, ce spune povestea primului an de după tragedia din clubul bucureștean în care și-au pierdut viața 64 de tineri, a fost selectat în cadrul Festivalului Internațional de film de la Veneția. Este primul Documentar românesc selectat la festivalul de la Veneția. Lungmetrajele selectate pentru cea de-a 76-a ediție a Festivalului de film de la Veneția au fost anunțate joi, într-o conferință de presă susținută de Paolo Baratta, președintele La Biennale di Venezia, și Alberto Barbera, directorul evenimentului. Cea de-a 76-a ediție a Festivalului de film de la Veneția are loc între 29 august și 7 septembrie.

     Premieră pentru istoria recentă a cinematografiei din România „Colectiv”, realizat de Alexander Nanau, marchează o premieră pentru istoria recentă a cinematografiei din România – potrivit organizatorilor festivalului, este primul Documentar românesc selectat la Festivalul de film de la Veneția. „Colectiv” este un Documentar observațional care spune povestea primului an de după incendiul din clubul Colectiv. filmul urmărește autorități și jurnaliști, într-o interacțiune permanentă de căutare și expunere a adevărului. Potrivit unui comunicat citat de Mediafax, este un film despre sistem versus oameni, despre adevăr versus manipulare, despre interes personal versus interes public, despre curaj și responsabilitate individuale. „Pentru că mi-am trăit viața între culturi și țări, nu am avut niciodată sentimentul că aparțin undeva. În noiembrie 2015, emoția a mii de oameni care strigau într-un glas «Colectiv» m-a făcut să vreau să înțeleg cum sunt construiți cei care se dedică dezvoltării comunității în care trăiesc. Am descoperit jurnaliști, whistleblowers, activiști care prin acțiunile lor au contribuit la demontarea unor minciuni dureroase pentru societate. La polul opus, am găsit oameni și sisteme care calcă în picioare demnitatea și viața însăși a celorlalți, din poziții de putere politică sau financiară, mințind și manipulând, pervertind adevărul și legea”, declară Alexander Nanau, regizorul Documentarului. „Să fac parte din echipa acestui film a fost o experiență intensă și marcantă pentru mine. Să lucrezi alături de Alexander pe o temă atât de dificilă și într-o cheie estetico-cinematografică foarte solicitantă te îmbogățește. Însă, poate mai presus de asta, exorcizarea propriilor mei demoni de după trauma Colectiv, pe care lungul parcurs al realizării filmului într-un fel a reușit s-o facă, și procesul de cunoaștere directă și apoi de înțelegere dureroasă a felului bolnav în care funcționam ca societate sunt experiențe care m-au marcat în acești aproape patru ani”, spune Mihai Grecea, supraviețuitor al incendiului din Colectiv. Mihai este colaborator artistic al proiectului și s-a alăturat echipei încă din faza de cercetare, la scurt timp după ce a fost externat. filmul îi are ca protagoniști pe Narcis Hogea, tatăl lui Alex Hogea, una dintre victimele care și-au pierdut viața în urma incendiului, Cătălin Tolontan, Mirela Neag și Răzvan Luțac, echipa de jurnaliști de investigație de la Gazeta Sporturilor, Camelia Roiu, medic la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din Capitală, Mariana Oprea (Tedy), unul dintre supraviețuitorii incendiului, și Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății. Efortul de producție a fost unul amplu, constând în 14 luni de filmare și 18 luni de montaj, implicând peste 60 de oameni din echipa extinsă, din cinci țări și nouă naționalități.

In the aftermath of a tragic fire in a Romanian club, burn victims begin dying in hospitals from wounds that were not life threatening. A team of investigative journalists move into action uncovering the mass corruption of the health system and of the state institutions. Collective follows journalists, whistle blowers, and authorities alike. An immersive and uncompromising look into a dysfunctional system, exposing corruption, propaganda, and manipulation that nowadays affect not only Romania, but societies around the world.

Titlul original Colectiv
Rating-ul IMDb 8.6 538 voturi
Rating-ul TMDb 9 2 voturi

Director

Distribuție

📌 Titluri similare

Film Online: Speedcubing: Pasionații de cub Rubik (2020), film Documentar online subtitrat în Română
Film Online: Împreună suntem puternici (2020), film Documentar online subtitrat în Română
Tripat: Aventuri psihedelice (2020), film Documentar online subtitrat în Română
Sins of My Father – Păcatele tatălui meu , filme documentare online subtitrate în Română
American Factory – Fabrica americană (2019), film documentar online subtitrat în Română
After the Raid (2019), film online subtitrat în Română
Gorillaz: Reject False Icons (2019), film animat-documentar online subtitrat în Română
The Freddie Mercury Story: Who Wants to Live Forever? (2016), film documentar online subtitrat în Română
I Am Paul Walker (2018), film  Documentar online subtitrat în Română
Jane (2017), film documentar online subtitrat în Română
The Kingmaker (2019), film documentar online subtitrat în Română
Metallica & San Francisco Symphony: S&M2 (2019), film online subtitrat în Română

Lasă un comentariu

Acest site nu stochează niciun fișier pe serverul său. Tot conținutul este furnizat de terți neafiliați.