Solicită seriale sau filme... au vizionat acest film: 644 persoane online

  • Trailer
  • netuTV
Dear Frankie – Dragă Frankie (2004), film online subtitrat in Romana

Dear Frankie – Dragă Frankie (2004), film online subtitrat in Romana

May. 18, 2004United Kingdom105 Min.PG-13
Your rating: 0
7 1 vote
ce se întâmplă?

 

Urmăreste filmul: Dear Frankie – Dragă Frankie (2004), film online subtitrat in Romana. Genurile acestui film sunt:  ,. Poți vedea filmul Dear Frankie – Dragă Frankie (2004), film online subtitrat in Romana ONLINE sau îl poți descarca pentru a îl vedea Offline la cea mai bună calitate doar pe site-ul nostru.

Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!

  • Frankie este un copil inteligent in varsta de 9 ani care traieste alaturi de mama sa Lizzie (Emily Mortimer) si de bunica sa, insa are o problema: este surd, un “cadou” facut de catre tatal sau in copilarie. De aceea Lizzie s-a despartit de el si acum se muta din oras in oras pentru a scapa de Davie, sotul care incearca sa-i gaseasca. Pentru a-i ascunde adevarul lui Frankie, tanara mama i-a spus copilului ca tatal sau este marinar si singura modalitate de a discuta cu micul Frankie este in scris. De aceea mama ia si identitatea de tata si ii raspunde scrisorilor lui Frankie in numele tatalui. Problema intervine in momentul in care vasul pe care Frankie credea ca tatal sau este marinar ancoreaza in portul orasului, iar Lizzie trebuie sa faca tot posibilul ca Frankie sa isi “intalneasca” tatal. Asa ca se hotaraste sa angajeze un strain cu rolul de tata a lui Frankie. Strainul (Gerard Butler) se ataseaza de micul Frankie, fiind pentru pusti tatal pe care nu l-a avut niciodata. Cu cat petrece mai mult timp alaturi de baiat si de mama sa, strainul incepe sa-i iubeasca pe amandoi, iar Frankie il surprinde pe “tatal” sau prin tot ceea ce face, problema fiind insa ca Lizzie cu greu isi deschide inima in fata barbatului care apare acum in viata ei. O poveste foarte emotionanta despre viata.

Nine-year-old Frankie and his single mum Lizzie have been on the move ever since Frankie can remember, most recently arriving in a seaside Scottish town. Wanting to protect her deaf son from the truth that they’ve run away from his father, Lizzie has invented a story that he is away at sea on the HMS Accra. Every few weeks, Lizzie writes Frankie a make-believe letter from his father, telling of his adventures in exotic lands. As Frankie tracks the ship’s progress around the globe, he discovers that it is due to dock in his hometown. With the real HMS Accra arriving in only a fortnight, Lizzie must choose between telling Frankie the truth or finding the perfect stranger to play Frankie’s father for just one day…

Dear Frankie – Dragă Frankie (2004), film online subtitrat in Romana
Titlul original Dear Frankie
Rating-ul IMDb 7.7 20,742 voturi
Rating-ul TMDb 7 105 voturi

Director

Distribuție

📌 Titluri similare

Harriet (2019), film online subtitrat în Română
Home Alone 5: The Holiday Heist – Singur Acasă 5 , Online Subtitrat
Clouds of Sils Maria (2014), film online subtitrat în Română
Tout ce qu’il me reste de la révolution (2018), film online subtitrat în Română
The Real McCoy – Ultima lovitură (1993), film online subtitrat în Română
The Foreigner – Strainul (2017), film online subtitrat în Română
Man Divided – QEDA (2017), film online subtitrat în Română
Pororoca (2018), film online în limba Română
The Sweet Life (2017), film online subtitrat în Română
A zori zdes tikhie… – The Dawns Here are Quiet (2015), film online subtitrat în Română
mother! – mamã! (2017), film online subtitrat în Română
Tag (2018), film online subtitrat în Română

Lasă un comentariu

Acest site nu stochează niciun fișier pe serverul său. Tot conținutul este furnizat de terți neafiliați.