Solicită seriale sau filme... au vizionat acest film: 1302 persoane online

  • Traileryoutube.com
  • netuTVwaaw.tv
Film online: Four Christmases and a Wedding (2017), film online subtitrat în Română

Film online: Four Christmases and a Wedding (2017), film online subtitrat în Română

Dec. 02, 2017United States90 Min.TV-14
Your rating: 0
9 1 vote
Au distribuit aceata pagină0
ce se întâmplă?
Film online: Four Christmases and a Wedding (2017), film online subtitrat în Română
Film online: Four Christmases and a Wedding (2017), film online subtitrat în Română

 

Urmăreste filmul: Film online: Four Christmases and a Wedding (2017), film online subtitrat în Română. Genurile acestui film sunt:  ,. Poți vedea filmul Film online: Four Christmases and a Wedding (2017), film online subtitrat în Română ONLINE sau îl poți descarca pentru a îl vedea Offline la cea mai bună calitate doar pe site-ul nostru.

Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!

  • Premisa pentru acest film este puțin diferită, dar nu unică. Chloe ajunge să-i vadă “una” în timpul Crăciunului în fiecare an, iar în fiecare an există ceva care să le țină la o parte după Crăciun. Acest film folosește, de asemenea, prietena rivală și dispozitivul complot al prietenului rival, dar nu exact în modul obișnuit. Am simțit că filmul a fost întins prea mult timp, fără suficient conținut interesant și nou. Sfârșitul a fost în special prea întins.Celălalt motiv pentru care nu m-am bucurat de acest film este o combinație de senzație foarte proastă pentru Ted și obsesia suprasolicitantă a filmului cu “așteptarea celui”. Ted este prezentat ca mult mai plăcut decât cei mai mulți rivali prieteni. Dar Chloe este obsedată de ani de zile de-a lungul unui bărbat pe care tocmai a petrecut-o cu câteva ore. Aș putea să mă duc în mai multe detalii, dar să se aventureze în teritoriul spoilerului.Arielle Kebbel pare să se răcească în rolul lui Chloe. Și Chloe începe să fie un pic enervant în indecizia ei. Corey Sevier, ca Evan, pare să facă o treabă mai bună. Dar există chimie? Cu siguranță l-au lovit de primul Crăciun, dar Evan are un loc de muncă la Oslo și trebuie să plece. Dacă au lovit-o atât de bine, de ce nu există nici un contact în timpul anului. Avem tehnologia de chat video acum (care este de fapt folosită împreună cu Chloe și mama ei). Eu aduc chimie – în anii următori există ceva mai imediat în calea lor și chimia a dispărut.

When event planner Chloe is hired to plan the local Christmas Festival, she is beyond thrilled to embrace the challenge. Professionally, everything is going great, but much to the dismay of her mother, Chloe confesses she has given up on ever finding Mr. Right. That all changes the night of the opening of the festival when she meets Evan. The two begin a whirlwind romance, but as Christmas Day nears, Chloe learns that Evan is being transferred overseas for work. What follows is three more Christmases where Chloe and Evan cross paths at the annual festival, but each year something – or someone – stands in the way of true love. Will a touch of Santa’s magic on their fourth Christmas Eve finally bring them together?

Titlul original Four Christmases and a Wedding
Rating-ul IMDb 6 877 voturi
Rating-ul TMDb 6.2 26 voturi

📌 Titluri similare

Only (2020), film online subtitrat în Română
Dead Awake (2010), film online subtitrat în Română
9 Songs (2004), film erotic subtitrat in Roamana
A StoryBots Christmas (2017), film animat online subtitrat în Română
The Spectacular Now (2013), film online subtitrat în Română
Step Up 3D – Dansul dragostei 3D (2010), film online subtitrat în Română
The Elf (2017), film online subtitrat în Română
Restoration (1995), film online subtitrat în Română
Tommy’s Honour (2017), film online subtitrat în Română
10 Things We Should Do Before We Break Up (2020), film online subtitrat în Română
Every Day – Zi după zi (2018), film online subtitrat în Română
Marele Gatsby – The Great Gatsby (2013), film online subtitrat în Română

Lasă un comentariu

Acest site nu stochează niciun fișier pe serverul său. Tot conținutul este furnizat de terți neafiliați.