His Dark Materials scoate la iveală un bun înlocuitor pentru Game of Thrones

octombrie 28, 2019

Teaserul serialului HBO His Dark Materials scoate la iveală un bun înlocuitor pentru Game of Thrones

Exact la timp pentru a corespunde cu finalul Urzelii Tronurilor, HBO a dat publicităţii noul teaser pentru varianta proprie a producţiei His Dark Materials, aruncând un ochi asupra unei lumi Fantastice în care evoluează trilogia lui Philip Pullman.

serialul, în care apar James McAvoy, Ruth Wilson şi Lin Manuel Miranda, este o coproducţie semnată BBC şi oferă o adaptare alternativă a poveştii care a inspirat filmul The Golden Compass din 2007.

Teaserul pătrunde mai adânc în universul mitologic al lumii lui Philip Pullman: vedem dirijabile uriaşe, urşi polari de luptă şi, mai ales, pe creaturile numite daemoni. Pentru cei care nu cunoaşteţi cartea, trebuie să-i vedeţi pe daemoni ca pe manifestări ale sufletului uman şi nu pot fi despărţiţi de acesta fără o suferinţă intensă.

Vezi acest serial…

His Dark Materials scoate la iveală un bun înlocuitor pentru Game of Thrones

His Dark Materials o are în centru pe eroina Lyra Belacqua (Dafne Keen, pe care am văzut-o în filmul Logan) , o tânără încăpăţânată, crescută de către învăţaţii de la Universitatea Oxford.

După ce unchiul ei Asriel (McAvoy) este la un pas de a fi otrăvit iar prietenul ei a dispărut, Lyra este adoptată de către o femeie bogată, doamna Coulter (Ruth Wilson), dar acesta este abia începutul Aventurilor ei. În cele din urmă, dă peste urşi polari cu armură, peste un clan de vrăjitoare şi peste un aviator care zboară cu balonul cu aer cald (Lin Manuel Miranda). Echipată cu un dispozitivi Misterios care descoperă mereu adevărul, numit Aletiometru (gr. aletheia = adevăr), Lyra porneşte într-o aventură care pune sub semnul întrebării tot ceea ce ştie despre lumea ei.

serialul va urmări întreaga trilogie, ceea ce înseamnă că până la urmă Lyra va ajunge în lumea reală şi se va întâlni cu Will Parry, un băiat obişnuit. Ceea ce nu se ştie sigur este la ce punct din carte se încheie primul sezon din serial.

Vezi acest serial…

Sursa: cinemagia.ro

Categorii

Lasă un comentariu (Feedback)