Informatii / Ajutor

vezi-ONLINE.eu Informatii / Ajutor

veziONLINE este un site complet gratuit care contine link-uri catre site-uri de video sharing, mai exact site-uri ce gazduiesc fisiere video, filme, seriale si asa mai departe.

Apar reclame pop-up cand dau play. Ce fac?

 • Fisierele nu sunt gazduite de noi, iar playerele contin reclame, unele reclame sunt inclusiv cu caracter adult, ceea ce face putin neplacuta navigarea pe site. Nu avem cum sa scoatem acele reclame, deoarece nu avem control pe site-urile de video, si pe noi ne enerveaza la fel ca pe voi, insa nu avem ce face.

Nu gasesc filmul/serialul in cautare, ce fac?

 • Este o eroare ce multi o fac, pentru inceput, trebuie sa stiti ca in cautare se foloseste decat numele filmului sau serialului de preferat in engleza. Nu cautati sub forma “the blacklist sezonul 2 episodul 3“, cautati doar “the blacklist” si o sa va apara titlul, dati click pe el si pe pagina serialului gasiti toate sezoanele si episoadele. E simplu. De asemenea multe au titlul in engleza dupa cum am spus, deci este necesar sa cautam in engleza pentru a-l gasi.

Ce facem daca nu merge player-ul?

 • In cele mai multe cazuri, problema este din cauza AdBlock, fiind un plugin care blocheaza reclamele, iar site-urile video traiesc din reclame si automat vor pune filtre pe ele, in caz ca nu le apar reclamele exista posibilitatea sa nu mearga videoclipul, sau in unele cazuri sa nu mearga subtitrarea. Cel mai simplu dezactivati plugin-ul AdBlock si inchideti manual reclamele cand va apar, acestea vor aparea cand dati play si pot fii inchise rapid.

  A doua varianta ar fi ca videoclipul sa fie sters, deoarece nu-l gazduim noi, nu avem control si nu stim cand dispare un film de pe un site de genul, de aceea cel mai bine e sa lasati un comentariu unde nu merge o sursa, pentru a fi inlocuit link-ul.

Sunt episoade care nu au player deloc, de ce?

 • Pentru ca trebuiesc sa apara, daca e un serial ce inca ruleaza, si ultimul episod nu are player, e din cauza ca inca nu a aparut pe site-urile de videosharing deci link-ul la player nu exista nici la noi. Solutia in acest caz este sa asteptati pana apare episodul.

Ce inseamna verificarea sa nu fii robot?

 • O simpla verificare ca tu, ca utilizator esti real. Exista multi baieti destepti (sau nu) care fac scrapping, adica vor sa copieze continutul site-urilor, de aceea se baga acea mica verificare de robot, care dureaza aproximativ 3 secunde si nu incurca cu nimic.

Care e diferenta intre CAM, SD si HD?

 • CAM = inseamna ca filmul e filmat la cinema, adica o calitate mai slaba, sunetul se aude slab si imaginea se vede intunecat, e ca si cum ai merge la cinema si filmezi cu telefonul.
  SD = standard, adica nici hd, dar nici cam, de obicei SD este a doua preferinta dupa HD, sunetul e foarte bun, imaginea este ok. De exemplu, serialul Friends, fiind mai vechi, este SD.
  HD = cea mai buna calitate, este fie 720p, fie 1080p, majoritatea la noi pe site sunt 720p.
  Am decis sa folosim aceste 3 denumiri, fara WEB-DL, WEB-DL-HC, pentru ca probabil v-am fi indus in eroare, e de ajuns sa stiti daca e HD, CAM, sau SD, si daca are subtitrare sau nu, atat.

Mai am intrebari, cum vi le adresez?

 • Puteti accesa pagina de contact aici…
 • Simplu, lasi mai jos un comentariu!

Daca un serial nu are subtitrare, nu are un episod, sau nu merge un player, v-as ruga sa lasati comentariu in pagina serialului, si sa mentionati si episodul.