😂🤣 „Miami Bici”, filmul lui Codin Maticiuc

„Miami Bici”, filmul de Comedie produs de Codin Maticiuc, în regia lui Jesus del Cerro, va avea premiera în toate cinematografele din ţară. În curând si pe site-ul nostru. 

Miami Bici 3 - 😂🤣 "Miami Bici", filmul lui Codin Maticiuc

Miami Bici„va avea premiera pe 21 februarie și în reluare pe site-ul nostru vezi-online.eu . Este o producție independentă și primul proiect cinematografic ale cărui scenariu și producție poartă semnătura lui Codin Maticiuc, regia aparținându-i lui Jesús del Cerro. Lungmetrajului i s-a alăturat și Alex Coteț, în calitate de co-scenarist. Totodată, Codin joacă și rolul principal în film, alături de Matei Dima.

Realizarea acestui film reprezintă un vis împlinit pentru Codin, care a presupus foarte multă muncă și dedicare și al cărui rezultat va putea fi urmărit începând din 21 februarie.

„Nu am muncit mai mult la nimic în viața asta”

1e5a6dca 8731 4d4f b6ee caa81ccc4aa6 full - 😂🤣 "Miami Bici", filmul lui Codin Maticiuc

Realizarea filmului Miami Bici  a presupus foarte multe eforturi, însă pasiunea tuturor celor implicați în această producție și dorința de a ajuta au depășit granițele țării și au dus la un proiect plin de savoare, care nu trebuie ratat. Miami Bici este o producție independentă și primul proiect cinematografic ale cărui scenariu și producție poartă semnătura lui Codin Maticiuc, regia aparținându-i lui Jesús del Cerro. Lungmetrajului i s-a alăturat și Alex Coteț, în calitate de co-scenarist. Totodată, Codin joacă și rolul principal în film, alături de Matei Dima.

Din distribuție fac parte atât cunscuți actori români precum Florin Piersic Jr, Letiția Vlădescu, Matei Dima, cât și actori străini precum Arami Malaise sau Chloe Malaise, actrița care s-a făcut remarcată în filmele „Existence”, „Dream Killer” și „A Christmas Carol”, dar și Rene Toledo Jr, actor și inginer de sunet care a lucrat de-a lungul timpului cu nume mari din industria muzicii, precum Gloria Estefan, Tony Bennett, Marc Anthony, Pitbull sau Miley Cyrus. Rezultatul este o Comedie românească pură, filmată în afara țării, cu o acțiune savuroasă.

Accesează pagina catre filmul online…..

Lasă un comentariu

Acest site nu stochează niciun fișier pe serverul său. Tot conținutul este furnizat de terți neafiliați.

مسلسلات اجنبية