Noutăți HBO octombrie 2019: Watchmen și Legacies, printre titluri

octombrie 6, 2019

Serialele lunii octombrie 2019 pe HBO și pe HBO GO. The Affair V, Catherine The Great (cu Helen Mirren), Watchmen și Silicon Valley (sezonul 6) se numără printre noutățile HBO.

Platforma HBO GO aduce sezonul doi din Legacies și seria Looking For Alaska.

PaginadeSeriale.ro prezintă în continuare noutățile lunii octombrie pe HBO, HBO 3 și pe platforma HBO GO si in reluare pe vezi-online.eu.

HBO

 • THE AFFAIR/ AVENTURAAVENTURA  explorează efectele emoționale ale unei relații extramaritale. Noah este un romancier aspirant, căsătorit de douăzeci de ani și cu patru copii. Alison este o chelneriță tânără, care încearcă să-și reia viața în urma unei tragedii. Devenită consilier, Alison cunoaște un nou bărbat. Helen încearcă să se adapteze la noua ei casă, dar primește vești grave. Cole pornește într-o călătorie introspectivă.

 • WATCHMEN  O continuare a romanului grafic apreciat, această serie originală HBO are loc în America contemporană, unde eroii costumați sunt scoși în afara legii și ceasul din ziua de azi continuă să bată.

 • MRS. FLETCHER/ DOAMNA FLETCHER – O comedie care explorează impactul al rețelelor de socializare, „Doamna Fletcher” spune povestea divorțatei Eve Fletcher care își reinventează viața pentru a-și găsi fericirea și împlinirea sexuală.

 • SILICON VALLEY – În epoca de aur high-tech din modernul stat California, oamenii calificați să reușească sunt, totodată, incapabili să gestioneze succesul. Acest serial creat de Mike Judge este o satiră despre câțiva tineri care au fondat o companie startup în Silicon Valley.

HBO3

 • MR. ROBOT – Elliot Alderson, un tânăr inginer care se ocupă de securitatea cibernetică, este implicat într-o societate subterană de hackeri, după ce este recrutat de misteriosul lor lider.

 • TEMPLE/CLINICA ILEGALĂ –  În urma unei tragedii personale, Daniel, un chirurg talentat, se alătură unui tânăr singuratic, dar foarte plin de resurse, pe nume Lee, pentru a deschide o clinică subterană în vasta rețea de tuneluri de sub Londra.

 • TRUST ME/ AI ÎNCREDERE ÎN MINE – Cath este o asistentă medicală care își pierde locul de muncă pentru că a dezvăluit problemele din sistem. Forțată să ia măsuri drastice pentru a-și crește fiica, ea fură identitatea prietenei sale și se angajează ca medic.

 • PICO DA NEBLINA – Biriba, un dealer tânăr din São Paulo, decide să renunțe la viața în afara legii și să-și folosească cunoștințele pentru a vinde marijuana legal, împreună cu partenerul și investitorul său neexperimentat, Vini.

 • BLACK LADY SKETCH – Un nou serial de comedie de la comedianta/ actrița/ scriitoarea Robin Thede, cu o distribuție formată din femei de culoare și invitați surpriză, care interpretează mai multe personaje dinamice într-o realitate magică.

 • ROOM 104/ CAMERA 104 – Un nou sezon al antologiei create de Jay și Mark Duplass, care spune poveștile diverse ale numeroaselor personaje ce se perindă printr-o cameră a unui motel american obișnuit.

Maratoane – în fiecare sâmbătă:

 • 5 octombrie – Big Little Lies – Marile minciuni nevinovate –  Bazat pe cartea cu același nume scrisă de Liane Moriarty, Big Little Lies/ spune povestea unei comunități din Monterey, California, unde se petrece o crimă. Acțiunea filmului gravitează în jurul rivalităților și secretelor celor trei personaje principale: casnica  Mackenzie (), geloasă pe soția mai tânără a fostului ei soț, Celeste Wright (), cea mai bună prietenă a lui Madeline, o fostă avocată cu un mariaj aparent perfect cu un bărbat mai tânăr (Alexander Skarsgard) și Jane Chapman (Shailene Woodley), o mamă singură cu un trecut întunecat, pe care Madeline și Celeste o iau sub aripa lor protectoare. Povestea se întinde pe șapte episoade tensionate și subversive, dezvăluind cum fiecare femeie avea ceva de ascuns înainte de crimă.
 • 12 octombrie Euforia – Euphoria O privire asupra vieții pentru un grup de elevi de liceu, pe măsură ce se luptă cu probleme legate de droguri, sex și violență.
 • 19 octombrieCea mai puternică voce – The Loudest Voice – În peisajul mediatic de astăzi, un peisaj încărcat politic, nicio figură nu domină așa de tare, chiar și după moarte, ca Roger Ailes, cel ce a transformat Fox News într-o forță ce a schimbat în mod irevocabil conversația politică.
 • 26 octombrie Stare de asediu – Curfew – Un grup de șoferi amatori din întreaga lume concurează într-o cursa ilegală pe timp de noapte.

HBO GO

 • All American – Toți americaniiPovestea unui jucător de fotbal de liceu numită Spencer, cum merge de la a nu fi într-o situație care să nu-l salveze până la fantezia din Beverly Hills. O poveste despre el și oamenii din jurul lui, mama lui, fratele, antrenorul Billy Baker, Iordania, Olivia, Asher și alții.

 • LEGACIES/MOȘTENIRIEroii din „” și „” au lăsat o moștenire durabilă, care continuă în LEGACIES – povestea următoarei generații de ființe supranaturale de la școala Salvatore pentru tinerii înzestrați.
  În ultimul deceniu, eroii și răufăcătorii din „The Vampire Diaries” și „The Originals” au captivat publicul din întreaga lume. Ei au lăsat în urmă o moștenire durabilă, care continuă în LEGACIES, o nouă dramă emoționantă care spune povestea următoarei generații de ființe supranaturale de la școala Salvatore pentru tinerii înzestrați. Aici, fiica lui , de 17 ani, gemenii lui , și alți tineri se maturizează în cel mai neconvențional mod posibil, antrenați să fie cât mai buni, în ciuda celor mai rele impulsuri pe care le au… Vor deveni vrăjitoarele, vampirii și vârcolacii eroii care doresc să fie – sau ființele diabolice care s-au născut să fie?

THE SECRET LIFE OF COUPLES/ VIAȚA SECRETĂ A CUPLURILOR – Bruna Lombardi revine în rolul Sofiei Prado, directoarea Institutului Tantra. În cel de-al doilea sezon, axat pe lumea hackerilor, povestea începe cu investigarea morții lui Daniel, care duce la o concluzie surprinzătoare.

 • LOOKING FOR ALASKA/ CĂUTÂND-O PE ALASKASerialul prezintă povestea lui Miles, care începe primul lui an la o școală nouă. El se îndrăgostește de Alaska și își face un grup de prieteni loiali. După o tragedie, Miles și prietenii lui încearcă să înțeleagă ce li s-a întâmplat.

CASTLE ROCKPurtându-i pe telespectatori în lumea fascinantă a celui mai bine vândut romancier din lume, Stephen King, „Castle Rock” este un serial psihologic cu accente de groază ce se desfășoară în multi-universul operelor lui King și combină amploarea mitologică cu narațiunea intimistă a celor mai iubite opere ale sale, țesând o saga epică de întuneric și lumină, ce se desfășoară pe câțiva kilometri pătrați în zona de pădure a statului Maine.

Orașul fictiv Castle Rock este foarte prezent în cariera literară a lui King: „Cujo”, „The Dark Half”, „IT” și „Needful Things”, precum și romanul scurt „The Body” și numeroase nuvele precum „Rita Hayworth” și „The Shawshank Redemption” au loc acolo sau conțin referințe la Castle Rock.

În cel de-al doilea sezon, o luptă între clanuri se dezlănțuie atunci când psihopata Annie Wilkes – asistenta infernală a lui Stephen King – apare în Castle Rock.

 

25 persoane care au vizionat acest film/serial

Lasă un comentariu (Feedback)

Toate filmele online gratuite găsite pe acest site sunt găzduite pe serverele terți , filmele online sunt disponibile gratuit cu subtitrare pentru toti utilizatorii de internet.Orice masuri juridice cu privire la filme online gratuite de pe acest site ar trebui să fie luate direct catre site-ul ce găzduiește filmele (fisierele video) , vezi-online.eu nu este un afiliat de-al lor .