S-a lansat trailer-ul pentru Frozen 2

februarie 14, 2019

S-a lansat trailer-ul pentru Frozen 2, continuarea animatiei Disney “Regatul de gheata”

“Frozen” revine cu partea a doua, studiourile Disney lansand trailerul pentru animatia care va continua aventurile surorilor Anna si Elsa. Sequel-ul vine la sase ani distanta de la premiera din 2013.

Frozen-2-Logo

Studiourile Disney vor aduce „Frozen 2“ pe marile ecrane din 22 noiembrie 2019, data la care intra in cinematografe. Prima parte a inregistrat incasari de peste 1.2 miliarde de dolari la nivel global, devenind animatia cu cele mai mari incasari din istorie. In plus, se inregistra si un succes de critica, avand in palmares 78 de premii (inclusiv doua premii Oscar) si alte 57 de nominalizari.

Continuarea filmului de animatie va prezenta noile aventuri ale personajelor cunoscute deja din “Regatul de gheata“- Anna, Elsa, Kristoff, Olaf si Sven. Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff si Josh Gad isi vor imprumuta din nou vocile pentru personaje, urmand ca acestora sa li se alature Evan Rachel Wood si Sterling K. Brown in roluri despre care inca nu se cunosc detalii.

Trailerul nu ofera prea multe informatii, dar invita fanii sa isi puna intrebari privind cursul evenimentelor viitoare. Momentan se stie doar ca protagonistii animatiei se vor aventura in adancul unei paduri pentru a descoperi un mister antic al regatului lor.

Vizionare trailer…..

9 persoane care au vizionat acest film/serial

Lasă un comentariu (Feedback)

Toate filmele online gratuite găsite pe acest site sunt găzduite pe serverele terți , filmele online sunt disponibile gratuit cu subtitrare pentru toti utilizatorii de internet.Orice masuri juridice cu privire la filme online gratuite de pe acest site ar trebui să fie luate direct catre site-ul ce găzduiește filmele (fisierele video) , vezi-online.eu nu este un afiliat de-al lor .