God Friended Me – Cineva acolo sus (2018), serial online subtitrat în Română

God Friended Me – Cineva acolo sus (2018), serial online subtitrat în Română

Sep. 30, 2018
Your rating: 0
8 1 vote

Sezoane și episoade

2Season 2 Sep. 29, 2019
1Season 1 Sep. 30, 2018

Creator

Cast

Joe Morton isArtthur Finer
Artthur Finer
Suraj Sharma isRakesh Singh
Rakesh Singh
Violett Beane isCara Bloom
Cara Bloom
Javicia Leslie isAliyah
Aliyah "Ali" Finer

Video trailer

Synopsis

Cineva acolo sus – God Friended Me (serial TV 2018-), serial online subtitrat în limba Română

  • serialul este o Dramă plină de umor și înălțătoare despre un ateu deschis, a cărui viață este întoarsă cu susul în jos când primește o cerere de prietenie pe site-urile sociale de la Dumnezeu și devine, fără înțelepciune, un agent al schimbării vieților și destinelor altora din jurul lui. Miles Finer este inteligent, plin de speranță și optimist, dar nu crede în Dumnezeu. Acest lucru îl pune în contradicție cu tatăl său, reverendul Arthur Finer, un iubit predicator la Biserica Trinity din Harlem de 25 de ani, care este ucis de respingerea puternică a credinței fiului său. Miles simte că și-a găsit scopul în viață în care găzduiește un podcast unde este liber să-și spună mintea, dar asta se schimbă atunci când primește cererea finală de prietenie.După ce au fost repetate de Dumnezeu, curiozitatea lui Miles preia și acceptă cererea și urmărește semnele către Cara Bloom, un jurnalist online care suferă de la scriitorul ” s bloc. Împreună cu “Contul lui Dumnezeu”, cei doi se găsesc investigând sugestiile prietenului lui Dumnezeu și ajutându-i pe neașteptate pe ceilalți care au nevoie.Împreună cu ei în călătoria lor, sora lor de sprijin a lui Miles, Ali, un student de doctorat psihiatric și barman pe timp de noapte, și cel mai bun prieten al lui, Rakesh, un hacker care uneori îl ajută pe Miles și pe Cara să studieze contul enigmatic.Miles se pregătește să ajungă la fundul a ceea ce crede că este o farsă complicată, dar între timp el se va juca și, în acest proces, își va schimba viața pentru totdeauna. un student de psihiatru doctorat pe timp de noapte și barman pe timp de noapte și cel mai bun prieten al lui, Rakesh, un hacker care uneori îl ajută pe Miles și pe Cara să studieze contul enigmatic. Miles se pregătește să ajungă la fundul a ceea ce crede că este o farsă complicată, dar între timp el se va juca și, în acest proces, își va schimba viața pentru totdeauna. un student de psihiatru doctorat pe timp de noapte și barman pe timp de noapte și cel mai bun prieten al lui, Rakesh, un hacker care uneori îl ajută pe Miles și pe Cara să studieze contul enigmatic.Miles se pregătește să ajungă la fundul a ceea ce crede că este o farsă complicată, dar între timp el se va juca și, în acest proces, își va schimba viața pentru totdeauna.

A self-proclaimed „pesky atheist” is encouraged to help strangers by someone claiming to be God who friends him on Facebook.

Sezonul 1 2018 | 20 de episoade
sezonul 1 al lui God Friended Me a avut premiera pe 29 septembrie 2018.

În această Dramă umoristică, înflăcărată, un ateu neîncetat își dă viața în sus când este „prieten” de Dumnezeu și devine fără să vrea, un agent de schimbare în viața celorlalți din jurul său. Fiul unui ministru, Miles Finer este inteligent, plin de speranță și optimism. Dar el nu crede în Dumnezeu, ceea ce îl pune în contradicție cu tatăl său. Căutându-și scopul în viață, Miles simte că ar fi putut să îl găsească în podcast. Dar toate acestea se schimbă atunci când este „prieten” în mod Misterios de „Dumnezeu”. După sugestiile repetate, insistente ale prietenului, Miles o întâlnește curând pe Cara Bloom, o jurnalistă online. Adunați împreună de „Contul lui Dumnezeu”, cei doi se găsesc curând într-o călătorie fără o foaie de parcurs reală, cercetând sugestiile prietenului lui Dumnezeu și ajutând din neatenție pe alții care au nevoie. O serie aspirațională despre credință, Familie și umanitate.

Sezonul 2 2019 | 8 episoade
sezonul 2 al lui God Friended Me a avut premiera pe 29 septembrie 2019.

God Friended Me – Cineva acolo sus (2018), serial online subtitrat în Română
God Friended Me – Cineva acolo sus (2018), serial online subtitrat în Română
God Friended Me – Cineva acolo sus (2018), serial online subtitrat în Română
Original title God Friended Me
TMDb Rating 7.7 19 votes
First air date Sep. 30, 2018
Last air date Apr. 14, 2019
Seasons 2
Episodes 22
Average Duration 42 minutes

📌 Titluri similare

Pădurea – The Woods (2020), serial online subtitrat în Română
Baby (2018), serial online subtitrat în Română
Grey’s Anatomy – Anatomia lui Grey (2005), serial online subtitrat în Română
Strangers (2018), serial online subtitrat în Română
Abby’s (2019), serial online subtitrat în Română
The Last Czars (2019), serial documentar online subtitrat în Română
Animal Kingdom – Împaratia fiarelor (2016), serial online subtitrat în Română
Family Business – Afacere de familie (2019), serial online subtitrat în Română
Press, seriale online subtitrate
Brigada Costa del Sol – Drug Squad: Costa del Sol (2019), serial online subtitrat în Română
Serial Online: P-Valley (2020), serial online subtitrat în Română
Conspiracy of Silence (2018), serial online în limba Română

Lasă un comentariu

Acest site nu stochează niciun fișier pe serverul său. Tot conținutul este furnizat de terți neafiliați.