Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova (2018), serial online subtitrat în Română

Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova (2018), serial online subtitrat în Română

Dec. 08, 2018
Your rating: 0
9.5 2 votes

Sezoane tv și episoade tv

1Sezonul 1 Jan. 08, 2020

Creator

Creator

Cast

Rezumat

  • Bir Zamanlar Çukurova – Mă numesc Züleyha (Serial TV 2019- ), serial online subtitrat în limba Română – Yilmaz si Zuleyha, doi tineri indragostiti nebuneste unul de celalalt, care locuiesc in Istanbul, sunt pe punctul de a se casatori. Yilmaz și Zulehya au muncit din greu pentru a-si duce planul la indeplinire, pentru a strange banii necesari de nunta; Zuleyha este croitoreasa, iar Yilmaz este mecanic auto, si lucreaza alaturi de unchiul Ayhan, care il iubește ca pe un fiu. Nenorocirea se abate asupra tanarului cuplu, atunci cand fratele vitreg al Zuleyhei, Veli, un impatimit al jocurilor de noroc, strange o datorie foarte mare la Naci, un barbat vestit in Istanbul pentru afaceri necurate. Ca sa-si achite datoria, Veli o “vinde” pe Zuleyha lui NaciGulsum, soția lui Veli care a aflat despre nemernicia sotului ei, ii spune lui Yilmaz. Tanarul fuge sa o salveze pe Zulehya. Actiunea se precipita iar Yilmaz face o greseala uriasa, care le va pecetlui destinele pentru totdeauna, celor doi tineri. Planurile de viitor ale celor doi indragostiti sunt date peste cap, iar Yilmaz si Zuleyha,  parasesc Istanbulul, ca sa se salveze. Soarta le poarta pasii tinerilor in Adana, locul in care Zuleyha si Yilmaz isi doresc sa inceapa o noua viata. Destinul, insa, are alte planuri cu cei doi. Drumurile ii poarta pe Zuleyha si Yilmaz la mosia familiei Yaman. Hunkar Yaman, stapana mosiei, vrea sa pastreze, cu orice preț, averea familiei detinuta de secole insa fiul ei, Demir Yaman, se indragosteste obsesiv de Züleyha.

A young couple who dreams of marriage conceal their identity to escape from the darned. They will introduce themselves as sibling and work in the farm in Adana.

607 persoane care au vizionat acest film/serial
Mă numesc Züleyha – Bir Zamanlar Çukurova (2018), serial online subtitrat în Română
Titlul original Bir Zamanlar Çukurova
Rating TMDb 5,9 458 voturi
prima apariție Dec. 08, 2018
Ultima apariție Mar. 11, 2020
Sezoane 2
Episoade 51
Durata medie 120 minutes

Titluri similare

Queen Sugar (2016), serial online subtitrat în Română
Vera (2011), serial online subtitrat în Română
Atypical (2017), serial online subtitrat în Română
Familie bonus – Bonus Family (2017), serial online subtitrat în Română
GLOW (2017), serial online subtitrat în Română
Cult (2013), serial online subtitrat în Română
The Velvet Collection (2017), serial onlin subtitrat în Română
Joint Venture – Pico Da Neblina (2019), serial online subtitrat în Română
Lista clienților – The Client List (2012), serial online subtitrat în Română
This Is Us (2016), serial online subtitrat în Română
Knight Rider (2008), serial online subtitrat în Română
Poarta 7 – Puerta 7 (2020), serial online subtitrat în Română

Lasă un comentariu (Feedback)

Toate filmele online gratuite găsite pe acest site sunt găzduite pe serverele terți , filmele online sunt disponibile gratuit cu subtitrare pentru toti utilizatorii de internet.Orice masuri juridice cu privire la filme online gratuite de pe acest site ar trebui să fie luate direct catre site-ul ce găzduiește filmele (fisierele video) , vezi-online.eu nu este un afiliat de-al lor .