Mangalița (2019), serial online în limba Română

Mangalița (2019), serial online în limba Română

Sep. 29, 2019
Rating-ul tău: 0
9 1 vot
90 Min.
 

Pentru a fi la curent cu tot ce este nou te rugăm să-ți faci un cont aici... și ai posibilitatea să ai ZERO reclame!

 

Au vazut aceasta pagina: 257 persoane
Au Distribuit ... 0

Creator

Creator

Cast

Video trailer

Despre serial...

 • Mangalița (Serial TV 2019- ), serial online în limba Română – Cel mai nou serial de comedie din România, Mangalița, începe duminică, 29 septembrie, la Antena 1. Angel Popescu, actorul care îl interpretează în film pe Marcel, soțul directoarei Doina, a dezvăluit câteva detalii din culisele serialului.

Serialul Mangalița îl are în centrul acțiunii pe Stelian Manole, primarul care conduce orașul de peste 20 de ani și care face tot posibilul să obțină și al optulea mandat. Acesta a trecut prin toate partidele politice și știe tot ce mișcă în orașul pe care îl conduce. Filmul pune în scenă intrigi politice, probleme administrative, triunghiuri amoroase și combinații îndoielnice cu mafia locală.

 • Teo Corban are rolul principal. Este primarul orașului Mangalița – Stelian Manole. El a câștigat toate alegerile de până acum cu unanimitate de voturi. În prezent, trage sforile să obțină cel de-al optulea mandat consecutiv. A fost prin toate partidele, e uns cu toate alifiile și știe toate șmecheriile. Poate să convingă pe oricine să facă orice și are pe toată lumea la mână cu ceva. Domnu’ Stelu zboară din floare în floare și nu-l deranjează deloc atunci când doamnele află una de alta.
 • Ilona Brezoianu – joacă rolul lui Flori, secretara primarului din Mangalița
 • Alex Bogdan este polițistul Sică. Este pedant, îngrijit, foarte atent la el însuși. Mână în mână cu mafia locală, Sică e mai mult omul mafiei decât al statului.
 • Alina Berzunțeanu este contabila Doina Rogojinaru. Doamna Rogojinaru este cea mai în măsură persoană care să trateze deficitul sau surplusul economic, calculând într-o matematică ridicată la puterea și importanța dumneaei tot ce este atașat indispensabilului dosar cu șină.
 • Angel Popescu joacă rolul lui Marcel, soțul Doinei. E groaznic de intimidat de ea și veșnic ținut sub papuc.
 • Andreea Bibiri este dpctoriță și sora Doinei. E îndrăgostită profund de primarul Stelu și e convinsă că e marea dragoste a vieții lui. De cele mai multe ori se preface că nu-i vede aventurile, dar uneori devine foarte geloasă și începe să se poarte ca o nebună.
 • Ștefan Pavel hoacă rolul lui Dumitru Bozovici, un tânăr idealist. Este bsolvent de facultate în străinătate, care s-a întors în țară să schimbe ceva. E principial, idealist și vrea să-l dea jos pe primar cu orice preț. Din păcate, nu e foarte pregătit pentru viața reală.
 • Pavel Bîrsan este Tudor, juristul primăriei. Foarte anxios, transpiră abundent când lumea are treabă cu el. Se teme să vorbească prea mult.
 • Nicu Banea este Gabi, nepotul primarului.  Este pe post de șofer, bodyguard și om care-i face toate treburile murdare lui Stelu. E pasionat de tras la sală și de curse de mașini. Deseori nu înțelege ce vrea Stelu de la el. O place în secret pe Ramona.
 • Constantin Pușcașu joaca rolul inspectorului general Corneliu. Obsesiv-compulsiv, tipicar, orgolios, Corneliu nu are simțul ridicolului. Visul lui dintotdeauna a fost să fie funcționar public și își ghidează absolut toată viața după regulile acestora. Se visează un mini-șef și mâna dreaptă a primarului Stelu, dar de cele mai multe ori e cel care cauzează problemele, nu cel care le rezolvă.
Titlul originalMangalița
Prima dată difuzatSep. 29, 2019
Ultima dată difuzatNov. 08, 2019
Numărul de sezoane1
Numărul de episoade10
Stare sezonIn Derulare

Lista cu Sezoane si Episoade

1Sezonul 1 Data: Sep. 29, 2019

Titluri Recomandate .....

The Cool Kids – Copiii răi (2018), serial online subtitrat in Romana
The Letdown (2017), serial online subtitrat în Română
Bless This Mess – Binecuvântează această mizerie (2019), serial online subtitrat în Română
The Kominsky Method (2018), serial online subtitrat în Română
Jurnalul unui șofer Uber – UberDiary of an Uber Driver (2019), serial online subtitrat în Română
The Conners (2018), serial online subtitrat în Română
Now Apocalypse (2019), serial online subtitrat în Română
How to Sell Drugs Online (Fast) (2019), serial online subtitrat în Română
Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română
Malibu Rescue: The Series – Salvamarii din Malibu: Serialul (2019), serial online subtitrat în Română
Fleabag (2016), serial online subtitrat în Română
Wellington Paranormal (2018), serial online subtitrat în Română

Lasă un comentariu