Șef sub acoperire (2019), emisiune online în Română

Șef sub acoperire (2019), emisiune online în Română

Sep. 12, 2019
Evaluarea dvs.: 0
9 1 vote

Sezoane și episoade

1Sezonul: 1 Sep. 12, 2019

Creator

Creator

Distribuție

Video trailer

Rezumat

  • Șef sub acoperire (Emisiune TV 2019- ), emisiune online în limba Română – In primul episod de astazi, 12 septembrie 2019 Sef sub acoperire va fi un cunoscut patron al unui lant de pizzerii. Iulian Porst este cofondatorul Presto Pizza, una dintre cele mai cunoscute si extinse companii din domeniu din Bucuresti si judetul Ilfov. Cu 13 puncte de lucru si peste 300 de angajati, seful a considerat ca este momentul sa-si ia inima in dinti si sa joace rolul vietii lui: acela de a fi un simplu angajat in propria firma, de a lucra in mai multe departamente si de a-si descoperi colegii, lucrurile care merg bine, dar si problemele din companie.

Inainte de toate sefii au nevoie de un make-up profesionist pentru a nu fi identificati, peruca, barba, haine complet diferite, inclusiv identitate noua. Iulian Porst va deveni Ionut Dragomir pentru cateva zile si va fi un simplu ucenic pentru cativa dintre colegii sai. Dupa ce au fost anuntati ca in companie se filmeaza un documentar, cativa angajati vor trebui sa-l invete pe Ionut meserie.

Seful, cofondatorul pizzeriei, va renunta la munca de birou si va trece la meseria de livrator de comenzi, va face blatul de pizza si va lucra in echipa care pregateste dulciurile, toate sub acoperire. Ce parere vor avea angajatii despre propriul sef, cat a fost sub acoperire, ramne sa aflam pe parcursul emisiunii? Daca unii sunt foarte incantati si l-ar recomanda pentru angajare, altii vor spune ca este prea lent si imprastiat. Ba, mai mult, vor spune sincer si necenzurat parerea lor despre noul coleg chiar sefului, in biroul lui! Cum vor reactiona ei cand vor afla ca au lucrat, de fapt, cu seful? La finalul editiei, angajatii vor mai avea o surpriza din partea sefului: daca el va considera, ii va si recompensa! Ce cadouri vor primi oare angajatii?

Cei mai multi angajati nu-si cunosc personal managerul general sau directorul. Plecand de la aceasta premiza, sefu va putea trece mai usor drept un simplu angajat. Sau, cel putin, asa cred cei mai multi dintre ei. In afara de machiaj si peruca, barba sau/si mustata, modificarea formei fetei si multe alte trucuri demne de filmele de Hollywood, seful va avea o alta poveste de viata: nume nou, istoric complet diferit de cel real, un alt CV. Cu aceasta noua poveste va incerca sa se infiltreze printre angajatii sai pentru a culege informatii pretioase despre mersul afacerii sale si despre moralul angajatilor.

Șef sub acoperire (2019), emisiune online în Română
Titlul original Șef sub acoperire
Rating-ul TMDb 7.6 214 votes
Prima dată difuzat Sep. 12, 2019
Ultima dată difuzat Nov. 07, 2019
Numărul de sezoane 1
Numărul de episoade 10
Durata 51 minutes
Au Distribuit ...0

Similar titles

The Wall – Marele Zid (2017), emisiune TV online în Română
Temptation Island – Insula Iubirii (2015), emisiune TV online în Română
Antitalent (2019), emisiune online în Română
Ritm + rimă – Rhythm + Flow (2019), serial online subtitrat în Română
ROMANIA, TE IUBESC! (2008), emisiune TV online în Română
Gospodar fără pereche (2017), emisiune online subtitrat în Română
iUmor (2019), emisiune online în Română
Te Cunosc de Undeva (2012), emisiune online în Română
Chefi la cuțite (2016), emisiune TV online în Română
ApropoTV (2005), emisiune TV online în Română
MasterChef România (2016), emisiune TV online în Română
Visuri la cheie (2014), emisiune online în Română

Lasă un comentariu