Supernatural (2005), serial online subtitrat în Română

Supernatural (2005), serial online subtitrat în Română

Your rating: 0
10 2 votes

Sezoane tv și episoade tv

15Sezonul 15 Oct. 10, 2019
10
14Sezonul 14 Oct. 11, 2018
13Sezonul 13 Oct. 12, 2017
12Sezonul 12 Oct. 13, 2016
11Sezonul 11 Oct. 07, 2015
10Sezonul 10 Oct. 07, 2014
9Sezonul 9 Oct. 08, 2013
8Sezonul 8 Oct. 03, 2012
7Sezonul 7 Sep. 23, 2011
6Sezonul 6 Sep. 24, 2010
5Sezonul 5 Sep. 10, 2009
4Sezonul 4 Sep. 18, 2008
3Sezonul 3 Oct. 04, 2007
2Sezonul 2 Sep. 28, 2006
1Sezonul 1 Sep. 13, 2005

Creator

Cast

Jensen Ackles isDean Winchester
Dean Winchester
Jared Padalecki isSam Winchester
Sam Winchester

Video Trailer

Rezumat

Supernatural (serial TV 2005- ), serial online subtitrat în limba Română

  • Supernatural este povestea lui Sam și a lui Dean, doi frați uniți de același destin: ei călătoresc prin pustiul câmpiilor americane cu misiunea de a găsi și a ucide cele mai înfricoșătoare creaturi ale întunericului, de care oamenii au auzit doar din legende și superstiții. În timpul acestei lupte cu răul, Sam descoperă că are o serie de abilități paranormale: ciudatele sale viziuni prevestesc moartea celor din jur, dar și apropierea pericolelor. Încurajați de propriul tată să se avânte în această aventură pentru a găsi creatura care le-a ucis mama cu mulți ani în urmă, cei doi frați declanșează o adevărată vânătoare a demonilor: vampiri, vârcolaci și fantome, acestea sunt doar câteva dintre creaturile cu care Sam și Dean se confruntă.

When they were boys, Sam and Dean Winchester lost their mother to a mysterious and demonic supernatural force. Subsequently, their father raised them to be soldiers. He taught them about the paranormal evil that lives in the dark corners and on the back roads of America … and he taught them how to kill it. Now, the Winchester brothers crisscross the country in their ’67 Chevy Impala, battling every kind of supernatural threat they encounter along the way.

Speciale – | 3 episoade
Nu avem o imagine de ansamblu tradusă în engleză. Ajută-ne să ne extindem baza de date adăugând una.

sezonul 1 2005 | 22 de episoade
sezonul 1 al Supernaturalului a avut premiera pe 13 septembrie 2005.

Înfiorător. Dementa. Neexplicat. Nemulții. Sam Winchester a crescut vânând astfel de lucruri terifiante. Dar asta este tot trecutul. Facultatea de Drept îl avertizează. La fel și siguranța și normalitatea. Adică până când fratele înstrăinat al lui Sam, Dean, apare cu vești tulburătoare: tatăl lor a dispărut, un bărbat care a vânat răul de 22 de ani. Așadar, pentru a-și găsi tatăl, frații trebuie să vâneze ceea ce tânăra lor vânează … și Sam trebuie să se întoarcă la viața pe care ar prefera să o lase în urmă.

sezonul 2 2006 | 22 de episoade
sezonul 2 al Supernaturalului a avut premiera pe 28 septembrie 2006.

Au revenit ghionii și vampirii, fantomele și spiritele și entități și mai terifiante. Și oriunde ar fi aceste ființe rele, veți găsi frații Sam și Dean Winchester, vânători pe urmele demonului care și-a ucis mama… și a oricărui alt agent neîngrijit al Supranaturalului. Alăturați-vă fraților în călătoria lor rutieră din sezonul 2, îndoit de minte și cu oase, în călătorie în America, o călătorie mai adâncă în Misterul propriilor destine.

sezonul 3 2007 | 16 episoade
sezonul 3 din Supernatural a avut premiera pe 4 octombrie 2007.

Demonul cu ochii galbeni este învins, dar la un preț teribil. Bătălia care l-a doborât a eliberat sute de demoni din Iad într-o lume neașteptată. Și i-a costat viața lui Sam. Dar un decan lovit de durere a făcut o înțelegere cu Demonul de Cruce: sufletul său pentru învierea lui Sam. Acum, Dean mai are doar un an de trăit. Un an pentru a lupta împotriva celor necuprinși, răsucitori, ghionniți. Un an pentru a-și lua rămas bun de la Sam. Și un an pentru Sam să caute cu disperare vreun fel de a-și salva fratele. Aventura care se apleacă în minte așteaptă în timp ce frații Winchester își continuă uimirea uimitoare în supranatural … și odiseea lor personală în destin.

sezonul 4 2008 | 22 de episoade
sezonul 4 din Supernatural a avut premiera pe 18 septembrie 2008.

Înviere. După ce a îndurat tortura de nerefuzat, Dean evadează din Iad, salvat de o creatură atotputernică pe care nu a văzut-o niciodată înaintea unui Înger, un Războinic al lui Dumnezeu, care îi recrută pe Sam și pe Dean în lupta Cerului împotriva Iadului. Și sunt șoapte că un anumit înger căzut va fi eliberat în curând din închisoarea sa din adâncul Iadului: Lucifer. Dacă Sam și Dean nu o pot opri dacă Lucifer se eliberează, el va aduce Apocalipsa. Între timp, frații Winchester se reîntâlnesc și se lovesc de drum, luptând cu supranaturalul oriunde merg. Întâlnesc demoni, spirite, Dracula însuși și chiar un ursuleț de băut, puternic înarmat, de 7 metri înălțime. În tot acest timp, Războiul suprem îi atrage în groază. Prins între Cer și Iad, între Dumnezeu și Diavol, frații Winchester trebuie să lupte pentru viitorul omenirii.

sezonul 5 2009 | 22 de episoade
sezonul 5 din Supernatural a avut premiera pe 10 septembrie 2009.

Doi frați și un înger căzut – împotriva tuturor puterilor lui Satana și a armatei sale! Pe măsură ce Apocalipsa se apropie, amenințând să transforme Pământul într-un câmp de luptă îmbibat cu sânge uman, Sam, Dean și Castiel luptă împotriva șanselor descurajante. Apar noi dușmani, inclusiv cei Patru Călăreți ai Apocalipsei. Vechii prieteni pleacă, mistuiți de mânia înfricoșătoare a iadului. Prin toate acestea, Winchesters sunt vizați de demoni și îngeri, care avertizează că fiecare frate are un rol special și teribil de jucat în viitoarea devastație. sezonul cinci îi urmează pe Sam și Dean în călătoria lor cea mai terifiantă încă, una care îi poate duce la singurul aliat suficient de puternic pentru a învinge Diavolul: Dumnezeu.

sezonul 6 2010 | 22 de episoade
sezonul 6 din Supernatural a avut premiera pe 24 septembrie 2010.

Premiul: încheierea Apocalipsei. Prețul: viața lui Sam. Finalul oribil al sezonului 5 l-a lăsat pe Dean singur, în timp ce Sam coborâse în iad. Acum, un bărbat diferit, Dean promite să înceteze vânătoarea și să se dedice construirii unei familii cu Lisa și fiul ei Ben. Apoi, în mod Misterios, reapare Sam, atrăgându-l pe Dean înapoi în viața veche. Dar Sam este și un alt om. S-a întors fără sufletul lui. Modul în care Winchesters se confruntă cu această provocare cea mai mare pentru legătura lor puternică este inima și sufletul tulburi ale profunzului și palpitantului din 22 de episoduri sezonul 6. Pe măsură ce frații se luptă să se reîntâlnească, trebuie să lupte și cu forțele supranaturale mortale. Demoni. Angels. Vampiri. Shapeshifters. Și un dușman terifiant nou numit Maica tuturor.

sezonul 7 2011 | 23 de episoade
sezonul 7 din Supernatural a avut premiera pe 23 septembrie 2011.

În sezonul 7, Sam și Dean se luptă cu demonii. Demoni adevărați, precum Lucifer, care îl torturează pe Sam cu viziuni ale iadului. Demoni privați, deoarece frații se confruntă cu o pierdere personală traumatică atunci când Bobby este întrerupt de forțele extraterestre. Și în timp ce Sam și Dean călătoresc pe drumurile din spate ale Americii, vânând monștri care fac ravagii pe cei nevinovați, un inamic nou și mai groaznic îi vânează: Leviatani, eliberați din Purgatoriu și imuni la arsenalul de arme și viclean al fraților. Odată cu Bobby plecat, tot Sam și Dean se pot baza unul pe celălalt. Dar va fi suficient?

sezonul 8 2012 | 23 de episoade
sezonul 8 din Supernatural a avut premiera pe 3 octombrie 2012.

După un an de distanță, Sam și Dean sunt reuniți în premiera sezonului opt. După ce a evadat din Purgatori cu ajutorul unui vampir pe nume Benny, Dean se îndreaptă direct spre Sam, dar reuniunea nu este exact tot ceea ce și-a imaginat că ar fi. Deși Sam renunță la tot pentru a se alătura fratelui său, părăsirea vieții cu care se obișnuise să se bucure se dovedește a fi mai grea decât își imaginase. Între timp, ajutorul lui Benny se dovedește a fi mai mult decât ceea ce a negociat Dean. În timp ce frații se luptă cu reîntâlnirea lor neașteptată, fac o descoperire șocantă care i-ar putea duce într-o misiune profund personală de a stabili scoruri vechi. Dacă numai ei ar putea fi de acord – este o „afacere de Familie” sau nu?

sezonul 9 2013 | 23 de episoade
sezonul 9 al Supernaturalului a avut premiera pe 8 octombrie 2013.

După ce au învins pe Leviathan, Sam și Dean au pornit într-o căutare epică pentru a sigila Gates of Hell în sezonul trecut. În fața unei serii de încercări, Winchesters s-au trezit curând în mijlocul unei lupte de putere vechi între Regele Iadului și legiuni de îngeri Războinici. Dar, odată cu îngerii alungați din cer și mergând pe pământ, lucrurile au devenit foarte imprevizibile.

sezonul 10 2014 | 23 de episoade
sezonul 10 al Supernaturalului a avut premiera pe 7 octombrie 2014.

sezonul 10 începe cu căutarea frenetică a lui Sam pentru fratele său dispărut, care a rămas fără urmă. Drumul către recuperarea decanului îl duce pe Sam pe cărări întunecate, cu consecințe care îi vor agita pe băieți până la miezul lor. Între timp, Castiel trebuie să ridice piesele în urma campaniei lui Metatron. Cu harul său eșuat și îngerii necinstiți încă în desfășurare, Cas se va confrunta cu ceasul de bifare a propriei sale mortalități, în timp ce apar noi amenințări pentru a împinge din nou toți eroii noștri la limitele lor.

sezonul 11 2015 | 23 de episoade
sezonul 11 ​​din Supernatural a avut premiera pe 7 octombrie 2015.

În urma lansării Darkness, în acest sezon urmează Winchesters și aliații lor, întrucât se găsesc în lupta cu cea mai puternică entitate supranaturală cu care s-au confruntat vreodată.

sezonul 12 2016 | 23 de episoade
sezonul 12 din Supernatural a avut premiera pe 13 octombrie 2016.

În cel de-al unsprezecelea sezon al show-ului, Winchesters s-au trezit că se luptă cu o forță apocaliptică: Darkness. Acum, ajutoarele de la aliații lor – atât umane, cât și supranaturale – Sam și Dean sunt pe cale să meargă din cap în picioare cu cel mai distructiv dușman pe care l-au văzut vreodată. Întrebarea este: vor câștiga? Și la ce preț?

sezonul 13 2017 | 23 de episoade
sezonul 13 din Supernatural a avut premiera pe 12 octombrie 2017.

sezonul 13 începe exact acolo unde ne-am lăsat, Sam și Dean au plecat să ridice piesele după pierderea mamei lor, dispariția lui Crowley și moartea inimoasă a lui Castiel. Nașterea lui Jack îi lasă pe frații Winchester cu opinii diferite despre cum să facă față unui Nephilim. După ce a fost târâtă în breșă, Maria trebuie să învețe să supraviețuiască Luciferului și o lume apocaliptică.

sezonul 14 2018 | 20 de episoade
sezonul 14 din Supernatural a avut premiera pe 11 octombrie 2018.

sezonul 15 2019 | 11 episoade
sezonul 15 din Supernatural a avut premiera pe 10 octombrie 2019.

Supernatural (2005), serial online subtitrat în Română
Supernatural (2005), serial online subtitrat în Română
Supernatural (2005), serial online subtitrat în Română
Supernatural (2005), serial online subtitrat în Română
Supernatural (2005), serial online subtitrat în Română
Supernatural (2005), serial online subtitrat în Română
Supernatural (2005), serial online subtitrat în Română
Supernatural (2005), serial online subtitrat în Română
Supernatural (2005), serial online subtitrat în Română
Supernatural (2005), serial online subtitrat în Română
Titlul original Supernatural
Rating TMDb 7.3 1,946 voturi
prima apariție Sep. 13, 2005
Ultima apariție Oct. 10, 2019
Sezoane 15
Episoade 312
Durata medie 45 minutes

Titluri similare

Run (2020), serial online subtitrat în Română
Marvel’s Runaways (2017), serial online subtitrat în Română
Pandora (2019), serial online subtitrat în Română
Ackley Bridge (2017), seriale online subtitrat în Română
Mireasă în viața de apoi(2020), serial online subtitrat în Română
The Bronze Garden – Grădina de bronz (2017), seriale online subtitrat în Română
Doctor Doctor – Doctor de inimi (2016), serial online subtitrat în Română
Devs (2020), serial online subtitrat în Română
Midnight, Texas (2017), serial online subtitrat in Romana
Innocent (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română
Locke & Key (2020), serial online subtitrat în Română
Afflicted, vezi online acest serial subtitrat

Lasă un comentariu (Feedback)