Serial Online: Poveşti de groază americane – American Horror Story (2011), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 1

Oct. 05, 2011
Rating-ul tău: 0
7 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Casa Crimelor 2011 | 12 episoade
Sezonul 1 din American Horror Story a avut premiera pe 5 octombrie 2011.

Când familia Harmon se mută într-un conac impunător din Los Angeles, secrete tulburătoare încep să-și învăluie fiecare din viețile lor. În timp ce învață încet despre istoria misterioasă și mortală a noii lor case, psihiatrul Ben, Vivien și fiica lor adolescentă Violet se găsesc înconjurați de tot felul de spirite amenințătoare, vii și morți.

Azil 2012 | 13 episoade
Sezonul 2 din American Horror Story a avut premiera pe 17 octombrie 2012.

De la naziști și ucigași în serie la mutanți și extratereștri, nimeni nu este în siguranță în interiorul zidurilor instituției mentale Briarcliff. Într-o casă de vindecare care nu este altceva decât, călugărița cu probleme Sora Jude stăpânește cu un pumn de fier, iar doctorul Arden face experimente ciudate asupra pacienților instalației.

Coven 2013 | 13 episoade
Sezonul 3 din American Horror Story a avut premiera pe 9 octombrie 2013.

Cei câțiva descendenți rămași ai lui Salem sunt asaltați de forțe de ignoranță și ură. Tinerele vrăjitoare își caută refugiu la Academia domnișoarei Robichaux din New Orleans, inclusiv noul sosit, Zoe, care deține un secret terifiant propriu. Fiona, o Vrăjitoare Supremă cu puteri de neimaginat, este hotărâtă să protejeze Coven, dar căutarea ei obsesivă a nemuririi o va conduce să se încrucișeze cu o regină voodoo și un stăpân ucigaș de sclavi blestemat de viață eternă.

Spectacol cu ​​ciudați 2014 | 13 episoade
Sezonul 4 din American Horror Story a avut premiera pe 8 octombrie 2014.

În 1952, în cătunul liniștit și somnoros din Jupiter, Florida, o trupă de „curiozități” umane tocmai a sosit în oraș, coincidând cu apariția ciudată a unei entități întunecate care amenință sălbatic viața oamenilor din oraș și a celor ciudați.

Hotel 2015 | 12 episoade
Sezonul 5 din American Horror Story a avut premiera pe 7 octombrie 2015.

Detectivul de omucideri John Lowe urmărește o serie de crime înspăimântătoare înapoi la elegantul hotel Cortez din centrul orașului Los Angeles și al familiilor săi rezidenți.

Roanoke 2016 | 10 episoade
Sezonul 6 din American Horror Story a avut premiera pe 14 septembrie 2016.

După un incident tulburător, un tânăr cuplu se mută într-o casă aparent perfectă construită în secolul al XVIII-lea. Cu toate acestea, apropierea clădirii de locul dispariției Coloniei Pierdute și cu evenimente oribile care se întâmplă la casă, cuplul începe să simtă ceva întunecat sub fațadă.

Cult 2017 | 11 episoade
Sezonul 7 din American Horror Story a avut premiera pe 5 septembrie 2017.

Situată imediat după alegerile prezidențiale din 2016, cea de-a șaptea tranșă urmează o comunitate sfâșiată de un lider de cult periculos care folosește frica ca armă.

Apocalipsa 2018 | 10 episoade
Sezonul 8 din American Horror Story a avut premiera pe 12 septembrie 2018.

Lumile se ciocnesc în timp ce Murder House și Coven se reunesc pentru sezonul 8.

1984 2019 | 9 episoade
Sezonul 9 din American Horror Story a avut premiera pe 18 septembrie 2019.

În vara anului 1984, cinci prieteni scapă din Los Angeles pentru a lucra ca consilieri la Camp Redwood. Pe măsură ce se adaptează la noile lor slujbe, ei învață repede că singurul lucru mai înfricoșător decât poveștile cu focuri de tabără este trecutul care vine să-i bântuie.

Caracteristică dublă 2021 | 4 episoade
Sezonul 10 din American Horror Story a avut premiera pe 25 august 2021.

Un scriitor care se luptă, soția sa însărcinată și fiica lor se mută într-un oraș izolat de plajă pentru iarnă. Odată stabiliți, adevărații locuitori ai orașului încep să se facă cunoscuți.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată