Serial Online: Miliarde – Billions (2016), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 1

Jan. 17, 2016
Rating-ul tău: 0
6 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Sezonul 1 2016 | 12 episoade
Sezonul 1 al lui Billions a avut premiera la 17 ianuarie 2016.
Ce se întâmplă când doi jucători de putere în vârful câmpurilor lor se îndreaptă spre cap? Titlul briliant de fond de hedging Bobby „Axe” Axelrod și procurorul districtului american Chuck Rhoades joacă un joc periculos, câștigător și cu totul al pisicilor și al mouse-ului, în care mizele se desfășoară în zece cifre. Ambii sunt în cele din urmă forțați să răspundă la întrebarea: ce înseamnă putere?

Sezonul 2 2017 | 12 episoade
Sezonul 2 al lui Billions a avut premiera pe 19 februarie 2017.
În sezonul doi, Bobby Axe Axelrod își folosește resursele considerabile pentru a se răzbuna exact pe avocatul american Chuck Rhoades. Axa îi trimite pe Chuck să se rătăcească în timp ce se află în curs de investigare, forțat să se lupte pentru a se agăța la birou și la familia sa.

Sezonul 3 2018 | 12 episoade
Sezonul 3 al lui Billions a avut premiera la 25 martie 2018.
Sezonul trei îl găsește pe Chuck Rhoades și pe Bobby Axelrod într-o lume care sa mutat pe axa sa. Ambii bărbați sunt încă hotărâți să distrugă celălalt, dar trebuie să lupte și pentru propria lor supraviețuire pe fondul forțelor noi și a dușmanilor puternici. Soția lui Wendy Rhoades-Chuck și antrenorul de performanță al lui Axe – este pentru ei ambele, o poziție neplăcută și periculoasă pentru ea și una care o pune în cele din urmă la o decizie care ar putea schimba direcția vieții ei irevocabil.

Sezonul 4 2019 | 12 episoade
Sezonul 4 al lui Billions a avut premiera pe 17 martie 2019.
Foștii dușmani Bobby Axelrod și Chuck Rhoades și Wendy Rhoades, consilierul șef al fiecăruia, s-au reunit pentru a forma o alianță neplăcută, dar foarte eficientă, care vizează eradicarea tuturor rivalilor lor, inclusiv Taylor Mason și Bryan Connerty.

Sezonul 5 2020 | 12 Episoade
Sezonul 5 din miliarde a avut premiera pe 3 mai 2020.
În sezonul cinci, Bobby Axelrod și Chuck Rhoades își văd rivalitatea vicioasă domnită, în timp ce noi inamici se ridică și își pun scopul. Pionierul impactului social, Mike Prince, reprezintă o adevărată amenințare pentru dominația lui Axe, iar Chuck face față cu un avocat formidabil. Taylor Mason este obligat să se întoarcă la Ax Capital, unde trebuie să lupte pentru a-și proteja angajații și bunurile. Wendy Rhoades își reevaluează loialitatea și forjează noi alianțe surprinzătoare care o pun în contradicție atât cu Chuck cât și cu Ax.

Sezonul 6 2022 | 6 episoade
Bani noi înseamnă nicio milă, deoarece Mike Prince preia tronul Axe Capital. Între timp, Chuck Rhoades este convins că nimeni nu ar trebui să aibă atâta bogăție – sau putere. Pe măsură ce toți jucătorii caută noi alianțe, un singur lucru este sigur… bogăția înseamnă război.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată