Serial Online: Janet King (2014), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 3

May. 25, 2017
Rating-ul tău: 0
8 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Sezonul 1 2014 | 8 Episoade
Sezonul 1 al Janet King a avut premiera pe 27 februarie 2014.

Janet King se întoarce dintr-un concediu de maternitate de un an determinat să demonstreze că mai are marginea ei, dar găsește un departament de proceduri publice foarte diferite. Sub presiune politică în creștere, regizorul Tony Gillies a format o alianță neliniștită cu omologul său de poliție, superintendentul șef Jack Rizzoli, și preeminența lui Janet în funcția de procuror superior al Coroanei este amenințată de steaua în ascensiune, Owen Mitchell, fost procuror de poliție, dispus să taie colțurile câștiga cazuri cu profil înalt. Când Janet se prăbușește în primul său caz împotriva prădătorului sexual, Alex Mareno, scoate toate opririle pentru a-l condamna pe ofițerul de poliție de rang înalt, Steven Blakely, pentru sinuciderea asistată a soției sale bolnave terminale. Pe măsură ce cazul împotriva lui Blakely escaladează, o crimă teribilă este descoperită. Janet,

Sub o intensă cercetare din partea lui Jack Rizzoli și a stăpânilor săi politici și cu instituțiile tradiționale ale justiției compromise, urmărirea penală a cazului devine o luptă periculoasă de strategie și trădare în care nimeni nu poate fi de încredere și nicio tactică nu este în afara limitelor. Găsirea adevărului va amenința cariera lui Janet, familia ei tânără și, în final, viața ei.

Seria 2 2016 | 8 Episoade
Sezonul 2 din Janet King a avut premiera pe 24 martie 2016.

Odată cu explodarea criminalității armelor în suburbi, Janet King este condusă de un guvern nervos pentru a conduce o Comisie Regală în urma recentelor împușcături. Spre deosebire de lumea DPP, Comisia Regală le permite lui Janet și echipei sale să devină anchetatorii – ei pot face raid, să interogheze și să aibă poliția detașat la ei. În timp ce Janet își exercită puterile și începe să descopere adevărul, forțele criminale și politice încep să se agite, aplecându-se să închidă Comisia Regală, chiar dacă aceasta înseamnă că o distruge pe Janet în acest proces. O dezvăluire șocantă face ca lumea lui Janet să se prăbușească pe ea, în timp ce se confruntă cu proceduri legale de natură profund personală.

Sezonul 3 2017 | 8 Episoade
Sezonul 3 din Janet King a avut premiera pe 25 mai 2017.

În seria trei, Janet King este detașată la Comisia Națională a Criminalității. Ancheta ei privind moartea unui tânăr greier descoperă o rețea de crimă organizată – în care fața publică a sportului profesionist întâlnește lumea interlopă de fixare a meciurilor, droguri de îmbunătățire a performanței, spălare de bani, lovituri și omor.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată