Serial Online: Lucifer (2015), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 6

Sep. 10, 2021
Rating-ul tău: 0
5 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Lucifer (Serial TV 2015- ), serial online subtitrat în limba RomânăLucifer (2015), serial online subtitrat în Română

  • Lucifer este noua creațiea celor de la FOX, se va lansa undeva prin toamnă sau iarnă. Este o adaptare după banda desenată Lucifer, în care, sătul de iad, se decide că e mai ok să vină pe pământ unde, suprinzător, face fapte bune. Sună bine, îmi aduce aminte de filmul Meet Joe Black. Totul e frumos până aici numai că, ceva asociație de mame singure, care desigur nu au altceva mai bun de facut acasă, de exemplu să-și crească pruncii, au decis să boicoteze serialul pentru că pune Biblia într-o lumină proastă. Doar noi cu toții știm că Lucifer e rău și doar Dumnezeu e bun. Ce nu înțeleg neatinsele astea este că aici se vorbește de o poveste, o poveste pe care o facem cum vrem noi, sau cum vor scriitorii serialului. Partea frumoasă în povești este că putem să le transformăm și să dăm ce formă dorim noi.

Bored and unhappy as the Lord of Hell, Lucifer Morningstar abandoned his throne and retired to Los Angeles, where he has teamed up with LAPD detective Chloe Decker to take down criminals. But the longer he’s away from the underworld, the greater the threat that the worst of humanity could escape.

Speciale 2015 | 2 episoade
Sezonul 0 al lui Lucifer a avut premiera la 10 august 2015.

Sezonul 1 2016 | 13 episoade
Sezonul 1 al lui Lucifer a avut premiera la 25 ianuarie 2016.

Sezonul 2 2016 | 18 episoade
Sezonul 2 al lui Lucifer a avut premiera pe 19 septembrie 2016.
În sezonul 2, Lucifer și fratele său, Amenadiel, care au luptat împotriva rezistenței lui Lucifer să se întoarcă în lumea interlopă, vor fi adunați acum împreună pentru un scop comun – să-și găsească mama, Charlotte, care a scăpat de Iad. Lucrarea lui Lucifer cu LAPD este de asemenea ridicată atunci când forțele de poliție îl angajează pe Ella Lopez, un om de știință inteligent și dur, a cărui credință reciprocă în credință și știință dovedește un punct de interes pentru Lucifer.

Sezonul 3 2017 | 26 episoade
Sezonul 3 al lui Lucifer a avut premiera pe 2 octombrie 2017.
Pe măsură ce Sezonul doi se apropia, Lucifer avea grijă de o mică problemă numită mamă, adică Charlotte. Dar acum se confruntă cu o provocare și mai mare – a afla cine la răpit și de ce aripile îngerilor lui s-au întors.

Sezonul 4 2019 | 10 episoade
Sezonul 4 al lui Lucifer a avut premiera pe 8 mai 2019.
Îndată după ce Chloe și-a văzut fața diavolului, Lucifer se confruntă cu o nouă provocare: Eva, păcătosul inițial, se întoarce. Are nevoie de răzbunare când a ispitit-o din Eden oh cu atâția ani în urmă … sau altceva în totalitate?

Sezonul 5 2020 | 16 Episoade
Sezonul 5 din Lucifer a avut premiera pe 21 august 2020.

Sezonul 6 2021 | 10 episoade
Sezonul 6 din Lucifer a avut premiera pe 10 septembrie 2021.

Lucifer a marcat promovarea, dar își dorește cu adevărat slujba? În plus, Chloe se pregătește să renunțe la detectiv, Amenadiel se alătură LAPD și multe altele.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată