Serial Online ᴴᴰ: Un Show Obișnuit – Regular Show (2010), serial animat online ᴴᴰ Dublat în limba Română: Sezon TV Online 3

Sep. 19, 2011
Rating-ul tău: 0
5 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Speciale 2010 | 6 episoade
Sezonul 0 al emisiunii regulate a avut premiera pe 9 mai 2010.

Sezonul 1 2010 | 12 episoade
Sezonul 1 al Regular Show a avut premiera pe 6 septembrie 2010.

Primul sezon al seriei de televiziune animate americane Regular Show a fost difuzat inițial pe Cartoon Network din Statele Unite. Multe dintre personaje se bazează vag pe cele dezvoltate pentru filmele studențești ale lui Quintel la California Institute of the Arts: The Naive Man From Lolliland și 2 în AM PM. Quintel a lansat Regular Show pentru proiectul Cartoonstitute al Cartoon Network, în care rețeaua a permis tinerilor artiști să creeze piloți fără note care să poată fi opționați ca spectacol. După ce a fost aprins verde, Quintel a recrutat mai mulți artiști de benzi desenate independente pentru a compune personalul spectacolului, deoarece stilul lor se potrivea cu ceea ce dorea el pentru serie. Regular Show a fost preluat de Cartoon Network, care a decis să creeze un prim sezon cu douăsprezece episoade.

Primul episod din primul sezon al Regular Show este „The Power”, care se încheie cu finalul sezonului „Mordecai and the Rigbys”. Sezonul a fost scenarizat și scris de JG Quintel, Sean Szeles, Shion Takeuchi, Mike Roth, Jake Armstrong, Benton Connor, Kat Morris, Paul Scarlata și Kent Osborne, în timp ce era produs de Cartoon Network Studios. Emisiunea este clasificată TV-PG și ocazional TV-PG-V. În ciuda faptului că nu a fost difuzat în gama de înot pentru adulți a Cartoon Network, este considerat mai mult comedia animată a unui adult tradițional decât un desen animat pentru copii.

Sezonul 2 2010 | 28 de episoade
Sezonul 2 din Regular Show a avut premiera pe 28 noiembrie 2010.

Al doilea sezon al seriei de televiziune animate americane Regular Show a fost difuzat inițial pe Cartoon Network din Statele Unite. Multe dintre personaje se bazează vag pe cele dezvoltate pentru filmele studențești ale lui Quintel la California Institute of the Arts: The Naive Man From Lolliland și 2 în AM PM. Quintel a lansat Regular Show pentru proiectul Cartoonstitute al Cartoon Network, în care rețeaua a permis tinerilor artiști să creeze piloți fără note care să poată fi opționați ca spectacol. După ce a fost aprins verde, Quintel a recrutat mai mulți artiști de benzi desenate independente pentru a compune personalul spectacolului, deoarece stilul lor se potrivea cu ceea ce dorea el pentru serie. Regular Show a fost preluat de Cartoon Network, care a decis să creeze un prim sezon cu douăsprezece episoade.

Regular Show a fost reînnoit pentru un al doilea sezon de 28 de episoade. Primul episod din al doilea sezon al Regular Show este „Ello Gov’nor”, ​​care se încheie cu finalul sezonului „Karaoke Video”. Sezonul a fost scenarizat și scris de Sean Szeles, Shion Takeuchi, Benton Connor, Calvin Wong, Paul Scarlata, Kat Morris, JG Quintel, Mike Roth, John Infantino, Minty Lewis, Henry Yu și Dennis Messmer, în timp ce era produs de Cartoon Network Studiouri. Emisiunea este clasificată TV-PG pentru umor sugestiv și ocazional TV-PG-V pentru violență ușoară până la moderată, inclusiv scene de pericol și utilizarea non-fatală a armelor de foc, a armelor și a explozivilor. În ciuda faptului că nu a fost difuzat în gama de înot pentru adulți a Cartoon Network, este considerat mai mult comedia animată a unui adult tradițional decât un desen animat pentru copii.

Sezonul 3 2011 | 40 de episoade
Sezonul 3 al Regular Show a avut premiera pe 19 septembrie 2011.

Cel de-al treilea sezon câștigător al Emmy al seriei de televiziune animate americane Regular Show a fost difuzat inițial pe Cartoon Network din Statele Unite. Multe dintre personaje se bazează vag pe cele dezvoltate pentru filmele studențești ale lui Quintel la California Institute of the Arts: The Naive Man From Lolliland și 2 în AM PM. Quintel a lansat Regular Show pentru proiectul Cartoonstitute al Cartoon Network, în care rețeaua a permis tinerilor artiști să creeze piloți fără note care să poată fi opționați ca spectacol. După ce a fost aprins verde, Quintel a recrutat mai mulți artiști de benzi desenate independente pentru a compune personalul spectacolului, deoarece stilul lor se potrivea aproape cu ceea ce dorea el pentru serie. Regular Show a fost preluat de Cartoon Network, care a decis să creeze un prim sezon cu douăsprezece episoade.

Regular Show a fost reînnoit pentru un al treilea sezon de 39 de episoade pe 16 noiembrie. Primul episod din al treilea sezon al Regular Show este „Stick Hockey”, care se încheie cu finalul sezonului „Bad Kiss”. Sezonul a fost scenarizat și scris de Sean Szeles, Kat Morris, Benton Connor, Calvin Wong, JG Quintel, Ben Adams, Andres Salaff, John Infantino, Toby Jones, Hilary Florido, Mike Roth și Madeline Queripel în timp ce erau produse de Cartoon Network Studios. . Emisiunea este clasificată TV-PG pentru umor / limbaj sugestiv și ocazional TV-PG-V pentru violență ușoară până la moderată, inclusiv slapstick comic, scene de pericol și utilizarea non-fatală a armelor de foc, explozivilor și armelor. În ciuda faptului că nu a fost difuzat în gama de înot pentru adulți a Cartoon Network, este considerat mai mult comedia animată a unui adult tradițional decât un desen animat pentru copii.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată