Vezi Online: What We Do in the Shadows (2019), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 3

Sep. 02, 2021
Rating-ul tău: 0
7 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Sezonul 1 2019 | 10 episoade
Sezonul 1 din Ce facem în umbre a avut premiera pe 27 martie 2019.

După o vizită neașteptată a domnului și conducătorului lor întunecat, baronul Afanas, vampirilor li se amintește de ceea ce li s-a însărcinat inițial la sosirea lor în Staten Island cu peste o sută de ani în urmă – dominația totală și completă a Lumii Noi. Dar care este, mai exact, cel mai bun mod de a merge pentru a atinge această dominație? Echipa noastră de cameră vérité urmează în timp ce vampirii au început să răspundă la această întrebare.

Sezonul 2 2020 | 10 episoade
Sezonul 2 din Ce facem în umbre a avut premiera pe 15 aprilie 2020.

În sezonul 2, vampirii încearcă să-și găsească drumul într-o lume a petrecerilor umane din Super Bowl, troli pe internet, un vampir energetic care primește o promoție și se îmbată de putere și, bineînțeles, toate fantomele, vrăjitoarele, necromanții, zombii și umbrele asasini înveliți care călătoresc liber în zona Tri-State.

Sezonul 3 2021 | 10 episoade
Sezonul 3 din Ce facem în umbre a avut premiera pe 2 septembrie 2021.

În sezonul 3, vampirii sunt ridicați la un nou nivel de putere și vor întâlni vampirul din care au coborât toți vampirii, o Sirenă tentantă, gargoyle, vârcolac kickball, cazinourile din Atlantic City, cultele wellness, fostele prietene, săli de sport și curiozități supranaturale. belşug. În plus, Colin Robinson împlinește 100 de ani. Iar Nandor, confruntat cu propria sa criză de viață eternă, încearcă să-și injecteze viața cu mai mult sens.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată