Serial Online: Animal Kingdom – Împaratia fiarelor (2016), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 3

May. 29, 2018
Rating-ul tău: 0
5 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Sezonul 1 2016 | 10 episoade
Sezonul 1 din Animal Kingdom a avut premiera pe 14 iunie 2016.

Sezonul 2 2017 | 13 episoade
Sezonul 2 din Animal Kingdom a avut premiera pe 30 mai 2017.

Pe măsură ce sezonul doi se deschide, clanul Cody se întoarce la vechile lor moduri și se află în mijlocul unui jaf distractiv, cu adrenalină ridicată. Dar când lucrurile nu merg așa cum s-a planificat, dinamica familiei devine mai fracturată ca niciodată, pe măsură ce unii membri pledează pentru independența față de Smurf. Adăugarea de combustibil la foc este o amenințare externă din trecutul Smurf care a revenit pentru a o bântui.

Sezonul 3 2018 | 13 episoade
Sezonul 3 din Animal Kingdom a avut premiera pe 29 mai 2018.

Cu Smurf în închisoare și nepotul ei J responsabil cu afacerea familiei, bărbații Cody se găsesc din ce în ce mai împărțiți în timp ce luptă pentru control și independența lor în sezonul trei. Dar când apar amenințări exterioare, trebuie să se unească.

Sezonul 4 2019 | 13 episoade
Sezonul 4 din Animal Kingdom a avut premiera pe 28 mai 2019.

În sezonul patru, Smurf este din nou amintindu-i băieților care sunt șefi, indiferent pe cine îl rănește în acest proces. Prins cu Smurf, Pope a găsit modalități noi și periculoase de a face față furiei sale, J continuă să planifice cum să preia afacerea de familie, Craig complotează unul dintre cele mai dificile jafuri ale lor și Deran este îngrijorat de viitorul său cu Adrian. Străinii se mută pentru a amenința pacea fragilă a lui Cody, inclusiv Angela, fosta cea mai bună prietenă a mamei decedate a lui J și un drogat în recuperare, care încearcă să-și șerpuiască drumul înapoi în harurile bune ale familiei. Este introdus și un nou echipaj criminal cu o conexiune surprinzătoare cu Codys.

Sezonul 5 2021 | 13 episoade
Sezonul 5 din Animal Kingdom a avut premiera pe 11 iulie 2021.

Pope, Craig, Deran și J încă se ocupă de consecințele evenimentelor din jurul morții lui Smurf, inclusiv de membrii familiei pentru răzbunare. Cu regatul lor fără lider, codii se luptă să-și mențină fragila alianță și să vadă care dintre ei va ieși în frunte. Între timp, ei caută mai multe informații despre Pamela Johnson, pe care Smurf a făcut-o beneficiarul moșiei sale. Și în 1984, o Smurf în vârstă de 29 de ani, din ce în ce mai volatil, își croiește propriul drum ridicându-i pe Pope și Julia și conducând acuzațiile pentru slujbe periculoase cu prieteni noi și vechi.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată