Serial TV: Breaking Bad (2008), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 2

Mar. 08, 2009
Rating-ul tău: 0
8 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Speciale 2009 | 6 episoade
Sezonul 0 din Breaking Bad a avut premiera pe 17 februarie 2009.

Sezonul 1 2008 | 7 episoade
Sezonul 1 de Breaking Bad a avut premiera pe 20 ianuarie 2008.

Liceul profesorului de chimie din liceu, Walter White, este brusc transformat de un diagnostic medical îngrozitor. Fostul student Jesse Pinkman, „fabulos”, îi învață pe Walter un nou comerț.
Sezonul 2 2009 | 13 episoade
Sezonul 2 din Breaking Bad a avut premiera pe 8 martie 2009.

În al doilea sezon, Walt trebuie să se ocupe de reacția în lanț la alegerea lui, deoarece el și Jesse se confruntă cu consecințe noi și grave. Când pericolul și suspiciunea în jurul valorii de Walt escalada, el este împins la noi niveluri de disperare. Cât de mult va crește mizele? Cât de departe este Walt dispus să meargă pentru a asigura securitatea familiei sale? Spirala planului său grandios va scăpa de sub control?

Sezonul 3 2010 | 13 episoade
Sezonul 3 din Breaking Bad a avut premiera pe 21 martie 2010.
În al treilea sezon, Walt continuă să lupte împotriva identităților duelului: un soț disperat și tată care încearcă să-și asigure familia și un jucător-cheie nou-numit în comerțul cu droguri din Albuquerque. Pe măsură ce pericolul din jurul lui crește, Walt este acum înrădăcinat în lumile complexe ale unei familii angrene pe marginea dizolvării și al cartelului de droguri nemilos și neîncetat.

Sezonul 4 2011 | 13 episoade
Sezonul 4 din Breaking Bad a avut premiera pe 17 iulie 2011.

În acest sezon, Walt și Jesse trebuie să facă față efectelor lor anterioare, personal și profesional. Tensiunile se rostogolesc pe măsură ce Walt se confruntă cu o adevărată dispută cu angajatorul său, Gus, fără nici o parte dispusă sau capabilă să se retragă. Walt trebuie, de asemenea, să se adapteze la o nouă relație cu Skyler, care, în timp ce își reconciliază relația cu Walt, se angajează să spală în mod corespunzător banii lui Walt și să-i asigure pe sora Marie și un Hank aflat în dificultate stabilizați din punct de vedere financiar.

Sezonul 5 2012 | 16 episoade
Sezonul 5 din Breaking Bad a avut premiera pe 15 iulie 2012.

În sezonul cinci, Walt se confruntă cu perspectiva de a se deplasa într-o lume fără dușmanul său. Pe măsură ce presiunea unei vieți criminale începe să se construiască, Skyler se luptă să păstreze secretele teribile ale lui Walt. Confruntându-se cu rezistența unui fost adversar și a fostului locotenent Fring Mike, Walt încearcă să-și împiedice întreaga lume să se destrame, chiar dacă agentul său DEA, fratele în drept, Hank, găsește numeroase conduceri care ar putea arunca o cale directă spre Walt.

Toate lucrurile rele trebuie să se sfârșească.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată