Serial Online: DC’s Legends of Tomorrow (2016), seriale online subtitrat în Română: Sezon TV Online 2

Oct. 13, 2016
Rating-ul tău: 0
8 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Speciale 2016 | 4 episoade
Sezonul 0 din DC’s Legends of Tomorrow a avut premiera pe 19 ianuarie 2016.

Sezonul 1 2016 | 16 episoade
Sezonul 1 din DC’s Legends of Tomorrow a avut premiera pe 21 ianuarie 2016.
Când eroii singuri nu sunt suficienți … Lumea are nevoie de legende. După ce a văzut viitorul, nenorocitul călător Rip Hunter reunește un grup disparat atât de eroi, cât și de răufăcători pentru a face față amenințării de neoprit a nemuritorului Vandal Savage – o amenințare care pune nu doar planeta în joc, ci tot timpul în sine. De la creatorii The Flash și Arrow vine această echipă de super eroi care combină personaje din ambele spectacole – pe lângă noii eroi din panteonul DC Comics. Cu Brandon Routh al lui Arrow în rolul The Atom și Caity Lotz ca înviată Sara Lance / White Canary; cu Victor Garber de la Flash în rolul Dr. Martin Stein alături de Wentworth Miller în rolul căpitanului Cold și Dominic Purcell în rolul Heat Wave; plus, cei mai noi eroi Rip Hunter, Jeff Jackson și regina războinică reîncarnată Hawkgirl,

Sezonul 2 2016 | 17 episoade
Sezonul 2 din DC’s Legends of Tomorrow a avut premiera pe 13 octombrie 2016.
Sezonul doi mărește puterea de foc înrolând atât o ligă, cât și o legiune de personaje noi. Alăturându-se Rex Tyler aka Hourman vor fi alți membri ai Justice Society of America. Și pentru fiecare forță a binelui există o forță opusă a întunericului. Legendele de mâine se vor confrunta cu prima echipă de Super-Villains: Legion of Doom, inclusiv Malcolm Merlyn, Damien Darhk, Captain Cold și Reverse Flash. După ce a salvat lumea de Vandal Savage, Legendele de mâine sunt acum însărcinate cu protejarea timpului (trecutul, prezentul și viitorul) în sine, luându-le de-a lungul istoriei și împotriva unei amenințări, spre deosebire de orice omenire a cunoscut vreodată.

Sezonul 3 2017 | 18 episoade
Sezonul 3 din DC’s Legends of Tomorrow a avut premiera pe 10 octombrie 2017.
În sezonul trei, DC’s Legends of Tomorrow se confruntă cu o nouă amenințare existențială creată de acțiunile lor la sfârșitul sezonului trecut. Revizitând un moment în care participaseră deja, au fracturat în mod esențial cronologia și au creat anacronisme de-a lungul timpului! Echipa noastră trebuie să găsească o modalitate de a readuce toate anacronismele la calendarele lor inițiale înainte ca fluxul de timp să se destrame. Dar înainte ca Legendele noastre să poată reveni în acțiune, Rip Hunter și nou-înființatul său Birou al Timpului pun în discuție metodele lor și desființează echipa. Provocând autoritatea Biroului Timpului, aceștia recrutează un hacker din viitor, Zari Tomaz și își continuă timpul călătorind șiretani, insistând totuși că oricât de dezordonate ar fi metodele lor, unele probleme depășesc capacitățile Biroului. Unele probleme pot fi rezolvate doar de Legends.

Sezonul 4 2018 | 16 episoade
Sezonul 4 din DC’s Legends of Tomorrow a avut premiera pe 22 octombrie 2018.
În sezonul patru, Legendele se regăsesc pe un teritoriu necunoscut cu Biroul Timpului. Toate acestea se schimbă atunci când Constantin o informează pe Sara despre o nouă amenințare magică care duce echipa la Woodstock.

Sezonul 5 2020 | 15 episoade
Sezonul 5 din DC’s Legends of Tomorrow a avut premiera pe 14 ianuarie 2020.
În sezonul cinci, Legendele se luptă cu modificări ale cronologiei și ale lor în timp ce încearcă să oprească „bisurile” celor mai infami ticăloși ai istoriei dezlănțuiți de Astra.

Sezonul 6 2021 | 15 episoade
Sezonul 6 din DC’s Legends of Tomorrow a avut premiera pe 1 mai 2021.
În sezonul șase, co-căpitanii Waverider, Sara Lance și Ava Sharpe, s-au ocupat de monștri, anomalii ale timpului și, cel mai recent, de ticăloși din Iad, dar de data aceasta se vor confrunta cu ceva și mai provocator și mai bizar … extratereștrii spațiali! După ce unul dintre ei este răpit de un extraterestru nemilos, această nouă misiune devine personală. Va fi nevoie de mai mult decât puterile combinate ale lui John Constantine, Mick Rory, Nate Heywood și duo-fratele-soră, Zari și Behrad Tarazi, pentru a salva lumea pentru a șasea oară.

Sezonul 7 2021 | 18 episoade
Sezonul 7 din DC’s Legends of Tomorrow a avut premiera pe 13 octombrie 2021.
În sezonul șase, co-căpitanii Legends, Sara Lance și Ava Sharpe, cred că ei și iubitul lor echipaj se pot întoarce acasă și se pot relaxa după ce au salvat Pământul din 1925 dintr-o invazie extraterestră. Păcat că nava lor de călătorie în timp, Waverider, este aruncată în aer de un al doilea Waverider … adică Legendele sunt acum prinse în Odesa, Texas, în 1925! Singura modalitate de a ajunge acasă și de a obține rambursarea noului lor dușman misterios este să călătorești în New York și să-l găsești pe strămoșul călătoriilor în timp, inventatorul galez Dr. Gwyn Davies. Dar fără Waverider, nici o modalitate de a ști cum au impact asupra cronologiei și un duș care călătorește în timp, îi va fi cea mai dificilă misiune până acum pentru Legends. Pe parcurs, își iau un nou coechipier familiar, dar șocant: un Gideon uman din viața reală, care cunoaște cronologia poate fi cheia pentru rezolvarea tuturor problemelor Legendelor.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată