Serial Online: Furios și iute: Cursa spionilor (2019), serial animat online subtitrat în Română: Sezon TV Online 4

Apr. 16, 2021
Rating-ul tău: 0
8 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Sezonul 1 2019 | 8 episoade
Sezonul 1 din Fast & Furious Spy Racers a avut premiera pe 26 decembrie 2019.
Tony Toretto, vărul lui Dominic Toretto, este recrutat de o agenție guvernamentală împreună cu prietenii săi pentru a se infiltre într-o ligă de curse de elită care servește drept front pentru o organizație criminală numită SH1FT3R, care este aplecată pe dominația lumii.

Sezonul 2: Rio 2020 | 8 episoade
Sezonul 2 din Fast & Furious Spy Racers a avut premiera pe 9 octombrie 2020.
Când unul dintre ei dispare, Spy Racers trebuie să părăsească LA și să se îndrepte în Brazilia pentru a distruge o organizație criminală din Rio.

Sezonul 3: Sahara 2020 | 8 episoade
Sezonul 3 din Fast & Furious Spy Racers a avut premiera pe 26 decembrie 2020.
Când amenințătorul Cleve Kelso și sateliții săi de furtună experimentali o doboară pe doamna Nowhere și pe Gary în timpul unei operațiuni în Africa de Nord, Echo devine lider de facto, spre supărarea lui Tony, iar Spy Racers se angajează într-o misiune periculoasă prin Sahara.

Sezonul 4: Mexic 2021 | 8 episoade
Sezonul 4 din Fast & Furious Spy Racers a avut premiera pe 16 aprilie 2021.
După ce au fost înscriși pentru o crimă în care nu s-au implicat anterior, doamna Nowhere și echipa lui Tony fug în Mexic pentru a-l găsi pe adevăratul vinovat, pentru a-și șterge numele și pentru a fugi de super-agentul de neoprit care îi vânează.

Sezonul 5: Pacificul de Sud 2021 | 8 episoade
Sezonul 5 din Fast & Furious Spy Racers a avut premiera pe 13 august 2021.
Este o cursă contra cronometru, în timp ce Spy Racers se grăbesc să-l salveze pe Tony răpit doar pentru a descoperi că a pierdut singurul lucru pentru care este cunoscut un Toretto — abilitatea de a conduce. Echipajul se unește într-o misiune care traversează pământ, aer și mare în Pacificul de Sud pentru a dejuta planurile periculoase ale temutului traficant de arme Sudarikov. Dar se va dovedi arma secretă a lui Sudarikov prea puternică pentru Spy Racers și va reuși în cele din urmă să pună lumea în pericol?

Sezonul 6: Întoarcere acasă 2021 | 12 episoade
Sezonul 6 din Fast & Furious Spy Racers a avut premiera pe 17 decembrie 2021.
Spy Racers își întâlnesc meciul într-un răufăcător misterios care le fură tehnologia de spionaj, trimițându-i în cea mai periculoasă misiune internațională de până acum. Într-o cursă contra cronometru, echipa traversează Europa din Alpii elvețieni la Berlin, doar pentru a se regăsi acasă la Los Angeles pentru o confruntare epică. Și va fi nevoie de întreaga familie Toretto pentru a salva lumea pentru ultima oară.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată