Serial Online: Fear the Walking Dead (2015), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 2

Apr. 10, 2016
Rating-ul tău: 0
7 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Speciale 2015 | 38 de episoade
Sezonul 0 din Fear the Walking Dead a avut premiera pe 4 octombrie 2015.
Fear the Walking Dead: Flight 462 urmărește povestea unui grup de pasageri ai liniei aeriene care descoperă că unul dintre colegii lor de călătorie este infectat cu virusul, punându-și viața în pericol.
O nouă tranșă a seriei din 16 părți este disponibilă în fiecare duminică online și în direct ca promoții în timpul a două pauze comerciale ale The Walking Dead.

Sezonul 1 2015 | 6 episoade
Sezonul 1 din Fear the Walking Dead a avut premiera pe 23 august 2015.
După un șir de avertismente de rău augur, consilierul de orientare Madison Clark și restul familiei sale sunt îngroziți să vadă lumea lor coborând într-un coșmar zombie – care va deveni în curând noua lor realitate.

Sezonul 2 2016 | 15 episoade
Sezonul 2 din Fear the Walking Dead a avut premiera pe 10 aprilie 2016.
Sezonul doi se întoarce la Abigail. Abandonând terenul, grupul se îndreaptă spre porturi necunoscute, un loc în care infecția nu a lovit. Vor descoperi că apa poate să nu fie mai sigură decât pământul.

Sezonul 3 2017 | 16 episoade
Sezonul 3 din Fear the Walking Dead a avut premiera pe 4 iunie 2017.

Pe măsură ce Fear the Walking Dead revine în sezonul trei, familiile noastre vor fi reunite în ecotonul vibrant și violent al frontierei SUA-Mexic.

Sezonul 4 2018 | 16 episoade
Sezonul 4 din Fear the Walking Dead a avut premiera pe 15 aprilie 2018.
În sezonul patru, vedem lumea lui Madison Clark și a familiei ei prin ochi noi – ochii lui Morgan Jones. Trecutul imediat al personajelor se amestecă cu un prezent incert de luptă și descoperire în timp ce întâlnesc noi prieteni, dușmani și amenințări. Se luptă unul pentru celălalt, unul împotriva celuilalt și împotriva unei legiuni de morți pentru a construi cumva o existență împotriva presiunii zdrobitoare a vieților care se destramă. Vor fi întuneric și lumină; teroare și grație; eroicul, mercenarul și disprețul, care se prăbușesc împreună spre o nouă realitate.

Sezonul 5 2019 | 16 episoade
Sezonul 5 din Fear the Walking Dead a avut premiera pe 2 iunie 2019.
În sezonul 5, misiunea de a-i ajuta pe ceilalți va fi pusă la încercarea finală atunci când grupul nostru aterizează pe teritoriu neexplorat. Vor fi forțați să se confrunte nu doar cu trecutul, ci și cu fricile, lăsându-i pentru totdeauna schimbați.

Sezonul 6 2020 | 16 episoade
Sezonul 6 din Fear the Walking Dead a avut premiera pe 11 octombrie 2020.
În direcția sezonului 5 din „Fear the Walking Dead”, misiunea grupului este clară: localizează supraviețuitorii și ajută la transformarea a ceea ce a mai rămas din lume într-un loc puțin mai bun. Cu o hotărâre aspră, Morgan Jones conduce grupul cu o filozofie înrădăcinată în bunăvoință, comunitate și speranță. Fiecare personaj crede că ajutarea altora le va permite să compenseze greșelile din trecutul lor. Dar încrederea nu va fi câștigată cu ușurință. Misiunea lor de a-i ajuta pe ceilalți va fi pusă la încercarea supremă atunci când membrii grupului se vor găsi pe un teritoriu neexplorat, forțați să se confrunte nu doar cu trecutul lor, ci și cu temerile lor. Numai prin confruntarea cu aceste temeri, grupul va descoperi un mod cu totul nou de a trăi, unul care îi va lăsa schimbați pentru totdeauna.

Sezonul 7 2021 | 16 episoade
Sezonul 7 din Fear the Walking Dead va avea premiera pe 17 octombrie 2021.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată