Serial Online: De la apusul la rasaritul soarelui (2014), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 3

Sep. 06, 2016
Rating-ul tău: 0
6 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Sezonul 1 2014 | 10 episoade
Sezonul 1 din From Dusk Till Dawn: The Series a avut premiera pe 11 martie 2014.

Frații Gecko sunt căutați de autorități după ce un jaf bancar a lăsat mai mulți morți. Evadând în Mexic, apare haosul când iau ostatici și ocolesc un club de striptease, care este populat de vampiri.

Sezonul 2 2015 | 10 episoade
Sezonul 2 din From Dusk Till Dawn: The Series a avut premiera pe 25 august 2015.

În sezonul doi, relațiile de bază se adâncesc și devin mai complicate pe măsură ce toată lumea încearcă să-și pună viața înapoi după o zi foarte nebună. Santánico și Richie (care locuiesc în afara Houstonului) sunt acum parteneri în crimă, asemănându-se cu o versiune mai modernă a lui Bonnie și Clyde; Seth și Kate se răstoarnă ca niște infractori mici la sud de graniță; iar Freddie Gonzalez se concentrează aproape obsesiv pe protejarea soției și a fiicei sale din suburbii. Carlos Madrigal și Scott Fuller ies din Titty Twister, bărbați schimbați. Vor reveni cu toții din nou – de data aceasta în fața unei amenințări și mai mari.

Sezonul 3 2016 | 10 episoade
Sezonul 3 din From Dusk Till Dawn: The Series a avut premiera pe 6 septembrie 2016.

În sezonul trei, frații Gecko se găsesc în vârtejul lumii Culebra, împinși într-o luptă împotriva forțelor iadului. Geckosii adună un echipaj puțin probabil să-i ia pe noii dușmani hotărâți să-i dea jos.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată