Serial Online: Genius (2017), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 3

Mar. 21, 2021
Rating-ul tău: 0
7 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Einstein 2017 | 10 episoade
Sezonul 1 din Genius a avut premiera pe 25 aprilie 2017.

Sezonul 1 arată cum Albert Einstein – un funcționar de brevete imaginativ, rebel, care nu putea obține o slujbă didactică sau un doctorat – a deblocat misterele atomului și ale universului. Bazat pe cartea aclamată de Walter Isaacson „Einstein: His Life and Universe”.

Picasso 2018 | 10 episoade
Sezonul 2 din Genius a avut premiera pe 24 aprilie 2018.

Sezonul al doilea explorează modul în care natura pasională și pulsiunea creativă implacabilă a lui Picasso – un pictor, sculptor, poet și dramaturg de origine spaniolă – au fost indisolubil legate de viața sa personală, care a inclus căsătorii tumultuoase, numeroase afaceri și alianțe politice și personale în continuă schimbare.

Aretha 2021 | 8 episoade
Sezonul 3 din Genius a avut premiera pe 21 martie 2021.

Al treilea sezon explorează geniul muzical al Aretha Franklin și cariera incomparabilă, precum și impactul nemăsurat și influența de durată pe care a avut-o asupra muzicii și culturii din întreaga lume. Franklin, câștigătorul premiului Grammy, a fost un prodigiu al evangheliei și campion deschis al drepturilor civile; este considerată pe scară largă cea mai mare cântăreață din ultimii 50 de ani, primind nenumărate onoruri de-a lungul carierei sale.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată