Serial Online: Gotham (2014), serial online subtitrat in Română: Sezon TV Online 2

Sep. 21, 2015
Rating-ul tău: 0
5 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Speciale 2014 | 13 episoade
Sezonul 0 din Gotham a avut premiera pe 18 august 2014.

Sezonul 1 2014 | 22 de episoade
Sezonul 1 din Gotham a avut premiera pe 22 septembrie 2014.

Detectiv James Gordon este un nou recrut în departamentul de poliție al orașului Gotham al căpitanului Sarah Essen, împreună cu Harvey Bullock pentru a rezolva unul dintre cazurile cu cel mai înalt profil al lui Gotham: asasinarea lui Thomas și Martha Wayne. În timpul anchetei sale, Gordon îl întâlnește pe fiul lui Waynes, Bruce, acum în grija majordomului său Alfred Pennyworth, care îl obligă în continuare pe Gordon să-l prindă pe misteriosul ucigaș. Pe parcurs, Gordon trebuie să înfrunte mafia Fish Mooney, mafie condusă de Carmine Falcone, precum și mulți dintre viitorii răufăcători ai lui Gotham, precum Selina Kyle, Edward Nygma și Oswald Cobblepot. În cele din urmă, Gordon este forțat să formeze o prietenie puțin probabilă cu Wayne, una care va ajuta la modelarea viitorului băiatului în destinul său de a deveni cruciați.

Sezonul 2 2015 | 22 de episoade
Sezonul 2 din Gotham a avut premiera pe 21 septembrie 2015.

Miza este mai mare ca oricând, deoarece Gotham explorează poveștile originii unora dintre cei mai ambițioși și depravați Super Villains, inclusiv The Riddler, Joker și Mr. Freeze, iar Bruce Wayne descoperă mai multe secrete din trecutul tatălui său.

Sezonul 3 2016 | 22 de episoade
Sezonul 3 din Gotham a avut premiera pe 19 septembrie 2016.

Cu evadatorii din Indian Hill în libertate, Jim Gordon trebuie să ia lucrurile în mâinile sale ca vânător de recompense în Gotham. El își face misiunea să-l găsească pe Hugo Strange, creierul din spatele experimentelor îngrozitoare ale Indian Hill, și pe Fish Mooney, unul dintre subiecții lui Strange. Între timp, detectivul GCPD Harbet Bullock și căpitanul Nathaniel Barnes rămân în fruntea luptei împotriva criminalității în orașul monstruos. De asemenea, Bruce Wayne descoperă că există încă mai multe secrete de descoperit cu privire la crimele părinților săi.

Sezonul 4 2017 | 22 de episoade
Sezonul 4 din Gotham a avut premiera pe 21 septembrie 2017.

Odată cu Curtea Bufnițelor decimată, consecințele virusului Tetch care strică orașul și fiecare răufăcător (supraviețuitor) din lumea interlopă a lui Gotham se ocupă de putere, Jim Gordon și GCPD au mâinile pline. Ce amenințare prezintă Ra’s al Ghul și Penguin își va recâștiga titlul de rege al Gotham? Ce noi ticăloși sunt rezervați pentru sezonul patru și ce înseamnă finalul sezonului lui Bruce Wayne pentru Gotham City – și destinul său final?

Sezonul 5 2019 | 12 episoade
Sezonul 5 din Gotham a avut premiera pe 3 ianuarie 2019.

În urma evenimentelor epice din sezonul trecut, Legenda Cavalerului Întunecat se reia, deoarece Gotham City este împărțit între jurisdicția GCPD a lui Gordon și unii dintre cei mai notorii ticăloși ai orașului. Pe măsură ce eroii orașului încearcă să câștige controlul și să salveze ceea ce a mai rămas din orașul care se deteriorează, acesta se clatină între bine și rău, chiar și atunci când sunt introduși noi răufăcători, inclusiv iconicul Bane.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată