Serial Online: Hart of Dixie (2011), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 1

Sep. 26, 2011
Rating-ul tău: 0
5 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Sezonul 1 2011 | 22 de episoade
Sezonul 1 din Hart of Dixie a avut premiera pe 26 septembrie 2011.

New Yorkezul care vorbește rapid și noul doctor Zoe Hart a descoperit totul – după ce a absolvit clasa superioară a facultății de medicină, va urma pașii tatălui ei și va deveni chirurg cardio-toracic. Dar când visele ei se destramă, Zoe decide să accepte o ofertă de la un străin, dr. Harley Wilkes, pentru a lucra cu el la micul său cabinet din Bluebell, Alabama. Zoe ajunge în acest mic oraș din Coasta Golfului doar pentru a descoperi că Harley a murit și i-a lăsat jumătate din cabinetul medical în testamentul său.

Sezonul 2 2012 | 22 de episoade
Sezonul 2 din Hart of Dixie a avut premiera pe 2 octombrie 2012.

Acum, când Zoe cunoaște adevăratele sentimente ale lui George și ale lui Wade, ea trebuie să aleagă între cei doi bărbați. Zoe cere sfatul fostului rezident al Bluebell, Ruby Jeffries. Cei doi devin prieteni rapizi, dar nimeni din Bluebell nu este încântat să o vadă pe Ruby revenind, în special pe Lavon care are istorie cu ea. Între timp, Lemon decide să treacă de la George și să o ia de la capăt găsind un loc de muncă și propriul ei apartament.

Sezonul 3 2013 | 22 de episoade
Sezonul 3 din Hart of Dixie a avut premiera pe 7 octombrie 2013.

Zoe se întoarce la Bluebell împreună cu iubitul ei. Toată lumea o urăște pentru că le-a trimis un e-mail spunând că pleacă pentru totdeauna. Zoe trebuie să-l determine pe Brick să semneze o referință pentru ea la un doctor din New York. De asemenea, lui Zoe îi este dor de toată lumea. AnnaBeth este încă cu Levon. Vărul lui Levon, Lilly, se află în oraș și se încurcă pe toți. Între timp, nimeni nu a vorbit cu George de când a plecat în turneul său. Brick și logodnica lui s-au despărțit și Lemon se culcă cu un bărbat necunoscut. Tansy a continuat cu avocatul Filmore, iar George este supărat. Va rămâne Zoe în clopoțel pentru totdeauna?

Sezonul 4 2014 | 10 episoade
Sezonul 4 din Hart of Dixie a avut premiera pe 15 decembrie 2014.

Când am vizitat ultima oară orașul fermecător, dar nebunesc, populat de Zoe Hart și cercul ei colorat de prieteni, medicul titular a decis că în cele din urmă urma să lupte pentru Wade, care optase să rămână în Bluebell și să conducă Rammer Jammer după toate. Între timp, George și Lavon amândoi au decis că nu depășesc cu adevărat ofertele gustoase ale unui Lemon Breeland, iar Annabeth a abandonat Davis-ul lui Barry Watson pentru că deținea prea mulți pantofi (și pentru că era încă îndrăgostită de Lavon).

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată