Serial Online: Mary Kills People (2017), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 3

May. 12, 2019
Rating-ul tău: 0
8 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Sezonul 1 2017 | 6 episoade
Sezonul 1 al lui Mary Kills People a avut premiera pe 25 ianuarie 2017.
Sezonul 1 urmează dr. Mary Harris, o mamă singură suprasolicitată, iar medicul de sex feminin, care, de asemenea, se aprinde ca un înger subteran al morții, lucrează în afara legii, ajutând pacienții care doresc să moară în termenii lor. Până acum, Mary a reușit să rămână sub radar, dar afacerea este în plină expansiune, iar viața dublă devine complicată.

Sezonul 2 2018 | 6 episoade
Sezonul 2 al lui Mary Kills People a avut premiera la 3 ianuarie 2018.
În sezonul 2, Mary se scufundă mai adânc în lumea criminală, căutând o aprovizionare constantă a pentobarbitalului, drogul cu moartea foarte reglementat și extrem de letal. Pe măsură ce devine mai încurcată în munca ei ilegală, Mary continuă să-și asume riscul familiei și al carierei în timp ce încearcă să-și țină lumile separate. Dar când misterioasa Olivia Bloom se apropie de Maria și de partenerul ei Des cu o cerere letală și când Mary trece neașteptat cu detectivul Ben Wesley, își dă seama că secretele ei pot fi ascunse atâta timp.

Sezonul 3 2019 | 6 episoade
Sezonul 3 al lui Mary Kills People a avut premiera pe 12 mai 2019.
În cel de-al treilea și ultimul capitol, dr. Mary Harris trebuie să vină față în față cu propriile alegeri, etică și demoni, într-un mod pe care nu la avut niciodată înainte. Retragerea morții este în plină desfășurare, însă acoperirea ei ca un hospice legitim se desprinde și, cu ea, viziunea idilică pe care au avut-o Maria și Des pentru continuarea muncii lor într-un secret liniștit. Cu familia Mariei și cu munca pe care ea o iubește din nou în pericol, își dă seama că va trebui să pună pe primul loc viața, cu toate complexitățile și imperfecțiunile sale.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată