Serial Online: Private Eyes (2016), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 4

Nov. 02, 2020
Rating-ul tău: 0
5 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Speciale 2016 | 4 episoade
Sezonul 0 de Private Eyes a avut premiera pe 9 iunie 2016.

Sezonul 1 2016 | 10 episoade
Sezonul 1 al Private Eyes a avut premiera pe 25 mai 2016.
Seria originală de rezolvare a crimelor, Private Eyes, este o dramă procedurală de 10 episoade, care urmează după fostul jucător de hochei Matt Shade, care își schimbă în mod irevocabil viața atunci când decide să se alăture echipei PI Angie Everett, pentru a forma o forță de investigație improbabilă. Prin noul lor parteneriat, Shade este forțat să examineze cine a devenit și cine vrea să fie. Episoadele in curs de desfasurare gasesc Shade si Angie investigand crimele cu mize mari in lumea cursei de cai, mese fina, scena hip-hop vibranta a lui Toronto, literatura scandaloasa, cluburi magice si multe altele.

Sezonul 2 2017 | 18 episoade
Sezonul 2 al Private Eyes a avut premiera pe 25 mai 2017.
Matt Shade și-a schimbat în mod irevocabil viața atunci când a decis să se alăture echipei PI Angie Everett. Acum, acest duo dinamic si-a gasit ritmul atat in afara, cat si in afara casei. Încă mai văd lumea prin intermediul unor lentile diferite, dar au învățat să-și folosească punctele forte reciproc avantajul … cel mai mult. Cu noul lor parteneriat egal vine o afacere în plină expansiune, și ei aleg să angajeze un asistent în formă de Zoe Chow ciudat.

Sezonul 3 2019 | 12 episoade
Sezonul 3 al Private Eyes a avut premiera pe 29 mai 2019.

Angie se află după gratii și depinde de partenerul ei de încredere să o salveze pe Angie, astfel încât să poată lucra împreună pentru a recupera informațiile guvernamentale sensibile și a-și dovedi inocența. Valorificându-și reciproc punctele forte și abilitățile ciudate ale asistentului lor Zoe Chow, Shade și Angie se străduiesc să-și readucă reputația pe drumul cel bun. Pe parcurs, duetul de detectivi descoperă că parteneriatul lor poate depăși limitele agenției …

Sezonul 4 2020 | 10 episoade
Sezonul 4 din Private Eyes a avut premiera pe 2 noiembrie 2020.

Sezonul 4 revine după o bombă de paternitate aruncată în poala lui Matt Shade, prezentând o realizare bruscă că familia este mult mai complicată decât se anticipase vreodată. Partenerul său, whip-smart PI Angie Everett, a cărui preocupare pentru bunăstarea lui Shade implică un test secret al ADN-ului și mai mult de câteva minciuni albe îi ajută să-l mențină la pământ. Din fericire, un caz presant devine o distragere binevenită de la conflictele personale, pe măsură ce Shade și Angie pătrund în misterul unei familii înstărite a cărei petrecere cu tematică Gatsby devine un cadru pentru bătăliile legate de moștenire … și crimă.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată