Serial Online: Search Party (2016), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 2

Nov. 19, 2017
Rating-ul tău: 0
7 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Sezonul 1 2016 | 10 episoade
Sezonul 1 din Search Party a avut premiera pe 21 noiembrie 2016.
Când Dory află că Chantal, o fată pe care abia o cunoștea la facultate, a dispărut, devine fixată de mister. Dory și prietenii ei nu rezolvă crime, așa că atunci când îi trage într-o urmărire pentru a găsi fata dispărută, ei învață semnificația pericolului real.

Sezonul 2 2017 | 10 episoade
Sezonul 2 din Search Party a avut premiera pe 19 noiembrie 2017.
Dory, Portia, Elliott și Drew trebuie să facă față consecințelor dezastruoase ale urmăririi cu succes a colegului dispărut Chantal în sezonul doi al Search Party. Pe măsură ce paranoia prietenilor crește, relațiile lor se destramă și devine din ce în ce mai greu să ai încredere că nimeni nu va descoperi secretul grupului.

Sezonul 3 2020 | 10 episoade
Sezonul 3 din Search Party a avut premiera pe 25 iunie 2020.
Sezonul trei descoperă că gașca a fost măturată în procesul secolului după ce Dory și Drew sunt acuzați pentru uciderea semi-accidentală a unui detectiv privat. În timp ce Elliott și Portia se luptă să depună sau nu mărturie în calitate de martori, prietenii sunt puși unul împotriva celuilalt și aruncați în lumina reflectoarelor naționale ca personalități publice notorii. Pe măsură ce sănătatea mentală a lui Dory începe să se spargă, devine din ce în ce mai clar că s-ar putea să nu ia brunch împreună de ceva timp.

Sezonul 4 2021 | 10 episoade
Sezonul 4 din Search Party a avut premiera pe 14 ianuarie 2021.
În sezonul 4, Dory este ținută prizonieră de urmăritorul ei psihotic Chip. Portia joacă într-un film despre proces, deși nu ca ea însăși. Elliott a schimbat liniile de partid pentru a deveni un gazdă de talk-show-uri conservatoare de extremă-dreapta. Drew încearcă să scape de trecutul său întunecat lucrând ca membru costumat al distribuției într-un parc tematic. Pe măsură ce prietenii încep să conecteze punctele pe care Dory ar putea să nu facă turnee în Europa, așa cum sugerează postările ei false pe rețelele sociale, ei trebuie să decidă dacă își lasă sau nu trecutul traumatizant în urmă și să redevină o echipă de căutare – dar de data aceasta, pentru Dory .

Sezonul 5 2022 | 10 episoade
Sezonul 5 din Search Party a avut premiera pe 7 ianuarie 2022.
În ultimul sezon, Dory intră într-un parteneriat de afaceri foarte public cu carismaticul miliardar din tehnologie Tunnel Quinn, de cealaltă parte a experienței ei aproape de moarte. Dory își îmbină vechii prieteni Portia, Elliott și Drew în aventura, în timp ce aceștia pornesc într-o călătorie altruistă, dar terifiantă.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată